Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Öyle ya bi susmazlar mı ya denecek laf mı..
Allah verir inşaallah hayırla hepimize
Sen dua et başka bişeye gerek yok dedim ....
canını sıkma hiçç.. benim eşimde çok fazla ateşli hastalık geçirmiş hala da öyle sürekli bademcikler şişer ayda bir mutlaka ateşlenir.. küçükken daha fenaymış.. şimdi gördüğün üzere altta hamileyim Onu Allah bilir :)

Sezeryanla alakasi yok ben de sezeryan doğum yaptim iki yasini geçti çocuğum en fazla 3 kere ateşlendi ki çok çok normal yani herşeyi sezeryana bağlamaya gerek yok.

Allah bağışlasın Can'ım.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı evlat etsin inşaallah
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun ❣❣❣

Allah bağışlasın Can'ım.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı büyütmeyi de nasip etsin hayırlı evlat etsin inşaallah
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun ❣❣❣
İçiniz rahat olsun.. Benim bebiş bir mucize.. ben pko lu eşim varikoseldi... ateş de neymiş :) hiç tedavi olmadan hatta tedavisiz çocuk sahibi olman imkansız dedi doktorlar O yüzden kafana bile takma

ya şu çocuk konusunu bu kadar herkesle paylasmayın
2 senedir cocugumuz olmuyor bir allahın kulu da bilmez yakın cevremden
çocuk dusunuyorsanız da dr a gidin çocuk ha deyince olmuyor yani
bunu da kimseye soylemeyın kendı içinizde yasayın

Ne kadar evlisiniz ki .Bir ateşten kadın neler çıkarmış moral bozmakta üstüne yok.

Çok geçmiş olsun Can'ım... Rabbim acil şifalar versin..
Kv min 7 yıl sonra olmuş sıkma canını

ALLAH razı olsun canım
kv bence endişeleniyor ondan diyor
sende canını sıkma tatlım dr gözükmenizde fayda var derim
bence yarın öbürgün gidin kafanızda ki sorularda netleşir
eşin sperm testi için 3 gün cinsel ilişki yasak

Kayınvalideniz iyiyedn iyiye saçmalamış, ilaçla iğneyle düşmeyen ateş soğuk suya sokunca mı düşüyormuş. Benim 7 yaşındaki oğlum hala en ufak bir üşütmede dahi ateşlenir, ama hiç doktorumuzun bu çocuk çok ateşleniyor büyüyünce baba olamayabilir dediğini duymadım.

Eşim çocukken ateşli havale geçirmiş, iki çocuğumuz var çok şükür.
Kv nizle çocuk konusunda katı olun , konuşmasına karışmasına sakın müsaade etmeyin, bunlar özel konular, mahrem ya hu, kv de kim ! Densiz kaynanalardan gına geldi artık !

canım her
kv haklı eğer ki ateşli hastalıklar azospermie sebep
kabakulak gibi hastalık geçirdi mi diye sorun bence
yada eşiniz bir gün oruç tutmasın sperm testi versin
kaç aydır korunmuyorsunuz
evet canım doğru olabilir çünkü benim eşim de azosperm küçükken geçirdğii ateşli hastalığa bağlıyor doktor ateşli hastalık , kabakulak gibi hastalıklar etkenmiş.Öyle birşey olmasın siz de inşallah.
aynen benim de şu an başımda aynı sıkıntı var.Her ateşli hastalık buna sebep olacak diye bir durum yok tabi.Ama malesef biz de tesadüfen öğrendik.Eşim küçükken kabakulak geçirmiş doktor buna bağlıyor.

Şimdi Ramazan ya ondan gidemeyiz..
İnşaallah Bayram'da hamile olduğumu öğrenirim de tam bayram olur gerek kalmaz

Essim 2 kez havale gecirmis. Teki sol tarafliymis. Doktor hasar kalmamasi mucize olur demis o zaman. Kv anlatirken gozlerinden yaslar gelir hep. Cok uzulmus o zamanlar belli.
Evlendigimiz sene hamile kaldim.
Ille havale geciren cok yuksek atesi olanda sorun olacak diye bi kaide yok

Oy oy etmiyorum ama ne yapıp edip getiriyo konuyu..
İsim bile bulmuş düşünün

Bende geçirdim kabakulak..
Rabbim hayırla şifa versin size de bize de inşaallah en yakın Zaman'da nasip etsin ❣❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…