Kv gelinimizi aramış

Gerçekten ilişkisini tamamen kesmesini istemem isteğim sen napıyosun desin Benim annem eşime bu denli haksızlık yapsa oturur çatır çatır kavga ederim eşim bu olaylardan sonra annesiyle benim yanımda konuşmamaya başladı illaki mecbur kalıyor annecim diye açıyor telefonu çünkü diğer türlü kv küser. Nazı, kaprisi bitmiyor eşimde onu pohpohlamaktan bıkmıyor.İstiyorum kv beni kırmaktan çekinsin ben umrunda değilim oglunu kaybetmekten korksun ama eşimle bu mümkün değil hayatta gördüğüm en hümanist insanlardan çoğu kişiye karşı çok kibardır. Eşimin bi ara savunması annemin psikolojısı bozuktu neyse ki kendi de saçmalığını anladı vazgeçti bu söylemden kadının karakteri bu anlıcanız Kv nin çekindiği hiçbişe yok tüm pislikleri ondan

Sizin anneniz mantikli ve normal bir insan oldugundan dolayi siz onunla konusabilirsiniz. Sanirim kocaniz da kendi annesinin öyle olmadığını bildiğinden bulaşmıyor. Gözümün önüne geldi açıkçası. Kocaniz annesine niye böyle yapiyorsun haksizlik ediyorsun diyor ve annesi kendini yerlere atip seni de yanlarina çektileeeer, Allah'im ne günahım vardi bana bu zulümleri gösteriyorsuuun, git karının yanına hakkımı da helal etmiyoruuuum falan diye dövünmeye başlıyor.

Şöyle söyliyeyim kocaniz o kadinla büyüdü ve sizden önce de bu sekilde davrandığını tecrube etti. Onu degistirmenin duzeltmenin bir yolunu mutlaka ki denemislerdir. Idare etmenin tek yol olduğunu dusunuyorlarsa o yol dogrudur. Bence hazir kocaniz sizin yaninizdayken hiç anneni uyar falan demeyin. Adam anne dırdırı çekiyor zaten bir de siz darlamayin.

Sizin anneniz mantikli ve normal bir insan oldugundan dolayi siz onunla konusabilirsiniz. Sanirim kocaniz da kendi annesinin öyle olmadığını bildiğinden bulaşmıyor. Gözümün önüne geldi açıkçası. Kocaniz annesine niye böyle yapiyorsun haksizlik ediyorsun diyor ve annesi kendini yerlere atip seni de yanlarina çektileeeer, Allah'im ne günahım vardi bana bu zulümleri gösteriyorsuuun, git karının yanına hakkımı da helal etmiyoruuuum falan diye dövünmeye başlıyor.

Şöyle söyliyeyim kocaniz o kadinla büyüdü ve sizden önce de bu sekilde davrandığını tecrube etti. Onu degistirmenin duzeltmenin bir yolunu mutlaka ki denemislerdir. Idare etmenin tek yol olduğunu dusunuyorlarsa o yol dogrudur. Bence hazir kocaniz sizin yaninizdayken hiç anneni uyar falan demeyin. Adam anne dırdırı çekiyor zaten bir de siz darlamayin.
Nokta atışı yapmışsınız yorumun yüreğime ferahlık verdi. Bayramda aramalımıyım peki?

Suç sizde madem burnunuzdan getirdi görüşmeyecektiniz bu kadar zor mu bu. Aynısını ben yaşadım görüşmüyorum uzak durun konuşmayın hak ediyolar iyi niyet diye bişey niyeti kötü olanlara işlemiyor.

gördünüz mü iki dakikada siz bile muallakta kaldınız bu manyaklar sağlıklı insani hasta eder.
Yok ondan degil hani bazen bi iyi yanim tutuyo insanlara karsi.. surekli iyilik yapincada kotulukte yapsak oluyo nasilsa doye disunenler var. Vay benim su kadar kotulugume ragmen beni aradi diye dusunmez bazilari.

