Terbiyesiz işteOğlunu ondan çaldığın için senden ölesiye nefret ediyor:)) tipik kv. Madem öyle bir daha öpmeye yeltenme bile ne münasebet gelin var burda diye sehpa taşıtmak, köle misin sen?
Aynen deneyeceğim bakalım sarılmaya kalkarsa da ben sarılmayacağımkeşke benim kv nin de beni her gördüğünde patisini kaldırma huyu olmasa opmedende indirmiyo.
Sende boşver opturmediyse bi dahakine uzatirsa öpme çevir elini ve tokalas bırak o kadar saygıya bu kadar saygı
Bende reddediyorum bu Yüzyılda gelin nedir yaEşine de anlat hatta yanindayken tekrar etmesini sağla bence kendi görsün ki sonra annemi niye opmedin vs demesin.gelin tasisinmis kalksın kendi tasisin babasinin uşağı var sanki,gelinin anasi babasi yok gelin ağaçta yetişiyo zaten :)
Gelin ne demekse zaten gelin olmayi reddediyorum
Bundan sonra zaten mesafemi koruyacağın kendimi sevdirmeye de çalışmayacağımSehpalari gelin tasisin ne ya?
Hizmetci degilsiniz tasimak isteyen tasisin. Ve isminizle hitap etsinler. O ne oyle gelin ! Sonra evlatlik bekliyorlar.
el öpmeye çalışmadım kapıdan uğurlarken bende kapının önündeydim herkse sarıldı öptü hoşçakalın dedi bana uzaktan elini uzattı sadeceGelin var, gelin taşısın ne demek ya? Eşek var, eşeğe yükleyin o taşır gibi... Siz de bu lafın üstüne daha el öpmeye mi çalıştınız? Yerinizde olsam bundan sonra asıl ben tokalaşırım! Elini öptürmek için bile uzatsa tokalaşır giderim. Hadi bakalım...
eltiler uzun yıllardır evli o yüzden beni yeni gibi görüyorYenı evlı sayılmazsınız öncelikle,
Diğer bir meselede eltinler gelin değilmiymiş, ben olsam asla taşımam
ilk beni tandığı gunden berı mesafeli hatta bi kere yolda gördü selam vermedievleneli az olmamış 2 sene , illaki altında yatan bir sorun sıkıntı ve tartışma vardır ,
herşey iyi gidiyorken birden elini vermediyse derdin ne anne deseydin
o zamanda tepkisini çekmek istemem daha çok bana gıcık olur diye korkuyorumpis elini öpmeye çokmu meraklisin öpme gitsin.
bir dahaki seferede sen herkesle vedalas onla vedalasma :)
o seni istemiyorsa sen onu hic isteme
olsun ne yapabilir ki?o zamanda tepkisini çekmek istemem daha çok bana gıcık olur diye korkuyorum
merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Yapacagim ilk sey sehpa olayında ; rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş degil der o sehpayi taşırdım..el öpme mevzusuna gelince esinizmerhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Eşiniz bu yapılanları gormuyor hic yorum yapmiyor mu? Ben olsam ortam falan dinlemem bozardim onu. Sehpa olayinda;rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş değil derdim. El opme mevzusuna gelince de benimle ilgili bi sorununuz varsa musait bi zamanda konusabiliriz he hicbir sorununuz yok seviyeli olmak istiyorsaniz gelinim vs şeklinde hitap etmeyin bana. Bende size uyarim bu konuda der giderdim. Bu ne ya ne kadar dengesiz insan var . aranizda hic bi sorun yasanmamissa boyle davranmasi cok sacma.merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?