Kv ,kayın, WhatsApp durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaka gibi ya. Onlara hiçbir kötülüğüm dokunmadı halbuki
İçlerinde dert olmuş sanki hayırları dokunmuş gibi.
Boşver takılma sen,iyice sinir olurlar tepki vermezsen.
İçleri içlerini yesin hatta bas engeli sen müjdeli haber ver yaptın mı testi

Kayınvalide atmış. Çok basit hareketler

İçlerinde dert olmuş sanki hayırları dokunmuş gibi.
Boşver takılma sen,iyice sinir olurlar tepki vermezsen.
İçleri içlerini yesin hatta bas engeli sen müjdeli haber ver yaptın mı testi
Öyle yapacagim artık .Yok yapmadim daha hiç yapasim gelmiyor

Bu arsızlığın kaçıncı seviyesi acaba? Kızmakta çok haklısınız.

Herkes yerini bilse bu kv, görümce, elti, kayın sorunları olmaz. Tüm sorun sınırları aşmaktan kaynaklanıyor.

Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim ki
Eşinizde de suç. Neden ödüyor? Eşinin çocuğunun rızkını kök ailesine yedirecek olan evlenmesin, otursun onlara baksın.

Kural 1 eltinle asla dertleşmeyeceksin. Bende öğreneli bir kaç ay oldu kayınvalidem den dert yanıyordu dedim ki üzülme o istiyor ki bizde onun kaynanasına kayınbabasına baktığı gibi bakalım (aynı evde yaşamış her ikisininde hastalık zamanında altından almış) tabi biz öyşe yapamayız zaten dedim hemem kaynanama demiş Pelin size bakmazmışyani o kadar fedakar olamayız o mertebeye de ulaşamayız demek istemiştim Allah tan kadın kendisiyle ve kayınbabamla nasıl ilgilendiğim biliyor da sorun olmadı. Küçük yılan diyorum hep içimden artık merhaba merhaba başka muhabbet yok Allah yardımcımız olsun

Eşinizde de suç. Neden ödüyor? Eşinin çocuğunun rızkını kök ailesine yedirecek olan evlenmesin, otursun onlara baksın.
Bu akşam dananın kuyruğu kopacak artık

Bir umursamıyor insan iki umursamıyor ama bu kadarı çok fazla . Artık görüşmek istemiyorum

Bir umursamıyor insan iki umursamıyor ama bu kadarı çok fazla . Artık görüşmek istemiyorum
çok haklısınız tabii ki görüşmeme hakkınız da var isabetde olur onlardan uzak durmanız... böyleleri insanın ömrünü törpüler, durduk yere gerginlik . bu bahaneyle uzak durursunuz. kocaman adam tutmuş durum paylaşmış değişik ya

Benim de yüzsüz bir kaynım var çok şükür görüşmüyoruz . 4 yıl falan önce sürekli eşimden yok ev kirası, yok doğal gaz parası , yok elektrik faturası diye diye para alıyor tabii geri de vermiyor bir kuruş. Ben de içten içe gıcık oluyorum tabi

Sonra bir hesap yaptık eşimle 7 bin olmuş aldığı para. Kv nin annesi de arsa sattı her cocuga 16 bin TL verdi. Kv içinden hiç para almadı oğlum abinle paylaşın aranızda demiş. Ben bi yaygara kopardım evde eşimle abisine 8 er bin TL düşmüştü , o paradan düşürttüm aldıklarını. Kaynım eline bin TL geçince sok olmuş o gün bugündür istemiyor para

Kayınvalide paylaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…