- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Samantha16
-
ahhhh ahhh bende ilk zamanlar nişanlıyken bu hataya düştüm hiç aklımdan geçmedi böyle sorunlar yaşayabileceğim altlı üstlü oturmayı kabul ettim yemek ayrı yenilsede problem oluyo... arkadaşım dedığın gbi çat kapı misafir geliyor ben çaılşan bayanım hafta sonu arkladaşlarımla buluşucam kvme gelen misafire hizmet yapmak zorunda kalıyorsun ..arkadaşım sende altlı üstlü oturuyorsun galiba yazdıklarından öyle anladım.. ben gelemiceğim desem olurmu ??kvde aynen böyle der akrabamız o bizm senide görmeye gelmiş arkadaşların bekleyi versin biraz derrr....söyleyin böyle diyen kvye nasıl cvp verirsiniz merak ettim
aynen canm gözlerinin içine bakıyorlar ben cay içmiyeceğim diyorum . işyerinde çok içşiyoruz diyorum. yok olmaz mevvesuyu iç papatya cayı iç o yorgunluğunu alır falan filan .. illa bşi içtircek yani olmuyor . ben istemem öyle her gün beraber yemeyi .zaten eşim kabul etmedi evimizde yeriz haftada bir gderiz annelerimize dedi. biz altlı üstlü oturuyoruz ama sorunlar oluyor buraya açtıklarımı okuya bilirsiniz. canm sanada zor oluyordur hergün kvlerde yemek allah sabır versin nediyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?