- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
Tabii ki yalnız olmayacak, bu hayatta bir başına kalmayacak. Biz eşimle aynı şehirde farklı ilçelerde yaşıyorduk. Eşimin yaşadığı yer daha işimize yakın, merkezi bir yerken annem dul ve yalnız olduğu için tereddütsüz hiç mevzusu bile geçmeden anneme yürüyerek 5 dk olan mesafede ev tuttuk.Biraz empati yapın arkadas lar. Evet belki aynı ev zor olur. Yalnız bir kadın en azından alt katında oturabilir.
Maşallah, Allah'ım başımızdan eksik etmesin onları.
Annenizi alkisliyorum. Benim annem de öyle rahatsiz etmek istemez gelmez gitmez.. keske kaynanam da anneniz gibi olsa....Aynen bazen birşey için uğradimizda yemek yedirmeden birakmaz.
Torunlarina gelince bana birakin sevim der.
Ben lohşalikta Anne ya kal. Kizim 2 Hafta kaldim, Evime Gitcem birazda Kayanan kalsin dedi gitti.Gelinlerle kavga etmez.
Gelin haksiz dahi olsa Oğullarina karşi gelini savunur.
Çok tatlilar ya
Teşekür EderimAnnenizi alkisliyorum. Benim annem de öyle rahatsiz etmek istemez gelmez gitmez.. keske kaynanam da anneniz gibi olsa....
Konu sahibi kesinlikle bastan tavrini koy olmuyosa resti cek cunku sonra cok uzun yillar sorun oluyo bu mesele. Seviyorum diyip kesinlikle goz yumma. Benim annemde bisey olsa kendi evimde rahat rahat yaşarım başkasını niye rahatsiz edeyim der.. nisanlinizin annesinin derdi tek yasayamamak degil bence
Arkadaşımın eşi çocuğunu evin en küçük odasına tıktı annemler geldiğinde ferah odada yatsınlar diye. Çocuğa oda takımı alamıyorlar çünkü odaya sığmıyor. Erkekler size en uzak olan düşünceyi hayata geçirme konusunda ustalar.yerleşemez herhalde çünkü çalışma odası olacak bi oda cocuk olunca da cocuk odası yapacağız yani onunla alakalı bi planımız yok bunu bile bile de ısrarcı olmaz herhalde
İlla annem gelip kalacak diyorsa siz de bunu kabul edecekseniz dubleks ev bakın siz de 2+1’i vs asla kabul etmeyin. Neden derse de annen gelip kalacak ya ben rahat edemem o da edemez deyin. Ama bu annenin gelip kalmasını kabul ederseniz olsun.merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Hasta olsa, sorunu olsa amena evde bakilirda. Ayri ev tutulur ama Bu kayinvalide ayri ev tutcağini hiç sanmiyorum damadin yaninda bile kaliyormuş evi varken. Ayrica yeni evli ciftler adapta olma sorunu yaşiyor, tam güzel günlerinde başlarinda bekçi olmazBiraz empati yapın arkadas lar. Evet belki aynı ev zor olur. Yalnız bir kadın en azından alt katında oturabilir.
bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum.
Dul kaynana evde kalma sorunu ve annem kalmak isterse kalır diyen bi koca canım ben sana gelecekten bildiriyorum asla yürümüyor asla. Bekar kal ama evlenme bu adamla bak ben boşanıyorum eski konularımı okuyabilirsin. Ben keşke evlenmeseydimde bekar kalsaydım diye içimden geçiriyorum hep. Çok yıpratıcı başa çıkamıyorsun. Kadın bir ay kalırım diyorsa onu unut o 3 ay olur sonra tüm kış kalır onu geç sen insanlara sakın güvenme. Eşin annesine bişey diyemiyosa ozaman evlenmesin alsın anasını beraber yaşasın eşinin kafa yapısı aynı benim eşim. Olmuyor canım bu yorumumu okuduktan sonra hala devam edersen bile bile lades demiş oluyorsun. Kendi geleceğini yakan kendimi gördüm sende. Şimdi ise boşanıyorum. Senin seçtiğin erkek hep önceliği sana vermeli 1. Planda sen olmalısın evde başkası olunca o işler hiç öyle olmuyor kaldıki 1 ay az değil yaşamadığın için sana katlanabilir geliyor ama katlanamazsın hasta değil aç değil açıkta değil gitsin kendi evinde yaşasın 55 yaşında insanın kimseye ihtiyacı olmaz ZİHNİYETLERİ BEĞENMEDİM. DAMADINDAN ÇEKİNMEYEN DEVAMLI KALAN KADIN SENDE ÖYLE 1 AY FALAN KALMAZ ONU GEÇÇ.. Kaldı ki eş adayın artık tamam annemle konuştum bizde yatmayacakmış dese bile inanma ZİHNİYETLERİNİ ÖĞRENDİN. ASLINDA ALLAH SANA ŞUAN ONLARI GÖSTERDİ AMA DOĞRU OKUYAMIYORSUN BENDE OKUYAMAMIŞTIM. KAFAMI DUVARLARA VURUYORUM ŞİMDİ. Vicdan yapıp bu ilişkiyi bitirmezsen ilerde çok ah vah edeceksiin. Bana kendini yakacak gibi geldin inşallah doğru kararı verebilirsin. Ayrıca benim eski eşiminde sadece ablası ve annesi vardı çete gibiydiler keşke kalabalık aile olsaydı inan böyle daha kötü sürekli bir arada olmak istiyolar hayır diyemeyen bi eş allahımm kaç arkana bakmadan boşanıcaksın okadar kesin söylüyorum.kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.
nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.
Neden yalnız kalamıyormuş? Normali herkesin kendi evinde kalması tabi ki.
Bir de kesinlikle istemiyorsanız öyle 1 ay kalır falan demeyin, o 1 ay olur 3 ay.
Nişanlın bunları niye soyluyo biliyor musun ? Çünkü gelip jalicagini biliyo ve yarın bir gün sen buraya konu açacaksın kaynanam 1 ay diye geldi 4 ay oldu gitmiyo diye. Esin de napayım göndereyim mi diycek ben sana demiştim konuşmuştuk bunları yeter artık annemle ilgili ağzını açma diycek kisacasi en güzel zamanlarinda senin huzurun kalmayacak . Böyle ana kuzuları yüzünden bir sürü yuva yikiliyor. Bunlar fragman bunca insan aynı şeyi soyluyo yasadik ki söylüyoruz . Daha iyisinin garantisi yok diyosun da herkesin kvaldiesi gelip 5 ay kendisinde kalmiyo . Köyde falan yaşamayan normal aynı şehirde kvalide olsa bunlar çok ekstrem durumlar.kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.
,
nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.
kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.
kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?