Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Ay seninki de başka bi alemmiş..
Allah anlayış versin yanı yuh.

Ay seninki de başka bi alemmiş..
Allah anlayış versin yanı yuh.
aynen en ıyısı hıc kafaya takmamak duymamak
kayınvalıdem konusunca tv ızlıyormusum gıbı bakıyorum yuzune

bıde daha 10 aylık evlılık yenı yanı doktora gıtsen tedavıye baslamaz
olsun dıye beklersen her ay stres yaparsan sıkıntı oluyor stres yapınca olmuyor :)

Evet onu farkettim.. Bu ay takmıcam hiç bişey dedim bu çıktı işte.. Hamdolsun.. Rabbim bu ay verir inşaallah Ramazan'ın hürmetine
Tüm isteyenlere de bana da inşaallah

10 ay hiç korunmadık
Daha çok yeni evlisinz.Doktorla bir yili doldurmdan tedavi bile yapmiyorlar.
Üzülme çevre hep böyle ama en yakınında olması daha sıkıcı tabi.ben doktora tedavi olmaya gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğunu.senin gibi 10aylıktım.Rabbim tabiri caizse güzel bir supriz yapmişti bana.bir rahatla oluruna bırak inşallah olur

Vay anasını ya bende kendimi dertli bilirdim :) çocuk yapma diyen de var demek. 1 haftalık evliydm. Kaynanam bana gelip çocuk yapın dedi. Tobe y Rabbim ya

Vay anasını ya bende kendimi dertli bilirdim :) çocuk yapma diyen de var demek. 1 haftalık evliydm. Kaynanam bana gelip çocuk yapın dedi. Tobe y Rabbim ya
ay tobe tobe ya
annenın cocugu ustunde hakkıyla edepsızlıgı karıstıran bı kesım var malesef
bı torun sevmek ısterım demek varken sevımlı sevımlı olmak varken cırkınlesmeyı secıyorlar

Bak bunun sezaryenle doğmakla hiç alakası yok. Annem beni normal doğumla doğurmuş ama çok zayıf bünyem varmış çok hastalanırmışım.
Lütfen böyle seviyesiz konuşan hiç kimseye kulak asma, kafanı da takma.
Eğer sen ve eşin bu konuyu kendinize sorun haline getirmezseniz allahın izniyle daha kolay olur.
Sakın ama sakın hiç kimsenin de böyle özel konulara karışmasına izin vermeyin.

İnşaallah
Rabbimden istiyorum o cömertliğiyle versin

ay tobe tobe ya
annenın cocugu ustunde hakkıyla edepsızlıgı karıstıran bı kesım var malesef
bı torun sevmek ısterım demek varken sevımlı sevımlı olmak varken cırkınlesmeyı secıyorlar
Kız torunu yok değilki. Bir sürü torunu var. Allahim bize yardım etsin ya

Ben izin vermem zaten ama seviyesini bilmesi lazım herkesin...
Allah anlayış versin napalım

Biz izin vermiyoruz ama onlar burnunu sokuyor;

cnm nekadarlk ewlıınz blmıyorum okumadım sayfaları ama sıze tavsıyemm... ıstersenzde cocugunz olmasa bıle gıdın kontrollerınızı yaptrın ve kmseye bahsetmeyın bu durumdannn her gören sorar snra laf olr duyar uzulrsun ıma ederler uzulrsun falan daha neler neler.... cocuk ıstyosanzda gıdın bı muayene oln bakalm bsey varsada erknden tedavısı yaplr.. allahn ıznyle olr cocugnzda sıkma canını bos laflara.. laf vermeyın yeter onlara

İnşaallah gerek kalmadan rabbiö nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…