- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
Aynen ben de yediremezdim içime otururdu kesinYuh çok fena laf sokmuş ama ya
Ben sessiz kalamazdim,içimde kalır bu laf benim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de yediremezdim içime otururdu kesinYuh çok fena laf sokmuş ama ya
Ben sessiz kalamazdim,içimde kalır bu laf benim.
Sizlik bir şey yok ki. Yüzsüz arsız olan onlar. Böyle insanlarla başedemezsiniz. Allah yardımcınız olsun.Allah ım aklıma mukayyet olsun dua edin Allah aşkına
İçlerinde dert olmuş sanki hayırları dokunmuş gibi.Şaka gibi ya. Onlara hiçbir kötülüğüm dokunmadı halbuki
O borç ödenir tavukcum gizli de olsa bı sekilde halledilirAynen ben de yedirmezdim içime otururdu kesinintikamı o borcu ödetmemekte alırdım .
Kayınvalide atmış. Çok basit hareketlerBiz çocuğumuz kendi istemezse elindeki oyuncağı başka çocuğa verdirtmiyoruz bir önceki jenerasyon bir çocuğunun çalışıp kazandığını tek sözüyle diğerine verdirebiliyor. Benim burda okuduğum bu tarz konuların tamamı aynı. Eşiniz neden demiyor “ baba ben neden kardeşimin borcunu ödeyeyim bu onun sorumluluğu” diye. Ayrıca durumu kim attı anlayamadım ama ne kadar çiğ bir hareket . El kızıymış, farkında değiller heralde artık eşinizin ailesi sizsiniz.
Öyle yapacagim artık .Yok yapmadim daha hiç yapasim gelmiyorİçlerinde dert olmuş sanki hayırları dokunmuş gibi.
Boşver takılma sen,iyice sinir olurlar tepki vermezsen.
İçleri içlerini yesin hatta bas engelisen müjdeli haber ver yaptın mı testi
![]()
Amin Allah razı olsunSizlik bir şey yok ki. Yüzsüz arsız olan onlar. Böyle insanlarla başedemezsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Bu arsızlığın kaçıncı seviyesi acaba? Kızmakta çok haklısınız.Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Daha ne kadar yaparsın gelmeyecek morm yap artık meraktan catlariz bakÖyle yapacagim artık .Yok yapmadim daha hiç yapasim gelmiyor![]()
AminSizlik bir şey yok ki. Yüzsüz arsız olan onlar. Böyle insanlarla başedemezsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Aynen öyle. Ödesin bakalım . Benim diğer yüzümle tanışma vakitleri geldi artıkO borç ödenir tavukcum gizli de olsa bı sekilde halledilir
Ama intika soğuk yenen bir yemektir![]()
Eşinizde de suç. Neden ödüyor? Eşinin çocuğunun rızkını kök ailesine yedirecek olan evlenmesin, otursun onlara baksın.Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim ki
YaaDaha ne kadar yaparsın gelmeyecek morm yap artık meraktan catlariz bak![]()
Kural 1 eltinle asla dertleşmeyeceksin. Bende öğreneli bir kaç ay oldu kayınvalidem den dert yanıyordu dedim ki üzülme o istiyor ki bizde onun kaynanasına kayınbabasına baktığı gibi bakalım (aynı evde yaşamış her ikisininde hastalık zamanında altından almış) tabi biz öyşe yapamayız zaten dedim hemem kaynanama demiş Pelin size bakmazmışay bende nefret edicem sanırımeltim kocasıyla ilgili dert yanıyordu kavga etmişlerdi amaaan erkekler işte bizimkininde şu şu huyları var sanki farklılar mı minvalide sırf eltimin gazını almak için konuştum
tutmuş kocasına bizim hakkımızda araları kötü demiş kocasıda bugün kalkmış izmirden antebe gelmiş beni aradıben antepdeyim geldim aranız bozukmuş diye ,hakemlik yapacakmış bize ,gelme diyemedim tabii acaba kocam mı birşey dedi haberim yok eminde olamadım ,kocamı aradım o da dediki sen eltinle konuşmuşsun ondanmış beni aradı abim şimdi dedi
olay durduk yere bana döndü konunun bizle alakası bile yoktu birde... ki farzedekim kocamı çekiştireyim kaynım ne alaka geliyor ya
![]()
çok tuhaflar ,herkes yerini bilse keşke...
Aynen öyle.Herkes yerini bilse bu kv, görümce, elti, kayın sorunları olmaz. Tüm sorun sınırları aşmaktan kaynaklanıyor.
Bu akşam dananın kuyruğu kopacak artıkEşinizde de suç. Neden ödüyor? Eşinin çocuğunun rızkını kök ailesine yedirecek olan evlenmesin, otursun onlara baksın.
Bir umursamıyor insan iki umursamıyor ama bu kadarı çok fazla . Artık görüşmek istemiyorumbu aralar eş ailesindekiler değişik hallere giriyor, benimde eltimle kaynım alakasız ve üstüne vazife olmayacak işlere kalkıştılar bugün onun şokundayken okudum konunuzu, herkes yerini bilse keşke...
umursamayın bence insanlar gerçekten çok değişikler
çok haklısınız tabii ki görüşmeme hakkınız da var isabetde olur onlardan uzak durmanız... böyleleri insanın ömrünü törpüler, durduk yere gerginlik . bu bahaneyle uzak durursunuz. kocaman adam tutmuş durum paylaşmış değişik yaBir umursamıyor insan iki umursamıyor ama bu kadarı çok fazla . Artık görüşmek istemiyorum
Kayınvalide paylaşmışçok haklısınız tabii ki görüşmeme hakkınız da var isabetde olur onlardan uzak durmanız... böyleleri insanın ömrünü törpüler, durduk yere gerginlik . bu bahaneyle uzak durursunuz. kocaman adam tutmuş durum paylaşmış değişik ya![]()