- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Sizin kv nin aklı fikri o konuda demek ki, kp niz hayatta değil mi yoksa ondan da çok konuşmak isteyebilir bu konuları.Oy oy etmiyorum ama ne yapıp edip getiriyo konuyu..
İsim bile bulmuş düşünün
Allah bağışlasın inşaallahEssim 2 kez havale gecirmis. Teki sol tarafliymis. Doktor hasar kalmamasi mucize olur demis o zaman. Kv anlatirken gozlerinden yaslar gelir hep. Cok uzulmus o zamanlar belli.
Evlendigimiz sene hamile kaldim.
Ille havale geciren cok yuksek atesi olanda sorun olacak diye bi kaide yok
Hayatta çok şükür.. Rabbim ömrünü uzun etsin hayırla inşaallah❣Sizin kv nin aklı fikri o konuda demek ki, kp niz hayatta değil mi yoksa ondan da çok konuşmak isteyebilir bu konuları.
aminn inşaallah Ramazan ayında kavuşuruzAmin inşallah hepimizin anne olacağı günleri gelir.Stres yapmamak lazım.
canım her
evet canım doğru olabilir çünkü benim eşim de azosperm küçükken geçirdğii ateşli hastalığa bağlıyor doktor ateşli hastalık , kabakulak gibi hastalıklar etkenmiş.Öyle birşey olmasın siz de inşallah.
aynen benim de şu an başımda aynı sıkıntı var.Her ateşli hastalık buna sebep olacak diye bir durum yok tabi.Ama malesef biz de tesadüfen öğrendik.Eşim küçükken kabakulak geçirmiş doktor buna bağlıyor.
Yok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..
10 ay oldu işte evleneli hiç korunmadık ama..
korunuyoruz de bence da kv deneKızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Yanlış anlamada Can'ım dışardan belli oluyor mu bu bakılınca falan?eşimin inmemiş testis kaynaklanıyor canım
geç indirilen testiste kanser olup alınıyor
bence kv bişeyler biliyor farkında
2 senedr istiyoruz canım hiç korunmadıkimse 1 bucuk yıl boyunca bizde korunuyorz dememize rağmen kaynanam sanki biz korunmayı bilmiyormuşuz gbi inanmadı cevap sürekli sormaya devam etti. Benm adet donemimi soruyudu sürekli. Benm çocuğum olmadığıni düşünüyorlar hep. Artık inşallah sormaz son uyardigim da sert uyardım.Amin inşaallah Can'ım benim.. Senin ne kadar oldu isteyeli?
Ben korunmuyoruz demediğim için o kadar üstüme gelemiyorlar.. Korunuyorum sanıyor..
çok geçmiş olsun size.büyükler biraz da elfamlanabiliyor bazen.Kendince oğlu ateşleniyor diye korkuyor olabilir ama ille de çocuk olmaz diye de birsey yok.eşimin inmemiş testis kaynaklanıyor canım
İlk aydan hatta ilk denemeden oluyo. Tecavüze uğrayıp hamile kalan da var. Yani tek seferle.Allah aşkına siz de buna inandınız mı yani. Çok ateşli hastalık geçiriyormuş da çocuğu olmazmış mı ya siz kaç yaşındasınız. Çok ateşli hastalık geçirse tehlikeli boyutta menenjit olurdu o da görünen bir hasar bırakırdı beyninde falan yani çocuklar hep hasta olur o zaman kimsenin çocuğu olmasın. Ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz öyle dizilerdeki gibi hemen ilk aydan olmuyor o işler. İçinizin rahat etmesi için gidin kontrolleri yaptırın ama 6 ay olmaması normal.
Evet çok itici geliyor bana.. Ve mide bulandırıcı...Bu kadar ozeliniz hakkında kimseye söz hakkı tanımayın...Ne kadar ayıp yaaa densiz kadın..
Amin inşaallah ❣❣❣ne kadar boş konuşmuş kyv. takılma boşuna. benmki direk sordu korunuyomusunuz diye. efendim diye vurguladım ağzından yanlışlıkla çıkmıştır belki diye tekrar sordu. aşırı sinirlenmiştim, özel diye bir şey var. Allah hayırlı evlatlar versin size.
Kaynana ile korunma muhabbeti mi yapıyosunuz.çok şaşırdım kadına
Ateşlenmekle bebek sahibi olmanın ne alakası var acaba?
Öyle olsa kimsenin çocuğu olmazdı herhalde.
eşimin inmemiş testis kaynaklanıyor canım
aynenn en nefret ettiğim şeylerden biriKayınvalidenizin ağzına bir ayar verilmesi gerek gibi geldi bana.
Kendi özelini bile anlatmak nedir ya?
Gelinine bir de.
Ben arkadaşlarıma bile anlatmam.
Geyiğini bile sevmem.
Hem belki en hassas noktanız çocuk sizin neden böyle davranıyor?
Garip
Öyle diyorum..korunuyoruz de bence da kv dene
yoksa göz açtırmaz
Benimde soruyor söylemiyorum.. Çünkü o Zaman da hani akşam bişey yapamıcaksınız oturun napçan ki evde olayına giriyor saçma sapan2 senedr istiyoruz canım hiç korunmadıkimse 1 bucuk yıl boyunca bizde korunuyorz dememize rağmen kaynanam sanki biz korunmayı bilmiyormuşuz gbi inanmadı cevap sürekli sormaya devam etti. Benm adet donemimi soruyudu sürekli. Benm çocuğum olmadığıni düşünüyorlar hep. Artık inşallah sormaz son uyardigim da sert uyardım.
Allah'a emanetiz ne yapalımçok geçmiş olsun size.büyükler biraz da elfamlanabiliyor bazen.Kendince oğlu ateşleniyor diye korkuyor olabilir ama ille de çocuk olmaz diye de birsey yok.
Dedi işte ne biliyimNasil bir anne yaa oyle bile olsa boyle mi soyler insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?