Kv elini öptürmedi ?

evet kendini paralarsan asla değer bilmezler zaten en doğrusu

Ondan önce davranıp eşinize bu durumu siz anlatın
eşime söyledim belim ağrıyor falan dedim niye dedi bende sehpaları tasıdım dedim o da sen niye tasıyorsun beni çağırsaydın dedi bende annen öyle deyince kıramadım dedim cevap vermedi sonra sustu

taa en baştan sevmedi beni hep öyle hissediyorum aramızda soğuk bi çekimsizlik var eşim ortamda değildi ki orada olsa zaten tasıtmazdı
seni sevmeyeni sen de sevme canım ve bu konuyu önce eşinle konuş. Kırmadan incitmeden durumu anlat zaten illaki farkındadır da sen nasılsa sesini çıkarmıyorsun diye o da uyuyorum ayaklarında bence. Eşinle paylaştıktan sonraki duruma göre kayınvalidenle sen bire bir sorun neyse onu konuşmalısınız.Bundan sonraki adımlarınızda herkesin daha temkinli olabilmesi için.

saydır kendını susma dıyorsun yanı

Ya onu hakl bulursa
Haklı olacak bir durumumu var milletin içinde elini öptürmemiş, sizinle yarış halinde sanki gençler taşımasın demiş elini öğtürmemiş sizi yaşlı görüp ego tatmini yapıyor gibi geldi. Şimdi kızdığın şeyi söylemezsen bir sonraki davranışınızda eleştirileceksiniz yada hayatınız boyunca iyi olan taraf hep siz olacaksınız ama sizde insansınız dolup taşacağınız şeyler olacak sesiniz çuktığındada herşeyi sorun ediyorsun olacaksınız.

Elini bir daha öpme teşebbüsünde bulunmayin.
Keşke çocuklar taşıyor iste deyip ellemeseydiniz...
Kim olursa olsun saygılı olsun.
Koskoca kadınlar böyle şeylerden ne zevk alıyor bilmiyorum.
Mümkün olduğunca gorusmeyin

evet hani sanki böyle kendisi 15 yaşında gibi

zaten hiç görmek istemiyorum şeytan görsün yüzünü ama mecburiyet işte

Esin ne yapti o anda ..iki laf edemedi mi..hem niye sehpayi tasiyorsun ki..taviz tavizi dogurur unutma..agirligini koymalisin hem esine hemde ailesine..

Esin ne yapti o anda ..iki laf edemedi mi..hem niye sehpayi tasiyorsun ki..taviz tavizi dogurur unutma..agirligini koymalisin hem esine hemde ailesine..
eşim duymadı o yoktu o anda ama sonradan eve gelince söyledim belim ağrıyor bugun sehpa tasıdım falan dedim o da sen nıye tasıyosun kı dedı bende annen gelin tasır deyınce onu kıramadım dedim sonra sustu bi an

esinle aran iyiyse takma gitsin o zaman ..bi dahada elini falan opme ..niye opmedigini sorarsa da esinin yaninda daha once ki davranisindan de gitsin..bu gibi durumlarda eslerin tutumuda onemli ..anayi ana kadinini da kadin olarak bilecek..bilmiyorsa sen ogreteceksin..trip denen bisey canim

zaten daha uzatsa da öpmem elini beklemem bile onu öpmek için

Bidaha elini uzatcak oğlu görsün diye merak etme sende yalandan bi siritmayla kibarca tokalasiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…