- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Samantha16
-
Bak şimdi canım sıkıldı. Biz beraber yiyoruz. İkimizde çalışıyoruz, evlerimiz yakın. Beraber yemek kadar kötü bir şey yok. Kv istediği kadar iyi, cana yakın, anlayışlı olsun. Benim kv bana yemek yaptırmaz, sofrayı bile toplamamı istemez sözde çok iyidir sağolsun, çocuğu gibi bakar bana amma velakin, hadi ben yedim iyi akşamlar yapamıyosun, yine de sofrayı toplaman, bulaşıkları bi makineye atman, hiç olmazsa onlarla bir çay içmen bekleniyor, yemek yiyip ortalığı toplayıp hadi eyvallah dersen, suratlar düşüyor, sende rahat edemiyorsun. Sanki ora yemekhane gibi oluyor. O kadar pişmanım ki başta tavrımı koymadığıma. Keşke başta kabul etmeseydim. Şimdi eşimle tartışıyoruz gitmek istemiyorum o zaman gitme diyor ama gitmezsem herkesle aram bozulacak, gidersem evime geçmem 8-9'u buluyor o saatten sonra zaten iş yorgunluğu var insan hiç bir şey yapamıyor evinde. Bu konuda ben çok dertliyim, sana da tavsiye etmem.
Bak şimdi canım sıkıldı. Biz beraber yiyoruz. İkimizde çalışıyoruz, evlerimiz yakın. Beraber yemek kadar kötü bir şey yok. Kv istediği kadar iyi, cana yakın, anlayışlı olsun. Benim kv bana yemek yaptırmaz, sofrayı bile toplamamı istemez sözde çok iyidir sağolsun, çocuğu gibi bakar bana amma velakin, hadi ben yedim iyi akşamlar yapamıyosun, yine de sofrayı toplaman, bulaşıkları bi makineye atman, hiç olmazsa onlarla bir çay içmen bekleniyor, yemek yiyip ortalığı toplayıp hadi eyvallah dersen, suratlar düşüyor, sende rahat edemiyorsun. Sanki ora yemekhane gibi oluyor. O kadar pişmanım ki başta tavrımı koymadığıma. Keşke başta kabul etmeseydim. Şimdi eşimle tartışıyoruz gitmek istemiyorum o zaman gitme diyor ama gitmezsem herkesle aram bozulacak, gidersem evime geçmem 8-9'u buluyor o saatten sonra zaten iş yorgunluğu var insan hiç bir şey yapamıyor evinde. Bu konuda ben çok dertliyim, sana da tavsiye etmem.
ben sadece fikir almak için açtım bu konuyu sürekli bişeyler sorup danışmak peşinde değilim hepinize cevaplarınız için teşekkür ederimtabiki bunları bende düşünüyorum yalnız olmak istediğimde nasıl olucak yada dışarda yemek istediğimde diye ama ben daha kv ile bu konuda karşılıklı hiç konuşmadım nişanlımda daha var bişey deme diyor ama ben biraz fazla ince fikirliyim sanırsam çok takıyorum
Zaten sen söyleme
Oğlu söylesin annesine
Biz yemeğimizi kendi evimizde yeriz anne, teşekkürler teklif için desin
ben de böyle düşünüyorum.oğlu derse kötü olmaz 3 gün sonra unutulur/tolere ederler. ama gelin derse kin olur, bir ömür boyu konuşulur.
o yüzden Ouslarla ilgili meselelerde yönetmen olacaksın kamera arkasında.. aktirist olmak prim yapmıyor
Ben hep derim
ben kendi ailemle ilgili konuları kendim hallederim
sende kendi ailenle ilgili konuları kendin hallet
herkes kendi ailesini daha iyi bilir, nerde nasıl tavır konulur onu ayarlayabilir
bi de ben yüz göz olmak istemem kimseyle, böylesi daha iyi bence
bende çalışıyorum kv çalışıyor kayınpederim vardiyalı çalıştığı için yemekleri her zaman yapıp bırakıyor ben iş çıkışı yemeğe gittiğimde falan bi salatayı hazırlıyoruz masayı kuruyoruz okadar.. ama dediğiniz gibi bunun yemekten sonrasıda var hadi kahvesi çayı meyvesi derken zaman geçer zaten.. ben istiyorum ki kırmadan kötü olmadan nasıl söyliyeyim yada onun benimle konuşmasınımı bekliyeyim peki ya bana hiç sormazsa??
bence hiç bir şey için geç değil, her şeyin bir başlangıcı vardır..
öyle ya da böyle bu yemek düzeni nasıl olsa bozulacak.. ben olsam yavaş yavaş başlarım. mesela hiç misafiriniz gelmiyor mu? onu bahane ederek evinize geçebilirsiniz.. ya da dışarıda yiyebilirsiniz... ya da hasta olabilirsiniz...
bende çalışıyorum kv çalışıyor kayınpederim vardiyalı çalıştığı için yemekleri her zaman yapıp bırakıyor ben iş çıkışı yemeğe gittiğimde falan bi salatayı hazırlıyoruz masayı kuruyoruz okadar.. ama dediğiniz gibi bunun yemekten sonrasıda var hadi kahvesi çayı meyvesi derken zaman geçer zaten.. ben istiyorum ki kırmadan kötü olmadan nasıl söyliyeyim yada onun benimle konuşmasınımı bekliyeyim peki ya bana hiç sormazsa??
elkelle
Eve dönünce saat cok ilerliyor ve zamanın bereketi kaçıyor
Ben öyle durumda annem yada kv.m yemek icin aradiginda tencereye ayırıyorlar aldirtiyorum
Yoksa dedigin gibi masayı topla, bulaşıkları yerleştir, iki sohbetle zaman geç saat oluyor
Birde mumkunse yarının yemegini aksamdan yap hazır et
Ertesi güne kolaylik oluyor
yemegim var dersin aradıklarında.ufak ufak evine cekilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?