Kv ile küstüm. Yanlış mıyım?

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.
Kocan zaten diyeceğini demiş. Bilezik şıngirdatınca herkesin yaptığı unutuluyor demek ki. Belki de ben bilezik takmadığım için milletin yaptıklarını unutmuyorum :)

valla gelinler çok şey istiyormuşş ayoll

Özür dilemezse görüsmem dedim.yapmadigim seyler icin ozur dilerim lafini duyunca gelirken barisma hediyesi diye altin bilezik istedim.

O yaşadıklarının fiyatı mı var.
Ben utandım ya kendini nasıl küçük düşürmüşsün hayret ediyorum.

Şu lafından sonra eşin ne dese azdır sana.
Şıngırdata şıngırdata ağlarsın artık.

bi an kendimi düşündüm
kv beni sinir ederken benim kolumda düğünde takılan bilezikler
iki şıngırdatıcam o ara kv gözğ bşlezşklere kayıp susacak
Hahahaha tam susacak kadin dimi
Sen de bilezik karsiliginda ne affedersin ya kvyi

İlk yazdıklarınızda kısman haklısınız lakin canınız birşey istiyorsa alabilirdiniz.Nihayetinde sizin eviniz.
Yanlış anlamanızı istemem ama canım soğanın cücüğünü çekse eşime minnet etmeden alır yerim.
Barışma olayına gelince barışacaksanız Allah rızası için barışın.Cahillliğime verin ama ilk defa barışma hediyesi altın bilezik diye birşey duyuyorum.
Ne ekerseniz onu biçersiniz.Yarın birgün siz de KV olduğunuzda gelininizin böyle talebi olursa şaşırmayın.

Bilezik almaz nasılsa; benimle de barismaz boylece yirtarim bu isten diyorsan mantikli.

Neymiş bu süt yaa hemncik azalacak arkadaş her lafa takılmayın ya az dirayetli olun yok şöyle demiş yok cücük vermemiş yok lohusaymışşın. Bu kadar abartmayın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…