- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.675
- 398
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
-
Kurban olun benim gibi geline diyip saçını savurup çıksaydın ahhhh ne güzel olurdu. Hadsize bak. Ne yap et uzak tut onları ilişkinden olur mu? Haset insandan her şey beklenir, kaçırmasınlar huzurunuzu.Tabi cnm babannesinden bile laf duydum bu sebepten nebicim gelinsin dedi bana ya nasil hoslarina gitti bi bilsen
Yoo cok suükür babamgilin sehrine tasindik görusmuyoruz nekadar uzak okadar iyiKurban olun benim gibi geline diyip saçını savurup çıksaydın ahhhh ne güzel olurdu. Hadsize bak. Ne yap et uzak tut onları ilişkinden olur mu? Haset insandan her şey beklenir, kaçırmasınlar huzurunuzu.
Bence en büyük saygısızlık siz istememenize rağmen ailesiyle birlikte yaşamaya zorlanmanız. Eşiniz sizin onu düşündüğünüz kadar sizi düşünseydi, bu durumda bırakmazdı sizi.Canim ben hamileykem el ustde tuttular beni. Eşim aşiri iyi biri o yuzden artik kirici olamuyorum. Bana bir saygisizligi olsa neyse ben de bir gun çizgiyi aşarim ama olmadi. Zaten artik sureci değiştirmek imkanim yok. Kp bugun evlerine gidip tum inek koyun, arabalarini falan zatiliğa çikaricak. 10 gun içinde tum aile gelicek. Artik bunu ne ben ne eşim durduramaz. Sağliklari yerinde iki katli evlerini birakip geliyorlar resmen. Neyse artik ne desemde faydasi yok
Ohh, yaşasın gelinlerin zaferi.Yoo cok suükür babamgilin sehrine tasindik görusmuyoruz nekadar uzak okadar iyi
Eee niye konu açtınız o zaman?Canim ben hamileykem el ustde tuttular beni. Eşim aşiri iyi biri o yuzden artik kirici olamuyorum. Bana bir saygisizligi olsa neyse ben de bir gun çizgiyi aşarim ama olmadi. Zaten artik sureci değiştirmek imkanim yok. Kp bugun evlerine gidip tum inek koyun, arabalarini falan zatiliğa çikaricak. 10 gun içinde tum aile gelicek. Artik bunu ne ben ne eşim durduramaz. Sağliklari yerinde iki katli evlerini birakip geliyorlar resmen. Neyse artik ne desemde faydasi yok
Size sormadan g*t kadar eve bütün ailesini dolduran adamdan çocuk yapmak mı? Olur inşallah
Evet eşi çok iyi , evliliği de çok iyi beceriyorlar. Allahim sözün bittiği yerdeyim.Bi de eşim çok iyi diyor ya. Kafayı yedirtir bunlar insana.
Anne babanın da birşey yapacağını sanmıyorum.Evet eşi çok iyi , evliliği de çok iyi beceriyorlar. Allahim sözün bittiği yerdeyim.
Her şeyi geçtim bu kızın kendi ana babası nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?