Kv gitme saati

şükür et en azından kvye sabahtan götürmüyo :KK45:kendi ailende olsa buda sıkıcı bide haftanın 2-3 günü. senin şikayetin kv ile ilgili olduğuna göre, bu durumdan memnunmusun. siz birbirinize ne zaman vakit ayırıyosunuz. bence bu konuları düzgünce konuşup orta yol bulmalısınız
haftanin belirli gunleri evde bakicilik yapiyorum 3 gun kaliyor bi gun kv ye iki gun anneme gidiyoruz bazi aksamlarda gidelim caya diyor anneme gidiyoruz birbirimize vakit ayiriyor muyuz bak bu yogunluktabo hic aklima gelmedi :)

Valla kv hic cikmiyor ama ben bi tur atiyorum bazen skliyorum cunku o kadar saat bence de biri bize bunu anlatsin :)

Vaallla benim kv dünya iyisidir severim ama ay ı apt olunca beklentileri bitmiyor hem eşin hem kv nin. Ki evliliğimizin ilk zamnalaro çok baskı yaptıkları için artık içimden gelmiyor Bende istemezdim böyle olsun neden herkes kendi tarafından bakıyor anlamıyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Allah allah bu modeli de yeni duydun. 2 de 3 gitsen demek kan gövdeyi götürecek.
Valla ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Bir kere beni zorlamadı bile.
Peki eşiniz sizin aileniz ile görüşüyormu? Sizin ailenize 12 de gidiyor mu?

Allah allah bu modeli de yeni duydun. 2 de 3 gitsen demek kan gövdeyi götürecek.
Valla ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Bir kere beni zorlamadı bile.
Peki eşiniz sizin aileniz ile görüşüyormu? Sizin ailenize 12 de gidiyor mu?
evet canim benim ailemle haftanin iki uc gunu gorusuyoruz esimin istegi uzerine bana kalsa haftada bir yeterli

Gelince kayınvalideye bizim hatun bugün kaçta geldi diye mi soruyor. Gıt aksama doğru sorunca 12 de gittim de.

Eşime göre annesinin istediği gibi bir gelin olamamışım anneciğim demiyormuşum bu nedenle sorunluyuz ayrılma noktasına geldik biraz toparlanır gibi oluyorduk ki( anne haftasonu geleyim aşure yapalım dağıtalım. Anne temizliğini beraber yapalım) demedim diye küstü bana. Beklenti meselesi...ben de öfkelendim yaptıklarımi takdir etsen daha iyi şeyler olur dedim. Yenemedim öfkemi onlara anneciğim babacığım diyebilmem için önce senin bana karıcığım demen lazım bana kocam gibi bakman kocam gibi konuşman kocam gibi dokunman lazım dedim. Ne kadar koca olursan o kadar gelin olurum dedim.haksizmiyim yaaaa 1 yıldır kızarkadaş gibiyiz. 3 hafta kadar oldu bu konuşma olalı pek muhatap olmuyorum kendisiyle

Eşime göre annesinin istediği gibi bir gelin olamamışım anneciğim demiyormuşum bu nedenle sorunluyuz ayrılma noktasına geldik biraz toparlanır gibi oluyorduk ki( anne haftasonu geleyim aşure yapalım dağıtalım. Anne temizliğini beraber yapalım) demedim diye küstü bana. Beklenti meselesi...ben de öfkelendim yaptıklarımi takdir etsen daha iyi şeyler olur dedim. Yenemedim öfkemi onlara anneciğim babacığım diyebilmem için önce senin bana karıcığım demen lazım bana kocam gibi bakman kocam gibi konuşman kocam gibi dokunman lazım dedim. Ne kadar koca olursan o kadar gelin olurum dedim.haksizmiyim yaaaa 1 yıldır kızarkadaş gibiyiz. 3 hafta kadar oldu bu konuşma olalı pek muhatap olmuyorum kendisiyle
annecigim mi ? Annecigim nedir ya kendi anneme annecigim demiyorum ben anne dedigimize sukretsinler bence ..

Aklima kötü kötü seyler geliyo sadikmi esin peki o satlerde eve sen gidince birimi geliyo yoksa niye. Tövbe tövbe kusura bakma icimde kotuluk yoktur ama neler duyuyom hergun

Merhaba kizlar nasilsiniz :) ufak bi sorun benimkisi..
Haftada bir kv ye gidiyorum esimin istegi uzerine bana kalsa gitmem :) ama soyle bi sorun var ki esim saat 12 de git diyor daha gec olmasin esim isten cikinca gelip beni aliyor gidiyoruz saat 1 de gitsem surati dusuyor o saatten sonra neye gidiyorsun diyor ya niye 12 anlamiyorum 1-2 de gitsem ne olacak zaten gidesim yok bir saat bir saatir benim icin diretince daha da sinir oluyorum haftada birgun gidiyorsun ondada erken git diyor sizce esimin bu istegi normal mi yoksa ben mi abartiyorum ?
Ay onun da mı saati varmış ? Annesine aşık erkekler evlenmesin lütfen .. burda bir sürü bekar kadın var . Böyle örnekler yüzünden evlilikten soguyorlar ..

Anneciğim mi :KK57:

Ben kayınvalideme daha bir kere anne demedim ,birde anneciğim diyeceğim ... beni buna zorlayan adam kendi topuğuna sıkar ..

Back
X