• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

hiç aramam. 3 4 haftada bır gideriz evlerine hafta sonu. 2 gun kalır geliriz. Onun dışında aramam. Önemli bir mevzu olacak veya hastalık vs.. ancak o zaman.. Ben de geliniyim sonucta. Uzaktayım ailemden. Onun araması gerekıyor. Kızım napıyorsun iyimisin hoş musun teksın sıkılıyormusun vs... dıye. Kac senedr evliyim. bir kere olsun nasılsın dıye armaadı. Ben ne diye kasıcam kendımı. Gittiğime dua etsin bence !

Ben sadece bayramda gordum. telefon ıse 2 ayda bır felan konusuruz o esımle beraberken konusması denk gelırse bazen benı ıster, ben hıc aramam bır de gecen gun sadece mesaj yazdım o kadar. Yanı bılemıyorum bastan boyle alıstık ben daha fazla samımı olmak da ıstemıyorum zaten.
Ben de yapı gereği böyleyim aileme karşı da böyleyim ama annemle her gün whatsapptan napiyonuz diye mesaj atarım o da çalışıyoruz der bu kadar kesin konuşuruz

Hergün 2,3 defa ararım.
Bazen haftada 1, bazen 2 haftada 1 gideriz.
Evlerimiz çok çok yakın.
Aramız iyidir,çok şükür.

o iş o ayrı. siz her gün arayıp ne konuşacaksınız ki? haftada bi arayın madem.
Zaten öyle bi de kültürlerimiz dünyaya bakış açılarımız farklı dünyaya o kadar ataerkil sistemden bakıyorlar ki kocalarımız olmadan ölürüz gözüyle hiç anlaşamıyorum zaten babamgile geldiklerinde eşime diyormuş gibi ona dedim ben silik bi kadın olamam benim hırslarım eğitimim var tek vasfı evde yemek yapıp kocam bana zaten bakmak zorunda diye kocasının eline bakan biri olamam dedim bozuldu böyle dediğime evde de olsa üretken kadın seviyorum ben dedim suratı düştü

Haftada bir gün telefonla
senede 1 defa 15 günlüğüne evine gidiyoruz uzak olduğu için.
Haftada iki gün gidiyor olsam hiç telefon etme ihtiyacı hissetmem herhalde.
Her gün ne konu bulup konuşacaksınız ki

O zaman annen de desin ki niye siz arıyor musunuz ki ? Ben o aramazsa arıyorum ne var bunda meşguldür desin.
Demişler zaten benim babam çok sert çıktı bu sefer aile içine karışıp durmayın istedikleri zaman gelsinler gitsinler diye

Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
senede maksimim ıkı kere gorurum kendısını
farklı sehırdeyız
senede ıkı kere de ararım kurban ramazan

Haftada bir gün telefonla
senede 1 defa 15 günlüğüne evine gidiyoruz uzak olduğu için.
Haftada iki gün gidiyor olsam hiç telefon etme ihtiyacı hissetmem herhalde.
Her gün ne konu bulup konuşacaksınız ki
Kendisi kızıyla telefonu açıp en az 2 saat konuştuğu için benimle de öyle olmak istiyor evde de olsam benim ona ayıracağım 2 saatim yok ders çalışırım kendime faydam olur daha iyi

Normalde benim hiç arama huyum yoktur. Özel bir gün olmadıkça aramazdım. Zaten her hafta gidiyoruz diye.. ama geçen hafta kayınvalidem 2 kez aradı beni. Çok özledim kuzum dedi sohbet ettik. eşimede sormuş rahatsız olmaz demi arasam diye. Oda çalışıyor unutuyor sen ara rahatsız olmaz demiş. yani rahatsız olmadım ama üzüldüm bir yandanda unutuyorum gerçekten kafam bi dünya özlüyor illaki araya birde pazartesi günlerini ekledik cuma yemeğe gidiyoruz pazarteside çaya gidelim dedim eşime çok sevindi. öyle yani.. halada aramıyorum malesef çalıştığım için telefonu elime almak gelmiyor aklıma.

Her gün bir kaç kere telefon. Her akşam yüzyüze. Çünkü çocuğuma bakıyor bizim evimizde. :KK48:
Zaten kayınvalidemi de severim.

Ama seninki baya ezmeye çalışıyor gibi. Mesafeye devam. Böyle şeyler içten gelerek yapılır zaten. Zoraki ilgi eğreti durur. İçinden geldiği gibi davran.. :KK66:

Aramiyorum. Ziyarete gidersek goruyorum. Kaynanayla ne muhabbeti edicen ki habire habire...
Esimde benim annemi, babami muhabbet icin aramaz.

6 yıllık evliyim. Yeni evliyken haftada 2 kere eşimin hem annesini hem de babasını arıyordum istemeyerek te olsa. Eşimin isteği ile nereye kadar. Sonraları bıraktım. 15 günde bir ararım annesini sırf eşimin çenesi dursun diye. Çok sıkıcı yaa.

Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
iyide baban dememis mi kızım seni aramak zorundamı senin oglun beni kac kare arıyo diye ne sacma seyler zaten yag bal olsan konusrsun belli sorun var ne diye dersin kızın beni aramıyo

Ben hergun ararm haftada birde gorusuruz.Kayinvalidemi seviyorum.Iyi biri cok sukur:KK54:Anlayissiz kotu bi insan olsaydi bende aramayabilirdim.Ama kızlar buyukluk sizde kalsin o size kotu davransada siz alttan alin sonra pisman olur belki yaptiklarina.Sonucta anne yarn birgun sizde kv olcksiniz.

Back
X