- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
İnşaallah Can'ım dualarınızı eksik etmeyin nolurİlk aydan hatta ilk denemeden oluyo. Tecavüze uğrayıp hamile kalan da var. Yani tek seferle.
Neyse konu sahibi canını sıkma. 1 yıl dolsun olmazsa doktora gidin. İnşallah olur.
ablam yurtdışında yaşıyor,3,5 yıl sonra çocuğu oldu,hiç ama hiç korunmadılar,ablam 18 eniştem 23 yaşında idi,kaç kere doktora götürmüşler,doktor bişey yok deyıp en son kızıp yollamış,ve hiç bir şey yapmadan tek ilaç dahı kullanmadan oldu,10 ay nekiYok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..
10 ay oldu işte evleneli hiç korunmadık ama..
Vakti dolmamış demekki...Yazik ya kadina kendininde cocugu gec oldugundan korkuyor iste bizde sekiz yildir bebek bekliyoruz hic bi sorun olmamasina ragman olmuyo. Bende sevdigim birileri evlendigi zaman bir seneyi askin cocuklari olmadigi zwman korkuyorum bizim gibimi olacklar diye sacma ama tamamen psikolojik
Rabbim bekletmeden versin inşaallahablam yurtdışında yaşıyor,3,5 yıl sonra çocuğu oldu,hiç ama hiç korunmadılar,ablam 18 eniştem 23 yaşında idi,kaç kere doktora götürmüşler,doktor bişey yok deyıp en son kızıp yollamış,ve hiç bir şey yapmadan tek ilaç dahı kullanmadan oldu,10 ay neki
Benim 3sene cocugum olmadi inan takilcak olay degil bu ama senin kv tam patavatsizmis!!
Hic sikma canini sen ama bidaha bu konu acilirsa da cevap verme bizim ozelimiz de yada duy!amis gibi davran anlayacaktir koca kadin sonuçta! Eşine de soyle o oda boyle yapsinKötülük için niye desin bilmiyorum ki..
Allahım bu ay sağlık sıhhat afiyetle nasip eder inşaallah.....
Bende söylemiyorum. Habire soruyordu. Allah yardım etsin hepimize inşallah en kısa zamanda olur bebeğimizEvet çok itici geliyor bana.. Ve mide bulandırıcı...
Amin inşaallah ❣❣❣
Allah herkese sınırını bilmeyi nasip etsin inşaallah
Yapmıyorum ben.. Ne biliyorsun dedim öylece kaldı.. Yanımızdaki biri de dedi ki ne özele giriyorsun kiOnlar ne yapacaklarını bilirler dedi...
Mantıklı
Allahım nolur bişey olmasın hayırla ikimize de.. Bu ay nasip etsin inşaallah
aynenn en nefret ettiğim şeylerden biri
Diyemiyorum bişey be yapayım.. Duymazlıktan geliyorumoyy oy..
Öyle diyorum..
Benimde soruyor söylemiyorum.. Çünkü o Zaman da hani akşam bişey yapamıcaksınız oturun napçan ki evde olayına giriyor saçma sapan
Allah'a emanetiz ne yapalım
Dedi işte ne biliyim
İnşaallah Allahımmmm nolur nasip et hayırlaBende söylemiyorum. Habire soruyordu. Allah yardım etsin hepimize inşallah en kısa zamanda olur bebeğimiz
Benim kaynanamda öyle .edep ya hu
ne bıcım bı ınsan koskoca kadın nerde nasıl konusmasını gerektıgını bılmıyor
esınız annesıne bunu ogretmelı
ayrıca ateslenmeyen cocuk mu var
hem edepsız hem cahil işin zor valla
kımseye hesap vermek zorunda degılsın zamanı geldıgınde cocukda olur ınsanlar ıcın dogurmuyoruz cocugu de gec takma
Alakasi var bende sezaryenle dogmusum hic de bunyem zayif degil. Kaynananiz arsizlikta dibe vurmus. Ne kadarlik evlisiniz?Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Amin canım inşaAllahİnşaallah Allahımmmm nolur nasip et hayırla
Allah anlayış versin bize de büyüklerimize de inşaallahHic sikma canini sen ama bidaha bu konu acilirsa da cevap verme bizim ozelimiz de yada duy!amis gibi davran anlayacaktir koca kadin sonuçta! Eşine de soyle o oda boyle yapsin
İyi demişsin.. Ya bizim kuşak böyle ne yapalım..Benim kaynanamda öyle .
Sürekli soruyor. İstemiyorum diyorum ( aslında istiyorum da artık yeter sormasın diye ) inanmıyor bana. Benim problemim olduğunu ve çocuğum olmadığıni düşünüyorlar. Resmen böyle insndrmis kendinı. Bende en son konuşmamızda Yıpratma yeter dedim sert bir dille.
dogursan bı dert dogurmasan ayrı dertBenim kaynanamda öyle .
Sürekli soruyor. İstemiyorum diyorum ( aslında istiyorum da artık yeter sormasın diye ) inanmıyor bana. Benim problemim olduğunu ve çocuğum olmadığıni düşünüyorlar. Resmen böyle insndrmis kendinı. Bende en son konuşmamızda Yıpratma yeter dedim sert bir dille.
10 ayNe
Alakasi var bende sezaryenle dogmusum hic de bunyem zayif degil. Kaynananiz arsizlikta dibe vurmus. Ne kadarlik evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?