- 3 Eylül 2015
- 66
- 75
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Alsın yahu parasını sizden almadı ya :)Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Gelin olsaydım bilezik takıyorlar diye sevinirdim :) modelinin ne önemi var Allah aşkına zaten yatırımlık bilezikler üç aşağı beş yukarı hemen hemen her kuyumcular aynı model var.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Benim kv'de takmışKv denin kolundaki bileziklerde buyuk ihtimal sana yapildi dugunde takilacak.yani ayni takmis olmayacaksiniz demek ki hevesi varmis takmis nisaninizda kalani ☺
Ne haddineymis ayni bilezik. Kolunu koparır yedirirdim. Kimse benimle aynı bileziği takamaz. Hem o kim ki? Topu topu koca adayımı doğurmuş. Bana özel tasarım bilezik yaptirilmazsa evlenmezdim zaten.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Benim iki yaşında oğlum var şimdiden geline ne kötülük yapsam diye düşünüyorum. Ancak bütün kategorileri doldururum ama böylesi aklıma hiç gelmemişti demek aynı bilezigi takmak ha vuuuu. Bunu da listeme ekleyeyim. Bütün gelinlere zulüm nihahhahahahBütün kayınvalideler kötüdür ve yaptıkları her şeyin altında fesatlık vardır. O bilezikleri de sırf gelinine nispet olsun, hevesi kursağında kalsın diye almıştır. Çünkü kayınvalide olmak bunu gerektirir. Bakın, buradaki bütün oğlan anneleri de o karanlık tarafa geçecekler bir gün.
Ben zaten gelin olarak bilezik takmam ama yine de yazayım . Tabi ki takar ne var bunda ?Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
İnşallah karnımdaki erkek değildir diye düşünüyorum ben de. Çünkü iyi bir insan olmayı seviyorum.Benim iki yaşında oğlum var şimdiden geline ne kötülük yapsam diye düşünüyorum. Ancak bütün kategorileri doldururum ama böylesi aklıma hiç gelmemişti demek aynı bilezigi takmak ha vuuuu. Bunu da listeme ekleyeyim. Bütün gelinlere zulüm nihahhahahah
bende nasıl sevilir diye düşünüyorum!!!Ya bir hatun bilezik takmayı nasıl sevmez
( takmam sevmem diyen arkadaşlar olmuş da)
Alamadığım bir model gördüğümde uykularım kaçardı
Gerçi hepsi satıldı ev aldım
Ama takmadan duramam aldım yine
Eşimin ailesinde bayanların ev ve gezme altınları farklı
“ ay ev altınımla gelmişim” gibi bir cümle duyduğum oluyor çoğu kez
Konu sahibinin sorusuna gelince bence takabilir hiçbir sakıncası yok derim ben
trend söz piçaklamak:))))Neredeyse tüm Türkiye aynı bilezikleri takıyor ya
Şu burgu mu nedir onlardan.
Herkes birbirini pıçaklasın o zaman
AA karanlık tarafa gecmezsem kv olmanın ne anlamı olur ki? Hayattan tat alamam yoksa.İnşallah karnımdaki erkek değildir diye düşünüyorum ben de. Çünkü iyi bir insan olmayı seviyorum.Size de geçmiş olsun. Umarım içinizdeki karanlık güce karşı koyup, aydınlık tarafta kalmanın bir yolunu bulursunuz.
Picak takmak lütfentrend söz piçaklamak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?