Kv evini terketti...

Benımki olsa o da bizle aynı yerde kalsınlar derdı. Evlerinde erkek yok bilmem ne derdi ki kv zaten cok duygu sömürüsü yapan birisi.. Bana da sen de benım kızımsın; hatta onlardan daha değerlisin..Onlar gidiyor sen kalıyorsun demişti demek bundan demiş

Tamamen planlanmış organize. Kadın yıllarca çekmişmiş kimse annesine acımamış ne hikmetse siz evlenince akıllar başa gelmiş.
Evet kimse sokakta kalacak değil ama onlar temelli gelmiş. Siz gidersiniz onlar gitmezler. İyi insan olsalar böyle kasıtlı plan yapmazlar.
Herkesin aksine böylesine acımayacaksın.
Kocam anneci demişsin. Resmen seni bu duruma hazırlamışlar. Azıcıkta vicdanına oynamışlar.
Boşversene. Temelli kalışlarını kabul edersen ya ruh hastası olursun ya kayınvalide çektiğini sana çektirtecek.

Esim ona kizar..
Esim buna patlar..
Esime bunu diyemem..
Bu nasil bir korku.Sindirilmissin.Uzuldum.
Üstelik KV nin yıllar sonra görümce ile birlikte evi terketmelerinin nedeni kocasının eve annesini getirmek istemesiymis....inanamadim. Madem kayınvalide ile yaşanmaz e be adam sen neden karını KV ile yaşamaya mecburmus gibi davraniyorsun.?

Hayır görümcemin bütün çeyizi eşyalar falan
Bunları kabul etmeyin.
Eşim tek erkek çocuk dediniz, diğer kardeşler bu konunun neresinde? Çeyizi kız kardeşleri muhafaza etsin. Böyle saçmalık olmaz kusura bakmayın. Bir aile yıkılmış olabilir alan herşey tek bir evlada yıkılmaz

Zehracım canım,sen gaza gelme canım benim..Sana sığınmışlar,demekki çaresiz kalmışlar.Herşey zamanla düzelir,su akar yolunu bulur.Bunca yıldır çalışan kadın kalkıp emekliliğini yakmaz merak etme sen.Olayın şoku atlatilsin hele,bi çaresi bulunur.Sabır..

Gerçekten mi? Ben şokkk.

Benim kaynanamda bana hep der özellikle kızlarının yanında onlar gitti bana sen geldin sen kızımsın falan o da bana mı ayak yapıyor acaba şimdiden :)

evet cok haklısın ama ben kocamla cok kavga ettim sinmemin sebebi kavga etmeyelim diye çünkü yıllarca kavga etmekten nefret ettim kimse yüksek sesli konuşmasın bile benimde tersim pis gece gece bişey dedim mi daha ilk günden konuştuklarına bak demez mi bunda da haklı görürüm daha bi gün olmus konuştuğuma bak ama zamanla kabul etmem tabiki ama sanırım buna gerek kalmayacak gene barışacaklar
nerden bileydim ki böyle anacı kendime güvenim var kendimi ezdirmem ama kava etmeyi sevmem
ya yaptıysa da ben anlamamış olabilirim biraz safım bu konularda
tabiki oda istemez annemi .. benim uzun vadeli istemediğim gibi... ben sinmedim ama bu kadar tazeyken üstelemek istemedim
Allah korusun ama sanırım barışacaklar
İyilikten maraz doğar

Bu arada aşırı sinmişsiniz gibi geldi bana,verdiğiniz cevaplar çok tuhaf.keske biraz dişli olsaydınız üzüldüm adınıza...
suan an için sindim evet olay bu kadar tazeyken diş göstermek ne kadar dogru olur bilmiyorum
ahahah iyiki demişsin de işte ben demedim hiç ki zaten barışacaklar gibi
cok haklısınız zaten barışacaklar sanırsam
eğer barışmazlarsa bende koyarım ama barışacaklar gibi
bende dedim eşim sinirlendi sanki ben çalışsın da eve para getirsin anlamında söylemişim gibi sonra dedim ki biz dışardan ödeyelim onu hoş karşıladı
Görümcen bu kadar evlilik lafı yapıyor da aday bile yok gibi hissettim. Doğru mu?
yok doğru
sanırım bunlara gerek kalmayacak
oyle tabiki bu rahatlık cok başka bişey ve kesinlikle ev ev üstüne olmaZ katılıyorum ama cok taze bunları eşimle konuşmak için
evet zaten bundan dolayı diyolar
cektirmez sanmıyorum ki 1.5 senedir hiç yapmadı terslemişliği bile yoktur beni
işte eşim görümcem söylemiş ama kv kabul etmemiş
Esim ona kizar..
Esim buna patlar..
Esime bunu diyemem..
Bu nasil bir korku.Sindirilmissin.Uzuldum.
sindirilme değil de olay cok tazeyken hır gür çıkarmanın anlamı var mı
mecbur değilim olmadı o bu evde kalır biz gideriz
Kaç yıl durdu durdu, bugünü mü buldu kv.
Valla ya, yıllarca dayanmış .. Çoluk çocuk evlenmiş.. Şimdi boşanıyor.
yok sanırsam barışacak

Elbette ki destek olmalısınız evliliginizin ilk zamanlarına denk gelmesi iyice zor olmuş ama inanın hayatın her aşamasında belli zorluklar var.
Ben olsam destek olurdum bir süre bu süreci atlatması için yardımcı olurdum bir süre sonra da bir ev tutardık madem kv çalışıyor kızıyla birlikte hayatlarına devam ederler.

Kayınpeder eşim masada oturuyoruz.KV hasta annesinin yanında...KP biraz hüzünlü " anneniz anasına -babasina baktı ....bakalım biz ne yapacağız ilerde " dedi cümleyi birakti.Ben "baba üzülmeyin tripleks bir ev tutariz bir de yardımcı ...benim ailem siz hep beraber yaşarız " dedim....kayinpederin yüzünden anladığım kadariyla hic sevinmedi lafima.Sanki onlar yaslaninca benim ailem genclesiyor..onların da bakıma ihtiyacı olmayacak.Bu arada benim eşimin lafima cevabı "ben de evin müştemilatinda kalayım bari " !! Herkes kendini dusunuyor bu tür olaylarda

Şu aşamada mecburen sizinle olmalılar aynı durumda sizin anneniz veya kız kardeşiniz olabilirdi onlara nasıl davranrsanz kv zede öyle davranın zaten zamanla neyin ne olacağı belli olur aynı evde yaşama durumunz olur mu olmazmı kvniz gorumcenz çalışıyorsa eğer siz onlara onlar size destek olur duruma göre size yakın bı eve de geçebilirler herhangi bi anlasamama durumunda.

Ayni şeyi bigun bende eşime söyledim hep beraber yaşarız diye sanki başka çocukları yokmuş gibi benim ailemin benden başka bakacak çocuğu yok çünkü herkes dediğinz gibi kendini düşünüyor sadece eşim hiç bişey diyemedi tabiki senin ailene senden başka bakacak kimse yok demeye başladı kendisi 3 kardeş e bizde insanız yani

Cuk diye oturmuş bu cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…