Kv ile Birlikte Yemek ??????

Samantha16

Ömrüme ömür katan miniğim hoşgeldin 03.02.2016
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
1.068
734
123
Selam kızlar ben daha nişanlıyım kv. ile altlı üstlü oturcaz sorun şu ki sanırım kendisi birlikte yemek yememizi istiyor ama tam olarak banada söylemiyor laf arasında şimdi gençler birlikte olmak istemiyor ben çok yararlarını gördüm falan diye söylüyor sadece bide nişanlıma ya beraber olalım yada ayrı karar sizin falan dedi daha önce kızı yok bi kardeşi var nişanlımın oda daha lise 1 ama er yada geç evlenicek kv çok anlayışlıdır beni hep arar sorar çok sıcak kanlı aynı zamanda daha genç 46 yaşında anlaşabiliyoruz kendisiyle yani h.sonu geç kalkmamı falan sorun edicek biri değil ki kendide uyuyor nişanlıma napalım diye sorduğumda önce beraber olmamız daha iyi sanki falan dedi geçen gün bidaha annen böyle derse ben sen ne düşünüyosun anne biz napalım diye sorayım mı diyince sorma bişey boşver dedi iyice kafam karıştı sonrada bana sen nasıl istersen öyle olcak dedi ben çok kararsızım hiç bilmiyorum napıcağımı beraber olursak evet çok rahat olucam ama kendi evimi eşyalarımı kullanmaya çok meraklıyım.. bazı arkadaşlarımda ayrı ol hem mesafeni korumuş olursun hemde canın sıkıldığında çeker kapını oturursun bi ömür bu diyor..buarada babaannemle dedem bizimle kalıyor beni babaannem büyüttü kalabalık aileye alışkınım o konuda bi sıkıntım yok ama babaannem tabiki beraber olcaksın öyle şeymi olur kendine laf mı söyletceksin bizi istemiyo diye üstüme geliyo öffffff çok bunaldım fikirlerinize ihtiyacım var:18:

sen sürekli birilerine bişeyler sorma danışma derdindesin sence ne yapayım sence bunu söyleyeyim mi?
senin bi fikrin yok mu bu huyundan çok çekersin ben sana söyliyim doğa boşluk kabul etmez sen kararsızsan senin adına karar verecek birisi bulunur yarın bigünde hayır bu böyle olsun dediğinde kötü olursun bu kız sinikti niye cazgırlaştı derler, zaten altlı üstlü oturma meselesi sıkıntı, nişanlın şimdi tabiki sen sen sen dicek evlendikten 1 saat sonra annem ailem babam ailem kardeşim ailem demeye başlar merak etme

canım valla şeyi ben 1 yıl önce yaptım kvm çok sorunlu benim en ufak şeyde onu benim başıma kakıyo yok işte size baktım yemeğinizi yaptım falan vs.ben hiç istemedim ama gitmek sırf eşim için gittim annesinden ayrılamıyodu çünkü anneside oğlunu benden kıskandığından herşey sorundu şimdi fazla gitmioruz eşim gider tabi önceden bana sormadan kapılarında inerdik iş çıkışı şimdi sorun yaşadığımızdan hep evdeyim isterdim ki sorun yaşamadan arada bi gidim aramızda mesafem olsun falan ama alt üst olunca nasıl olur bilemm tabi içine girmeden de hiç birşey belli olmuyor bence baktın anlayışlı gerçekten inersin oturmaya falan ihtiyacı olur gidersin gelinsin sonuçta kızıda yokmuş yani yetişkin iş yapabilicek aranız bozulmaması için mesefeli olmak daha ii bence.

herkesin karakteri farklı belki cidden iyidir ama ben olsam "ben" bırak beraber yemeyi aynı binada bile oturmazdım :26:maalesef bende aynı binadayım kaynanamla eltimle çok zor gerçekten..Kaynanan hasta değil bişey değil ayrı ev kurduğunuzu ona benimset yoksa herşeye karışacaktır..

