- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Ay seninki de başka bi alemmiş..dogursan bı dert dogurmasan ayrı dert
5 aylık hamıleydım herseyımızı kendımız yaptık hıckımseden bırsey ıstemedık bebek ıcın bıraz sıkıstık kayınvalıdem altından kalkamayacaktınız madem yapmasaydınız ozaman dedı
esıme sureklı cocuk ıcın erken deyıp duruyordu esım enı sonu sanane ne zaman yapacagımızı sana mı sorucaz dedı
ben daha hıc ıyı bı kayınvalıde gormedım
aynen en ıyısı hıc kafaya takmamak duymamakAy seninki de başka bi alemmiş..
Allah anlayış versin yanı yuh.
Evet onu farkettim.. Bu ay takmıcam hiç bişey dedim bu çıktı işte.. Hamdolsun.. Rabbim bu ay verir inşaallah Ramazan'ın hürmetineaynen en ıyısı hıc kafaya takmamak duymamak
kayınvalıdem konusunca tv ızlıyormusum gıbı bakıyorum yuzune
bıde daha 10 aylık evlılık yenı yanı doktora gıtsen tedavıye baslamaz
olsun dıye beklersen her ay stres yaparsan sıkıntı oluyor stres yapınca olmuyor :)
Daha çok yeni evlisinz.Doktorla bir yili doldurmdan tedavi bile yapmiyorlar.10 ayhiç korunmadık
Vay anasını ya bende kendimi dertli bilirdim :) çocuk yapma diyen de var demek. 1 haftalık evliydm. Kaynanam bana gelip çocuk yapın dedi. Tobe y Rabbim yadogursan bı dert dogurmasan ayrı dert
5 aylık hamıleydım herseyımızı kendımız yaptık hıckımseden bırsey ıstemedık bebek ıcın bıraz sıkıstık kayınvalıdem altından kalkamayacaktınız madem yapmasaydınız ozaman dedı
esıme sureklı cocuk ıcın erken deyıp duruyordu esım enı sonu sanane ne zaman yapacagımızı sana mı sorucaz dedı
ben daha hıc ıyı bı kayınvalıde gormedım
Vay anasını ya bende kendimi dertli bilirdim :) çocuk yapma diyen de var demek. 1 haftalık evliydm. Kaynanam bana gelip çocuk yapın dedi. Tobe y Rabbim ya
İnşaallahDaha çok yeni evlisinz.Doktorla bir yili doldurmdan tedavi bile yapmiyorlar.
Üzülme çevre hep böyle ama en yakınında olması daha sıkıcı tabi.ben doktora tedavi olmaya gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğunu.senin gibi 10aylıktım.Rabbim tabiri caizse güzel bir supriz yapmişti bana.bir rahatla oluruna bırak inşallah olur
Kız torunu yok değilki. Bir sürü torunu var. Allahim bize yardım etsin yaay tobe tobe ya
annenın cocugu ustunde hakkıyla edepsızlıgı karıstıran bı kesım var malesef
bı torun sevmek ısterım demek varken sevımlı sevımlı olmak varken cırkınlesmeyı secıyorlar
Ben izin vermem zaten ama seviyesini bilmesi lazım herkesin...Bak bunun sezaryen doğmakla hiç alakası yok. Annem beni normal doğumla doğurmuş ama çok zayıf bünyem varmış çok hastalanırmışım.
Lütfen böyle seviyesiz konuşan hiç kimseye kulak asma, kafanı da takma.
Evet sen ve eşin bu konuyu kendinize sorun haline getirmezseniz allahın izniyle daha kolay olur.
Sakın ama sakın hiç kimsenin de böyle özel konulara karışmasına izin vermeyin.
Biz izin vermiyoruz ama onlar burnunu sokuyor;Bak bunun sezaryenle doğmakla hiç alakası yok. Annem beni normal doğumla doğurmuş ama çok zayıf bünyem varmış çok hastalanırmışım.
Lütfen böyle seviyesiz konuşan hiç kimseye kulak asma, kafanı da takma.
Evet sen ve eşin bu konuyu kendinize sorun haline getirmezseniz allahın izniyle daha kolay olur.
Sakın ama sakın hiç kimsenin de böyle özel konulara karışmasına izin vermeyin.
Ah anlasam..ay tobe tobe ya
annenın cocugu ustunde hakkıyla edepsızlıgı karıstıran bı kesım var malesef
bı torun sevmek ısterım demek varken sevımlı sevımlı olmak varken cırkınlesmeyı secıyorlar
Size de hak veriyorum. Bende çok yaşadım böyle durumlar ama en azından eşleriniz sustursa onları yani benim eşim sustururdu.Biz izin vermiyoruz ama onlar burnunu sokuyor;
Ahhh işte kimse de seviyesini bilmez, insanlar üzerine vazife olmayan konulara yorum yapmaya bayılırlar.Ben izin vermem zaten ama seviyesini bilmesi lazım herkesin...
Allah anlayış versin napalım
Kesinlikle. Allah razı olsunSize de hak veriyorum. Bende çok yaşadım böyle durumlar ama en azından eşleriniz sustursa onları yani benim eşim sustururdu.
Gerçi terbiyesiz insanla ne yaparsan yap baş edemezsin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Aminn cümlemizin inşaallahAhhh işte kimse de seviyesini bilmez, insanlar üzerine vazife olmayan konulara yorum yapmaya bayılırlar.
Amin canım amin Allah yar ve yardımcın olsun
Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Allah bağışlasın maşallah süphanallahKaynım küçükken havale geçirmiş 2 oğlu var. 3. Oğlan da tek bir dalgınlıkla yoldayani hiç alakası yok.
İnşaallah gerek kalmadan rabbiö nasip edercnm nekadarlk ewlıınz blmıyorum okumadım sayfaları ama sıze tavsıyemm... ıstersenzde cocugunz olmasa bıle gıdın kontrollerınızı yaptrın ve kmseye bahsetmeyın bu durumdannn her gören sorar snra laf olr duyar uzulrsun ıma ederler uzulrsun falan daha neler neler.... cocuk ıstyosanzda gıdın bı muayene oln bakalm bsey varsada erknden tedavısı yaplr.. allahn ıznyle olr cocugnzda sıkma canını bos laflara.. laf vermeyın yeter onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?