Kv evini terketti...

Ben ne hakkımı aradıysam biz ayrılmaya kadar geldik yaranmak değilde vicdan diyelim evet bunları konuşmak eşim içinde kv içinde erken bakalım yarın eşya toplamaya gtcez eşyalar da gelirse kimse yerinden gitmez

işte bende bunu diyecek yürek yok ben desem kavga ederiz ve ben kavgadan hiç hoşlanmam edersem de ağır kavga ederim ama insallah o rahatsız olurda gider
İnan bende diyemem normalde ama burda okuduklarım ve etrafta gördüklerimden sonra sustukça kaybeden olunuyor anladım .
Siz eşimle kavga etmeyelim deyip sustukça adam annesiyle kardeşini hiç yollamayacak sizle yaşamaya devam edecekler. Yukarıda bir üye çok doğru bir yorum yapmış demiş ki sizin de eviniz orası ve size sormadan 4 kişilik bir hayat sunuyor size, bu çok büyük bir kavga nedeni ve hatta boşanma sebebi. Sizi doldurmak istemem ama iyi niyetinizin kurbanı da olmamanız için biraz sert durup tepkinizi göstermelisiniz. Tüm eşler anne konusunda sert ve taviz vermez yapıda gibi durur ama siz tepkinizi koyunca da bir düşünüp napıyorum ben diyebilir.

Harika bir ortam hazırlanmış, vicdan yapılacak, (yıllardır süren ama nedense çözüm bulunmayan) kötü bir evlilik, sizin gibi "sen bu kadar vicdansız mısın?" denildiğinde, bundan rahatsız olacak yumuşak başlı bir eş, sanki olaylar yeni başlamışta o yüzden ateş yutmuş ejderha gibi davranan bir oğul, "damat istemezse kapı orada" diyerek aba altından sopa gösteren konuşmalar...

eşinizden korkarak, kavga çıkar diyerek çok yanlış yapıyorsunuz."Birlikte yaşayıver ne olacak ki" cümlesi aslında hiç doğru bir bakış açısı değildir.Birlikte yaşamanın pek çok handikapı vardır.çekirdek aileye başka insanlar dahil etmek çok mantıklı bir şey değildir.Bu tamamen sizin yaşam tarzınızı değiştirmenizi gerektirir ve bu bir ömür vermek anlamına gelir.

Kavga ederse etsin, kapı orada diyecekse desin, daha baştan tavrınızı belli etmezseniz zaten oldu bittiye getirmişler meseleyi çok farklı bir yola gireceksiniz.İlişkiniz, kişiliğiniz, kendinize bakışınız bile çok değişir zaman içinde.Resmen çok büyük bir olay oldu ayağına faka bastırıyorlar sizi.Sırf bir şey diyemeyin diye.

Evettt ama biraz daha zaman geçsin olay netleşsin bakalım görümcem ev kiralar mı bilmiyorum şahsen istemiyorum gerekirse kavga da ederim napim ben yapamam sürekli ya suan dan bile uykularım kactı

Eşi bildiğin eziğin teki bence. Yıllarca annesini ezen adama ağzını açamamış gelmiş burada elin kızına güç gösterisi yapıyor. Kadın halimle babam anneme elini kaldırsa, kötü davransa ki o baba katil bile olsa araya girerim. Kp sertmiş de korkuyorlarmış da hepsi hikaye. Bunlar baba oğul aynı cins aslında.

Ben yapı olarak birlikte yaşayabilecek, kalabalıkta rahat edecek, yaşam şeklimi oldu bittiyle değiştirebilecek bir insan değilim açıkçası.Sizi ciddi anlamda faka bastırıyorlar, korkularınıza, vicdanınıza oynuyorlar.Boşanacaksa şimdiye kadar boşansaydı, oğlu evlenmeden önce kurtarsaydı annesini.Hiç hoş değil yaptıkları.Çizgilerinizi kesin olarak çekmezseniz inanın sonra çok pişman olursunuz.Ne doğru dürüst kavga edebilirsiniz o evde, ne de kendiniz olarak davranabilirsiniz.Yetişkin bir sürü insan aynı evde nasıl yaşayacak?

Adam evlenince erkek olmuşta anasına bacısına sahip çıkacağı tutmuş

Bencede. Babasi annesine nasıl hayatı zindana cevirdiyse oğuldada aynı potansiyel var.

İçinizi ferah tutun. Siz şuan için görevinizi yapın fazla düşünmeyin.
Zamanla herkes düzenini yolunu bulur.
Umarım.

Evettt ama biraz daha zaman geçsin olay netleşsin bakalım görümcem ev kiralar mı bilmiyorum şahsen istemiyorum gerekirse kavga da ederim napim ben yapamam sürekli ya suan dan bile uykularım kactı
Canım insallah anlayışlı insanlardır belki de kendileri farklı bir eve çıkmak isterler , sen sadece tetikte ol konusu geçerse fikrini söyle, önemli olan bu. En azından bakarlar ki eşinle aran bozuluyor o zaman giderler. Benim eşim de annesi bizle oturmak istese direk kabul eder bana sormadan, eminim yani. Ama ben hep büyük bir hastalık falan olmadıkça asla diyorum. Çünkü kendimi biliyorum yapamam yani, arasıra da bu konuda atışırız ortada fol yok yumurta yok olduğu halde. Çünkü hissediyorum meyilli adam annesini yanına almaya tek kalmasın diye. Ama bencilce düşünmemeleri lazım biz de o evde yaşıyoruz. Görümcenin görüştüğü birisi falan var mı? 25 yaşında demişsin evlenmeyi düşünüyorsa eve çıkmayı masraf görebilir. Kayınvalidenin sigortasını tamamlayıp emekli olması en doğrusu aslında.