Gerek yok beraber yemelere falan
Herkesin düzeni kendine
Haftada bir çıkarsın istersen gönülleri olur.
Ama baştan ayrı tutmazdan düzenini bir daha da düzen tutturamazsın.

Son düzenleme:
Bence herkesin evi, yemeği, düzeni kendine
Ama seni bilemem, kendin karar ver.

Aynı bina denilince bile tüylerim diken diken olur benim
Curcunayı sevmem

Son düzenleme:
arkadaslara katılıyorum.
ayni yemek filan gecsin bunlari ya iyi hos tamamda surekli kendi annen olsa bile cekilmez.anne ben yemek yapmayi iyice oturtmak istiyorum felan dersin

Hayır kendi ailen, kendi arkadaşlaırn gleince ne olacak
Aaa burda yemeklik malzeme yağ salça veya başka şey olmaz
Gelin kızlar kaynanama inelim mi diyeceksiniz
Ocak filan da almayın oldu olacak

Burda hergün defalarca kV kp le oturan insanlar sorunlarini yaziyor, okumuyomzsunuz..
Madem evleniyosunuz, birakin artik su aileleri, siz ikiniz artik bir ailesiniz.

her ne kadr kv ii de olsa ew ew üstne olmaz ... 1 iidr 2 iidr 3.de herşey değişiwerir mazallah..

ayrı otr.. rahat olursun kocanla.. herkesin bi özel hayatı var snçta..

hem bunu da geçtm ben oturamam meselaa kocama ellermle yemk yapmak isterim ne ölee beraber yemek gbi..

geçin bunları ayrı otr yemeği kendin yap..

bilmiosanda öğrenrsin internet denen bişy war.. kasma kendini cnmm..

Benim anneme en çok kızdığım nokta bu
Erkek kardeşim evlendiğinde gelinle altlı üstlü oturcaklar nasipse. Ama annem diyor ki yeme-içme birlikte olcak, yatmaya giderler artık evlerine diyor :26: Ben olsam kabul etmem Aynı şeyi kayınvalidem bana yapsaydı kıyameti koparırdı o da ayrı mesele Kendi evin kendi düzenin olsun, kapın ayrı olsun falan filan der Anneler işte
Bence yeme-içme aynı olcaksa aynı evde oturun oldu olacak. Farkı kalmaz ki Gün gelir senin canın yemek yapmak istemez, kahvaltıyla geçiştirirsin ya da dışarı yemeğe çıkarsın. Kaynananda mı gelcek sizle Ki kaynanan gençmiş daha. Allah sağlık verdikçe insan yemeğini de kendi yapar temizliğini de... Benim kaynanam hiçbişeye karıştırmaz, ikimiz de kendi düzenimizi seven insanlarız çünkü

Bazı konular vardır teori gibidir tartışma götürmez. Bence bu konu da öyle.. herkesin kendi evi, kendi kapısı, kendi kararı…kvalide hangi hakla çaktırmadan yaptırım yapıyor?

ben sadece fikir almak için açtım bu konuyu sürekli bişeyler sorup danışmak peşinde değilim hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim tabiki bunları bende düşünüyorum yalnız olmak istediğimde nasıl olucak yada dışarda yemek istediğimde diye ama ben daha kv ile bu konuda karşılıklı hiç konuşmadım nişanlımda daha var bişey deme diyor ama ben biraz fazla ince fikirliyim sanırsam çok takıyorum

altlı üstlü oturmak bile bence sıkıntı iken, aynı evde yaşamak ya da yemekleri birlikte yemek seni zamanla çok yıpratır. annelerimiz kv ile yaşadı da hiç mi sorun yaşamadılar bir de annenize sorun bakalım ne diyecek... benim kv yok ve kp im üst katta,sadece 6 ayda ben bile yıprandığımı hissediyorum ki çalıştığım halde...

