Kv ,kayın, WhatsApp durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de yüzsüz bir kaynım var çok şükür görüşmüyoruz . 4 yıl falan önce sürekli eşimden yok ev kirası, yok doğal gaz parası , yok elektrik faturası diye diye para alıyor tabii geri de vermiyor bir kuruş. Ben de içten içe gıcık oluyorum tabi 😂

Sonra bir hesap yaptık eşimle 7 bin olmuş aldığı para. Kv nin annesi de arsa sattı her cocuga 16 bin TL verdi. Kv içinden hiç para almadı oğlum abinle paylaşın aranızda demiş. Ben bi yaygara kopardım evde eşimle abisine 8 er bin TL düşmüştü , o paradan düşürttüm aldıklarını. Kaynım eline bin TL geçince sok olmuş o gün bugündür istemiyor para 😂😂
Ayy ne iyi olmuş

Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Aslında, hiç ama hiç takmayın😊 Ne düşündüğünü önemserseniz bunu size karşı hep kullanacak. Ama çok istiyorsanız siz de durumunuza; bazı şeylerin sonunda anlaşılması beni memnun ediyor, yazabilirsiniz😂😂😂
Beni daha çok kocanızın sizi başkalarının önüne atması rahatsız etti. Siz bence o cephe ile ilgilenin.

Aslında, hiç ama hiç takmayın😊 Ne düşündüğünü önemserseniz bunu size karşı hep kullanacak. Ama çok istiyorsanız siz de durumunuza; bazı şeylerin sonunda anlaşılması beni memnun ediyor, yazabilirsiniz😂😂😂
Beni daha çok kocanızın sizi başkalarının önüne atması rahatsız etti. Siz bence o cephe ile ilgilenin.
Eşim aradı az önce. Benim seni adını vererek konuştuğumu düşünmüyorsundur umarım falan dedi . Neyse ne artık görüşmek istemiyorum ararsa açmayacağım dedim . Akşam yüz yüze konuşmak en iyisi

Eşim aradı az önce. Benim seni adını vererek konuştuğumu düşünmüyorsundur umarım falan dedi . Neyse ne artık görüşmek istemiyorum ararsa açmayacağım dedim . Akşam yüz yüze konuşmak en iyisi
Eşiniz vermek istemiyor gibi davranınca sizden dolayı olduğunu düşünmüşlerdir . Boşver düşünsünler , sen evde bi yaygara kopar yani geç kalmışsın. Bir de söyle eşine kaynın taksit taksit ödesin size . Siz de bebeğiniz için tedavi görüyormuşsunuz dünyanın parası. Madem kök ailesine bakmaya devam edecekse eşiniz niye evlenmiş?

Eşiniz vermek istemiyor gibi davranınca sizden dolayı olduğunu düşünmüşlerdir . Boşver düşünsünler , sen evde bi yaygara kopar yani geç kalmışsın. Bir de söyle eşine kaynın taksit taksit ödesin size . Siz de bebeğiniz için tedavi görüyormuşsunuz dünyanın parası. Madem kök ailesine bakmaya devam edecekse eşiniz niye evlenmiş?
Soracağım akşam bakalım ne diyecek

En basit taktiktir, gelini çıldırt, bırak ortaya atılsın, gelinin üzerine oyna, suçlu çıkart, herkesi üstüne sal, atını oynat. Tuzağa düşme. Sessiz sessiz otur, fırtına sensiz kopsun. Denizin bittiğini anlamışlar, telaşa düşmüşler.

