Kv gitme saati

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?

12 erken 1 geç mi oluyor :)

eşimin hatri için çiğ tavuk bile yetim fakat bu şekilde bencilce bir baskıyla bırak haftada bir gitmeyi ayda bir zor giderim

saçmalık bu

iyi de eşin yokken sen niye gidesin ki

hadi diyelim eşin 5 te geliyor sen 4 te gider sofraya yardım edersin de

gün boyu kv ile başbaşa ne yapıyorsun

çözüm bu aşamadan sonra zor olabilir ama askeriye mi burası

şu işim çıktı makinaya çamaşır attım onu astım vs vs diye saatleri düzenli olmaktan çıkarın

yani gerekirse sıkın dişinizi iki sefer sabahtan gidin kahvaltıya da geldim deyin

bir sonrakinde karnım ağrıdı gelemedim deyip geç gidin

bir başkasına bankadaki işiniz uzasın 3 olsun saat vs vs

vallahi benim gelin,bana hafta da bir gelmez.2-3 hafta da bir,kocasıyla gelirler.hiçte surat falan asmam.canı ne zaman istiyorsa,saat kaçta istiyorsa gelsin.

bak 3 hafta oldu hala gelmediler.off ya ben hiç "kaynanalık" yapamıyorum.

kaç saat oturuyorsunuz gidince,kaçta alıyor eşiniz sizi?

iyi de eşin yokken sen niye gidesin ki

hadi diyelim eşin 5 te geliyor sen 4 te gider sofraya yardım edersin de

gün boyu kv ile başbaşa ne yapıyorsun

çözüm bu aşamadan sonra zor olabilir ama askeriye mi burası

şu işim çıktı makinaya çamaşır attım onu astım vs vs diye saatleri düzenli olmaktan çıkarın

yani gerekirse sıkın dişinizi iki sefer sabahtan gidin kahvaltıya da geldim deyin

bir sonrakinde karnım ağrıdı gelemedim deyip geç gidin

bir başkasına bankadaki işiniz uzasın 3 olsun saat vs vs
o bahaneleri sundugumda gittigin gun kendini ayarla diyor

vallahi benim gelin,bana hafta da bir gelmez.2-3 hafta da bir,kocasıyla gelirler.hiçte surat falan asmam.canı ne zaman istiyorsa,saat kaçta istiyorsa gelsin.

12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorum

12 de gidiyorum esim 8 de falan isi bitiyor geliyor ve ben 8 saat orda kaliyorum

ooo çok uzunmuş.ben bile sıkılrım,o kadar saat gelinle başbaşa.ne konuşacağız ki?benimkiler gelir.yemek yeriz,çay içeriz,hemen kalkarlar.gerçi,oğlum diyor,kalkalım diye.gelinimin sesi çıkmıyor ama,sıkıldığını anlıyorum.

haklisiniz ya surat yapinca tatsizlik cikmasin diye galiba
cıkarsa cıksın böyle düşünürseniz yıpranan siz olursunuz ama.. sizin kendi aklınız hür iradeniz yok mu
suratıını asarsa sende as otur bir zahmet hangi saatte gideceğinizede karışmasın cidden cok sacma

o bahaneleri sundugumda gittigin gun kendini ayarla diyor

o gün de belirli yani atıyorum hep mi salı giidliyor

yani evden çıktım çarşıya geçtim oradan kv ye gittim

bu havada iki gün üst üste çarşıya çıkmadım

ya da şöyle sorayım bugün diyelim ki 3 te gittiniz

bir eşiniz bunu nereden öğreniyor yani o kapıdan giresiye kv oğlum X bugün tam üçte geldi mi diyor

eşiniz bu durumda ne diyor

küsüyor mu kızıyor mu dövüyor mu

yani inadına geç giderim küserse de o hafta konuşmam ona yönelik ev işi vs yapmayıveririm paşa gönlü bilir

sizin yorumunuz dikkatimi çekti de..
peki siz gelininizin evine gidiyormusunuz
böyle az gelmesinin başka sebebleri varmı ?

bende diyorum ise mi yetisiyorum sanki sinir oluyorum inan ki adam takinti yapti resmen

gitme.

o inat ediyosa sen de inat et. bi kaç saat geç git. işim vardı çıkamadım de. bi hafta hiç gitme. tartışma çıkarırsa da çıkarsın ya. geç karşısına sakin sakin bunda kızacak ne var filan de.

Back
X