ama bu konu kv tarafından net bir şekilde size teklif edilmedikçe yüzgöz olmayın,nişanlın halletsin, annesinin huyunu suyunu en iyi bilen odur çünkü. evlendiğimiz hafta tatile çıkmadan önceki 4-5 gün kp im her gün bir nedenle kapıyı çalıp yada apt. içinde karşılaştığımızda "akşam ne yiyoruz çocuklar" diye sorup duruyordu. hiç cvp vermedim hep eşim idare etti,biz dışarda yicez dedi, markete çıkıyoruz sana ne alalım dedi, ben yemek hazır olunca sana çıkarırım dedi,vb.... böyle böyle baktım ki tatil dönüşü bu sıkıntı kendiliğinden çözülmüş... şimdi yemeğim erkenden hazırsa arayıp çıkarken yemeğinizi alır mısınız baba diyorum,gelip tepsiyi alıyor benden... 3 aydır yukarı hiç çıkmadım eşim izin vermiyor hamilelik nedeniyle, temizlikçi tutalım diyorum kayınpederime baharı bekleyelim diyor o da... buna rağmen sıkılıyorum, eşim 7-8 gibi işten geliyor,kp im 5 gibi... her gün saat 5 te yemeğim hazır olmuyor bazen 2 günlük yiyoruz ve eşim her gün soruyor babama yemek verdin mi diye,gün geliyor iki defa yemek yapıyorum evdeysem... yani diyeceğim o ki, kv olmadığı halde ve ben bu kadar mesafeli olduğum halde sıkıntı yaşıyorum... siz siz olun olabildiğince mesafenizi koruyun bu konuda...

altlı üstlü bi oluru var da bir evde yeme içme fikri çok sıkıcı
ayrı yiyin için adı ayrı olsun sonra sen kv kahvaltıya çağır akşam yemeğine in bişi olmaz ama baştan ayrı olsun adı

çalışıyorsanız ikinizde, yorgun geldiğinizde kaynanaya gidersiniz yemek yemeğe
onun dışında birlikte oturmak fikrine kesinlikle karşıyım,
ayrıca sürekli yemek diye birşey yok, arada bir kendiniz yaparsınız, yorgun geldiğinizde orda çıkar yersiniz, madem yardımcı olmak istiyor

Bak şimdi canım sıkıldı. Biz beraber yiyoruz. İkimizde çalışıyoruz, evlerimiz yakın. Beraber yemek kadar kötü bir şey yok. Kv istediği kadar iyi, cana yakın, anlayışlı olsun. Benim kv bana yemek yaptırmaz, sofrayı bile toplamamı istemez sözde çok iyidir sağolsun, çocuğu gibi bakar bana amma velakin, hadi ben yedim iyi akşamlar yapamıyosun, yine de sofrayı toplaman, bulaşıkları bi makineye atman, hiç olmazsa onlarla bir çay içmen bekleniyor, yemek yiyip ortalığı toplayıp hadi eyvallah dersen, suratlar düşüyor, sende rahat edemiyorsun. Sanki ora yemekhane gibi oluyor. O kadar pişmanım ki başta tavrımı koymadığıma. Keşke başta kabul etmeseydim. Şimdi eşimle tartışıyoruz gitmek istemiyorum o zaman gitme diyor ama gitmezsem herkesle aram bozulacak, gidersem evime geçmem 8-9'u buluyor o saatten sonra zaten iş yorgunluğu var insan hiç bir şey yapamıyor evinde. Bu konuda ben çok dertliyim, sana da tavsiye etmem.

Bende birlikte yemeğe ve oturmaya karşıyım.Başta onu kıramazsın yada bu fikir cazip gelir tamam dersin ama bir süre sonra işler umduğun gibi gitmez hadi güle güle demek zor olur kötü olan sen olursun.Onun için herkes evini barkını bilmeli,ara sıra tabiki birlikte yersiniz ama sürekli zor olur benim nacizane fikrim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…