- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi Samantha16
-
Bu konu matematik problemleri gibi kesin bir sonuca gitmez. Herkes için farklıdır. Siz kendi ilişkilerinize göre değerlendirmelisiniz bu durumu. Mesela bizde durum şöyle, istediğimiz zaman yukarda yeriz istediğimiz zaman aşağıda ve hani arkadaşlar demiş ya sonrasında orda kalmak zorunda kalıyosun diye, çay içmek için vs. Biz tam tersiyiz, yemeğimiz bittiği an kayınvalidem bizi kovalar, hadi evinize diye, Bulaşıkları tezgaha koymama bile müsaade etmez.
ozaman ben kv bidaha konusu geçse bile cevap vermiyorum nişanlımla konuşucam ve kesin olarak kararımı söylicem artık çünkü yakında oda sıkılcak napsak napsak diye dolanıp duruyorum yanında
oo vala ne diiim çok şanslısın anlayşlı bi kv olduğu için... Allah bozmasın...
her kaynana öle olmuo ne yazıkkii... bn nişanlı olduum halde bnden bilee neler bekliyolardaa yapmıyorm.. benm kv de çok iiidir saolsun anlayışlıdr ama yine de bekliyorlar işte.. mutfağı toparlıyorm bazn o kadr... ztn bi toplamasam nişnlm hemen kalk der düşün yanii bi de aynı ewde olsam neler olur kmblr..
Bak şimdi canım sıkıldı. Biz beraber yiyoruz. İkimizde çalışıyoruz, evlerimiz yakın. Beraber yemek kadar kötü bir şey yok. Kv istediği kadar iyi, cana yakın, anlayışlı olsun. Benim kv bana yemek yaptırmaz, sofrayı bile toplamamı istemez sözde çok iyidir sağolsun, çocuğu gibi bakar bana amma velakin, hadi ben yedim iyi akşamlar yapamıyosun, yine de sofrayı toplaman, bulaşıkları bi makineye atman, hiç olmazsa onlarla bir çay içmen bekleniyor, yemek yiyip ortalığı toplayıp hadi eyvallah dersen, suratlar düşüyor, sende rahat edemiyorsun. Sanki ora yemekhane gibi oluyor. O kadar pişmanım ki başta tavrımı koymadığıma. Keşke başta kabul etmeseydim. Şimdi eşimle tartışıyoruz gitmek istemiyorum o zaman gitme diyor ama gitmezsem herkesle aram bozulacak, gidersem evime geçmem 8-9'u buluyor o saatten sonra zaten iş yorgunluğu var insan hiç bir şey yapamıyor evinde. Bu konuda ben çok dertliyim, sana da tavsiye etmem.
Bebeğim sen şimdi olayın hevesi ve heyecanı ile birlikte ne deseler tamam annecim modundasın ben bunu fark ettim yazdıklarından.Bak bu dediğimi unutma evlendikten bir hafta sonra kayınvaliden ne kadar iyi de olsa ulen ben napmışımda altlı üstlü oturmuşum diyeceksin bence yemeğine karıştırma kendin yap arada gidersin gönlü olur.Yalnız çok şart değilse beraber de oturma derim bi misafiri geldi rahatsız olursun aşağıya inmek istemezsin kafan kaldırmaz gitmem diyemezsin.Özel zamanların olur çat kapı gelir.Hizmet beklerler gelenler hani gelinin yok mu derler çok sinir olursun herkese Bir insanla mesafeni her zaman koru bu kendi annen içinde geçerli.Herşeyin hayırlısı yalnız bidaha düşün beraber oturmayı tatlım eşin tutturmuyorsa bence başka yerde ev açın biz tecrübeli ablalarının dediği şeyleri yabana atma.Birde ben bilmem eşim bilir modunda olma hiç bizaman ensene vurmaya yer ararlar.
sen sürekli birilerine bişeyler sorma danışma derdindesin sence ne yapayım sence bunu söyleyeyim mi?
senin bi fikrin yok mu bu huyundan çok çekersin ben sana söyliyim doğa boşluk kabul etmez sen kararsızsan senin adına karar verecek birisi bulunur yarın bigünde hayır bu böyle olsun dediğinde kötü olursun bu kız sinikti niye cazgırlaştı derler, zaten altlı üstlü oturma meselesi sıkıntı, nişanlın şimdi tabiki sen sen sen dicek evlendikten 1 saat sonra annem ailem babam ailem kardeşim ailem demeye başlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?