Kv ile küstüm. Yanlış mıyım?

Yani sonuna kadar hak vermiştim ki barışmak için bilezik isteyene kadar. Bir Bileziklil mi gururun kırıldı yani. Çok maddi

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.

iki şıngırdatırmısın yaş kaç ?

Barışmak için altın bilezik istemeyi ilk kez duyuyorum, daha doğrusu barışmak için arada bir hediyenin olması tuhaf geldi.

Hic boyle birsey duymadim hayatimda "barisma hediyesi".ne.kadar sacma basit bir hareket.bu hareketten sonra sergiledigin tavirlarin bir degeri kaldi mi sence.konunda hakliymissin ama bununla butun herseyi bitirdin.

Hersey bilezik istemek icin bahane oluyor gelinlere cok sacma geliyor bana dogumda da illa bana bilezik alsinlar bilezik takmazlarsa bebegimi gostermem diyolar kaynanayi sayan yok ama bilezige gelince istiyorlar dogum yaptim kaynanan karismasin ona ne diyen kuzenim bilezik iste dedi en iyisi mesafe bakislarinla cevap ver gorus ama samimo mic mic olma

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.

Sizin yaşınız kaç acaba? Söyledikleriniz olgun bir insan sözleri ya da yapmayı düşündükleriniz olgun bir insan hareketleri değil. Hediye alınınca ezilmeyeceğinize mi inanıyorsunuz ya da şöyle diyeyim insanlar hediyeye göre mi ezilip ezilmiyorlar. Bakın kendinizi ezdirmek istemiyorsanız ve kayınvalidenizin her şeyinize karışmasını istemiyorsanız rahatsız olduğunuz şeyleri açık açık konuşur araya mesafe koyarsınız. Böylelikle karşınızdaki insanda sizin belli sınırlarınız olduğunu onları geçemeyeceğini sizi ezemeyeceğini öğrenir.

Bu arada başlıkta yanlış mıyım? diye sormuşsunuz ya evet kayınvalideniz ne kadar yanlış hareketler yapmışsa sizde o ölçüde baştan sona yanlışsınız.

Ondan gelecek hediyeyi nasil kabul edeceksin ? Sanirim i benim canimi yakti ben de onunkini maddi yolla yakayim yoluna gitmissib. Ama kadin simdi haksizken hakli oldu sana soyliyim. Millete anlatip durur oglumun nisanina gelmedi zaten benden de bilezk istemis bilmem ne diye. Hadi milleti gec sen davanda hakli oldugunu ispatta zor bir yola girdin bu isteğinle. Bence esinle aran iyiymis madem oyle kalmaya devam et ve zamana birak. Zaten dedigin gibi bir kadinsa kv yine huzursuzluk yaratacaktir ve esin de bu kez gorecektir. Bilezik istemedigini de soyle

Bilezik sana yasadiklarini unutturacak mi?
Valla supermis, kocanin isi kolay o zaman.
Dovsun sovsun hatta aldatsin, iki bilezikle baglar isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…