Offf offfff gerçekten yazacak bişey bulamıyorum ben nasıl bi insanım bunlar nasıl insanlar bilmiyorum ve sadece ağlamak istiyorum

Offf offfff gerçekten yazacak bişey bulamıyorum ben nasıl bi insanım bunlar nasıl insanlar bilmiyorum ve sadece ağlamak istiyorum
Sakin olun, ama kararlı ve dik olun, duygu sömürülerine, tehditlere kulak asmayın, eşinizden korktuğunuzu belli etmeyin.Her şeyden öte lütfen bir düşünün, cidden siz evinizde hiç gitmeyecek olan aileniz dışında insanlarla yaşayabilecek misiniz? cevabınız hayır ise, eşiniz ya bir seçim yapacak ya da alternatif bir yol bulacak.

açmış ama anne gelmemiş ki
evet ama bunu eşim anlamıyooo deli oluyorum artık ya
Adam evlenince erkek olmuşta anasına bacısına sahip çıkacağı tutmuş

Bencede. Babasi annesine nasıl hayatı zindana cevirdiyse oğuldada aynı potansiyel var.
var...
İçinizi ferah tutun. Siz şuan için görevinizi yapın fazla düşünmeyin.
Zamanla herkes düzenini yolunu bulur.
Umarım.
ümit ediyorum...
ben dedim mi bunu kötü oluyorum ama işte benim eşimde oyle bi beyin var ki türünün tek örneği olabilir
Kayınvalideniz gidene kadar
Düzenlerini oturtana kadar çocuk yapmayın.
Eşiniz istediği sürece, anne taşınsınlar evlerini kursunlar öyle yaparız. Deyin.
ben onu desem kesin ayrılırız net.
seçim yapıp annesini seçer
Nereye koyacaklarını konuştular mı
Ya madem bir evlik eşyaları var
Baştan ev baksalar ya
Çeyiz mi
Bugün evden çıkıp yarın çeyizini almaya mı gidiyor o
Acelesi neymiş
Çocuk odamız boş oraya konacak kp annesi gelirse bişey yapmasın diye

Rabbin seni falan seçmemiş sen kendin bu hayatı seçmişsin esinle evlenmissin,az kurnaz olsa keske su kadınlarımız
Bak canim sana bise dicem benim kaynanam 20 senedir bekar. Esi rahmetli olmus tek yaşıyor. Kızı baska şehirde uzakta ogluda benle evli zaten

Biz evlenirken ben kafami kullandim degil ayni ev ayni semtte bile oturmam dedim eşime. Ha o bana birlik yasayalım demedi zaten. Gittim kayinvalideme 19 km kadar uzak sehre uzak bir yerden ev tuttum ki istedigi zaman gelip gidemesin.benimde ayarimla oynamasin.

Ayni sekilde annemlerede 11 km uzakti.
Sonra dayanamadım çarşıya taşındım suanda yine yürüyerek gelemez evime. Dolmusa binecek,inecek 5 8 dakika yuruyecek anca. Onu da yapamaz zaten çalışıyor
Kaynanamin hastaligi da var ama hastaligini hic kabullenmedi calismaya devam ediyor
Bana bigun dediki siz uzaktan ev tutunca ben ağlamıştım biliyor musun soylemedi mi oglum sana dedim yooo soylemedi. Cidden de soylememisti esim bana. Ne sacmalik be oglun senelerce orda burda yatili okullarda okumus kizinda uzakta zaten senelerdir 8 sene falan olcak evlenince kiymete biniyor oğulları bunlarin. Simdi Allah korusun bir hastalık vs olur tabiki gelip kalabilir ya da biz gider kaliriz. Sizin durum oyle degil. Yalniz basina ayakta durmali bi defa gorumce çalışıyormuş. Kadin in illaki nafakasi bilmemnesi olur idareten 15 20 gun yada 1 ay kalir ama temelli olmasi seni mahveder ve buraya birsuru konu acarsın. Kocandan korkma.
Seni sindirmesine izin verme. Hosgorulu guleryuzlu iyi bir gelin olunca sana kimse madalya takmaz :)

Burada yapilan yorumlara hep esime bunu soylesem kavga eder sunu söylesem kesin boşanırız falan diye cevap vermissin
Bu kadar anaci biriyle neden evlendin kendine hicmi güvenin yok yani kendinizi boyle ezdirmeyin su erkek milletine

Sizin kv de benim duruma benziyor biraz , konuyla alakasız ama bir şey sorucam . Hiç sizde kalmanın yolunu yapar gibi oldu mu kv niz. Benimki rahat edemem diyordu hep ama son zamanlarda sanki arkadaşlar falan diyor ayağına benim nabzımı ölçüyor gibime geldi. Fesat da olmuş olmak istemiyorum gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…