Suç sizde madem burnunuzdan getirdi görüşmeyecektiniz bu kadar zor mu bu. Aynısını ben yaşadım görüşmüyorum uzak durun konuşmayın hak ediyolar iyi niyet diye bişey niyeti kötü olanlara işlemiyor.
Eşim benim hayatta ki en büyük şansım, yol arkadasım bu konu haricinde hiçbir sorunumuz yok. Artık o gelmez biz gider iki üç gün kalır döneriz yılda 1-2 görüşürsün Bayramdan bayrama telefonlaşırsın diyince gittim. Ama göründüğü gibi kadın durmuyor

Nokta atışı yapmışsınız yorumun yüreğime ferahlık verdi. Bayramda aramalımıyım peki?

Bir yanım büyüklük sizde kalsın bayramda bile aramadi gelinim çok hayırsız diyebileceği bir imkân vermeyin diyor. Bir yanım da arasaniz da bir sey fark etmeyecek zaten iftirayla işini yürütüyor diyor. Sanirim son kararim kocanizin beynini çürütmemesi için arayın. Gidilecek olsa gitmezdiniz ama alt tarafi telefon için eline koz vermeyin.

Arkadaşlar böyle yazıyorum ama bana yaşattıklarında kv ni benim sinirimi zıplatmaktan başka bana hiçbir zararı olmadı aslında

Her yaz 15-20 gün gelir kalırdı ayrı misafir odası yapmıştım onun için. Yemeği kahvesi önünde bulunduğumuz şehri gezdirirdik. Bu yaz gelemedi aslında en büyük kötülüğü kendine yaptı

Bir yanım büyüklük sizde kalsın bayramda bile aramadi gelinim çok hayırsız diyebileceği bir imkân vermeyin diyor. Bir yanım da arasaniz da bir sey fark etmeyecek zaten iftirayla işini yürütüyor diyor. Sanirim son kararim kocanizin beynini çürütmemesi için arayın. Gidilecek olsa gitmezdiniz ama alt tarafi telefon için eline koz vermeyin.
Eşim birşey demez bana ama arasam çok sevinir. Anne demek bile gelmiyor içimden. Keşke böyle olmasaydı

Eşim birşey demez bana ama arasam çok sevinir. Anne demek bile gelmiyor içimden. Keşke böyle olmasaydı

O zaman eşinizi mutlu edecekse kesin arayın. Icinizden gelmese de hayatta mecbur kalıp yaptığımız çok şey var. Aramamak ona ceza olmaz öyle anlamaz. Yine siz kötüsünüz diye aramamış olursunuz.

O zaman eşinizi mutlu edecekse kesin arayın. Icinizden gelmese de hayatta mecbur kalıp yaptığımız çok şey var. Aramamak ona ceza olmaz öyle anlamaz. Yine siz kötüsünüz diye aramamış olursunuz.
Bu arada kayinvalide kocanizin beynini yer dedim. Karin bayramda bile aramadi falan diye. Yoksa kocanizin size yansitmayacagini tahmin ettim anlattiklarinizdan.

Merhaba arkadaşlar
Kv doğumumu, lohusalığımı burnumdan getirmişti yapmadığı pislik kalmamıştı tekrar tekrar anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum merak edenler ilk konuma baksın hatta lütfen bakın yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil

Doğumda annemle kv nin tüm uğraşlarına rağmen hiç tartışma yaşamadılar annem alttan aldı nazıyla oynadı baktı olucak gibi değil doğumun ertesi günü annem kadın kavga çıkarmak istıyor ben damadımla kötü olmayım diye bana açıklama yaparak evine döndü. Aralarında söz dalaşması bile geçmedi bu önemli

Aradan geçti 8,5 ay. Üçümüzde farklı şehirlerdeyiz bu zamana kadar bayramda aradım evine birdefa eşimle gidip birkaç gün kaldık onda bile laflar soktu. Bu zamana kadar ne beni torununu sormak için aradı ne de annemi

Abimin eşi Doğum yaptı kv gelinimizi toplasan şimdiye kadar 2-3 defa görmüştür. Şansa bakın ki gelinimizin tlf ses kaydedıyormus bana ses kaydını attı dinlerken elim ayağım boşaldı aynen şöyle konuşma