Eşinizin ağzının hangi lafı edip edemeyeceğini siz daha iyi bilirsiniz tabi, umarım öyle olmuştur. Gerçi genel eğilim tüm kötü şeyleri geline yıkmaktır zaten😝 Kayın aile ile muhattap olmamanız en iyisi

Kaç kere konuştum . Yüzlerine açıkça söyledim kavga şeklinde olmadan . Biz kendimize zor yetiyoruz diye ben konuştukça daha çok arttı istekleri

Bazi aileler alismislar bir oglunu veya kizini sömürmeye. Bunu kirmak biraz zaman aliyor ama kiracaksiniz. Mesele aileye yardim etmemek asla degil. Hepimiz yardim ediyoruz. Ama bazilari bütün sorumlulugu sizin üstünüze yikmaya calisiyor. Ve siz bunu kabul etseniz ömür boyu kurtulmazsiniz. Mesele kendinize yetememek bile degil. Arkasini baskasinin toplamasina alisanlar asla sorumluluk sahibi olamazlar ve hep problem yapmaya devam ederler. Benim yüzümden babamin evine haciz gelse heralde utancimdan ölürüm. Siz siz olun ne esinizi nede kendinizi kullandirmayin.

En basit taktiktir, gelini çıldırt, bırak ortaya atılsın, gelinin üzerine oyna, suçlu çıkart, herkesi üstüne sal, atını oynat. Tuzağa düşme. Sessiz sessiz otur, fırtına sensiz kopsun. Denizin bittiğini anlamışlar, telaşa düşmüşler.
Kesinlikle öyle sakin kalmaya çalışıyorum

Bazi aileler alismislar bir oglunu veya kizini sömürmeye. Bunu kirmak biraz zaman aliyor ama kiracaksiniz. Mesele aileye yardim etmemek asla degil. Hepimiz yardim ediyoruz. Ama bazilari bütün sorumlulugu sizin üstünüze yikmaya calisiyor. Ve siz bunu kabul etseniz ömür boyu kurtulmazsiniz. Mesele kendinize yetememek bile degil. Arkasini baskasinin toplamasina alisanlar asla sorumluluk sahibi olamazlar ve hep problem yapmaya devam ederler. Benim yüzümden babamin evine haciz gelse heralde utancimdan ölürüm. Siz siz olun ne esinizi nede kendinizi kullandirmayin.
Bundan sonra bitti artık sabrım

Kesinlikle öyle sakin kalmaya çalışıyorum
Ay lütfen bi de o kocana söyle, daha fazla borç ödemesin. O ödedikçe yenileri yapılacak, bitmeyecek bu askerlik. Zaten kendi de sıkılmış bu durumdan, anası doğurduğunu senden evvel anlamış, başlamış yaygaraya. Daha evvel sesi çıkıyor muydu böyle?

Ay lütfen bi de o kocana söyle, daha fazla borç ödemesin. O ödedikçe yenileri yapılacak, bitmeyecek bu askerlik. Zaten kendi de sıkılmış bu durumdan, anası doğurduğunu senden evvel anlamış, başlamış yaygaraya. Daha evvel sesi çıkıyor muydu böyle?
Hayır tabi ki eşim onların hep gölgesi her dertlerine koşar

Hayır tabi ki eşim onların hep gölgesi her dertlerine koşar
Koşmasın. Valla bugün birken yarın iki olacak üç olacak o kaynın. Eşinin eline bakacak o kadar nüfus. Buna da razıysa boşansın senden, kimi besliyorsa beslesin.

El kızları hükmediyornuş lafa bak. :) Kendi kocasının kardeşi olmadığına göre nerenin kızıydı? 2 oğlan doğurunca level atladım sanmış herhal.

kıymet bilseler eminim içiniz yanmaz ama bunlar da çok nankörmüş gerçekten, o laf sokmalı durumu gördüğüm gibi verdiğim borcu geri alırım ben. kalırlar ortada sap gibi.

hem pasif agresif laf sokmaya çalış hem de parazitlik yap oldu canım.

kıymet bilseler eminim içiniz yanmaz ama bunlar da çok nankörmüş gerçekten, o laf sokmalı durumu gördüğüm gibi verdiğim borcu geri alırım ben. kalırlar ortada sap gibi.

hem pasif agresif laf sokmaya çalış hem de parazitlik yap oldu canım.
Tabi ki paranın önemi yok ama bu durumlar insanı yıpratıyor

Back
X