Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Kv denin kolundaki bileziklerde buyuk ihtimal sana yapildi dugunde takilacak.yani ayni takmis olmayacaksiniz demek ki hevesi varmis takmis nisaninizda kalani ☺

Gelin olsaydım bilezik takıyorlar diye sevinirdim :) modelinin ne önemi var Allah aşkına zaten yatırımlık bilezikler üç aşağı beş yukarı hemen hemen her kuyumcular aynı model var.

O bilezikler size özel üretilmedigine göre alsin taksin ne olacak. Zaten bilezik dediğiniz genelde ayni modeller burma falan, öküz altında buzağı aramayın.

Ne haddineymis ayni bilezik. Kolunu koparır yedirirdim. Kimse benimle aynı bileziği takamaz. Hem o kim ki? Topu topu koca adayımı doğurmuş. Bana özel tasarım bilezik yaptirilmazsa evlenmezdim zaten.

Benim iki yaşında oğlum var şimdiden geline ne kötülük yapsam diye düşünüyorum. Ancak bütün kategorileri doldururum ama böylesi aklıma hiç gelmemişti demek aynı bilezigi takmak ha vuuuu. Bunu da listeme ekleyeyim. Bütün gelinlere zulüm nihahhahahah

Ben z
Ben zaten gelin olarak bilezik takmam ama yine de yazayım . Tabi ki takar ne var bunda ?

İnşallah karnımdaki erkek değildir diye düşünüyorum ben de. Çünkü iyi bir insan olmayı seviyorum. Size de geçmiş olsun. Umarım içinizdeki karanlık güce karşı koyup, aydınlık tarafta kalmanın bir yolunu bulursunuz.

Parası varmış, almış.
Sizin kolunuzdaki bileziklerden almamış ya, kv takmasa hiç kimseyle pişti olmayacak mı bileziğiniz

Bilezik takmaktan nefret eden biriyim. Kv istedigini taksın, ben hiç bir şekilde takmazdim bile, sallamazdim da aynısı mi değil mi.

hiç bilezik takmadım takmamda o yüzden kimin ne taktığını umursamam
kv gelin ilişkilerinde ise bu durum çirkin durmaz diye düşünürüm
kızımla aynı kotu giyerim aynı takıyıda takarım bunda ne var kv gelin ilişkisinde ne değişir bilemedim

Ya bir hatun bilezik takmayı nasıl sevmez
( takmam sevmem diyen arkadaşlar olmuş da)

Alamadığım bir model gördüğümde uykularım kaçardı
Gerçi hepsi satıldı ev aldım
Ama takmadan duramam aldım yine

Eşimin ailesinde bayanların ev ve gezme altınları farklı
“ ay ev altınımla gelmişim” gibi bir cümle duyduğum oluyor çoğu kez

Konu sahibinin sorusuna gelince bence takabilir hiçbir sakıncası yok derim ben

bende nasıl sevilir diye düşünüyorum!!!

Neredeyse tüm Türkiye aynı bilezikleri takıyor ya
Şu burgu mu nedir onlardan.
Herkes birbirini pıçaklasın o zaman

Bunu kafaya takan gelinim olsaydı altınları geri alır, benim kendime aldığım böyle sen de kendine istediğini al hadee hadee diye diye yollardım. Bu ne şımarıklık ya. İnsanlar alın terleriyle para biriktirip altın alıyor gelin hanım "imi midili iyni rihitsiz iliyirim" diye konu açıyor. Hayret birşey ya.

AA karanlık tarafa gecmezsem kv olmanın ne anlamı olur ki? Hayattan tat alamam yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…