Fıstığım nasılsın bebek senin gibi güzel olur inşallah sana benzesin. Sen ve oğlum çok iyi insanlarsınız. Apokalipto ve annesi benimle konuşmuyor doğumdan beri Allah şahit ben hiçbirsey yapmadım onları allaha havale ettim Allah’ın adaletine güvenıyorum diyor, gelinimiz teyze sen yanlış anlamıssındır onlar çok iyi insanlar diyor oda doğru doğru insan bi kızına kızmaz mı kv ni ara yada beni arar böyle böyle der diyor ( annem arayıp kv yi kusura bakma dicekmıs) gelinimiz lohusalık çok zor kvdem nazımla oynuyor ben ona neler yapıyorum hiçbirsey demıyor dıyor oda keşke senin gibi iyi niyetli olsaydılar diyor. Gelin pas vermeyince alalecele kapatıyor sonra

Eşime dinlettim annem adına ben özür dilerim diye annemden özür diledi. Yapılanları hazmedemıyorum beni bukadar mağdur edip nasıl böyle mağdur oldu aklım almıyor. Şuan birdefa bile aramadığı torununu göremeyen masum babaanne rollerinde.
Çok uzamış umarım okursunuz yorumlarda devam edicem ayrıntılara
Mağdur olmamış işte. O öyle göstermeye çalışmış. Sizin gelininize oynamiş ama avcunun yalamis

Bu kadının işi gücü yok mu artık çocuğunuz olmuş aile olmuşsunuz bu neyin hırsı.durdukça kuduruyor.kocaniza da yazık adamda bıkmıştır anasının pisliklerini toplamaktan.

Gelininiz kimin ne olduğunu biliyordur.

Esiniz adam gibi davranmis takdir ettim.

Kayinvalideniz kendi attığı yalanlara inansin bos verin duzelmez yiprandiginizla kalirsiniz.

Cekirdek ailenizle mutlu olmaya devam edin.

Allah sabır versin.

Arkadaşlar ses kaydetmek her zaman kötü degildir ya. Ben de belli basli insanlarla konusmami kaydediyorum. Ve watsap konusmalarini depoluyorum bazilarinin. Çünkü birkaç kez demediğim şeylere dedi diyenler oldu. Bir kere kuzenim bana hakaret etti. Sonra ben hic bisey yapmadim o alingan dedi. Ama ben konusmalari ortaya cikarinca yalanlari ortaya cikti. Herkesi kaydetmem tabi ki. Ama fesat insanlari kaydederim. Yarin bu kaynana diyebilirdi ki gelininiz de hak verdi bana. Sonra ayikla pirincin tasini. Benim basima gelen cok olay var malesef garanticiyim bu konuda. Gerci artik insanlar korkar oldu benden. Yani iftira atmaktan diyeyim

Eşim benim hayatta ki en büyük şansım, yol arkadasım bu konu haricinde hiçbir sorunumuz yok. Artık o gelmez biz gider iki üç gün kalır döneriz yılda 1-2 görüşürsün Bayramdan bayrama telefonlaşırsın diyince gittim. Ama göründüğü gibi kadın durmuyor[/QUOTEkadin bi hata yaptığının farkına varsın önce yani hatasını anlamadan hata üstüne hata yapacaktır en iyisi mesafe bence allah yardım etsin size.

Bu kadının işi gücü yok mu artık çocuğunuz olmuş aile olmuşsunuz bu neyin hırsı.durdukça kuduruyor.kocaniza da yazık adamda bıkmıştır anasının pisliklerini toplamaktan.
Çocuğum evliliğimizin 3. Yılında oldu ondan önce iyi anlaşırdık doğuma gelmesiyle eşimde kızıma benim ismimi vermesiyle çıldırdı.İçinde ki tüm pisliği akıttı yada artık yapmacık davranmıyor. Bana şunu derse şöyle derim böyle yaparsa şöyle yaparım diye tüm gün kafamda kuruyorum anladım ki nekadar pislikten kaçarsan kaç bulaştırmak isteyen biri olunca bulaşıyor

Anlattıklatınızda kendi yasadıklarımı gördüm bok sabırlar diliyorum bir kaç yıl sonra emin olun sizde içinizdekileri dökecekniz lafınızı söyleyeeksiniz

Gelininizi de tbrk ederm bende olsam aynısını yapardım

Back
X