Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Tabi cnm babannesinden bile laf duydum bu sebepten nebicim gelinsin dedi bana ya nasil hoslarina gitti bi bilsen
Kurban olun benim gibi geline diyip saçını savurup çıksaydın ahhhh ne güzel olurdu. Hadsize bak. Ne yap et uzak tut onları ilişkinden olur mu? Haset insandan her şey beklenir, kaçırmasınlar huzurunuzu.

5 kisi ayni tuvalet, ayni banyo kullanacak. Ozel hayatiniz olmayacak. Kari koca kendi aranizda bile tartisamayacaksiniz.
Kayinpeder cok düşüncesizmis. Esin de oyle. Babasi yetmiyor gibi annesiyle kardesini de getirmeyi dusunuyor. Ustelik senin fikrini sormadan.
Ben onu uzmeden nasil soylerim diye dusunmezdim. Direk acik acik istemedigimi soylerdim. Bir gun degil iki gun degil, bir omur 5 kisilim yasam ayni evde cok zor.

Onlar gidene kadar babamin evinden dönmem yerinde olsam. Ama hic gitmeme ihtimallerini de göze almak gerek.

Kurban olun benim gibi geline diyip saçını savurup çıksaydın ahhhh ne güzel olurdu. Hadsize bak. Ne yap et uzak tut onları ilişkinden olur mu? Haset insandan her şey beklenir, kaçırmasınlar huzurunuzu.
Yoo cok suükür babamgilin sehrine tasindik görusmuyoruz nekadar uzak okadar iyi

Bence en büyük saygısızlık siz istememenize rağmen ailesiyle birlikte yaşamaya zorlanmanız. Eşiniz sizin onu düşündüğünüz kadar sizi düşünseydi, bu durumda bırakmazdı sizi.

Ne diyelim, madem eşinize bir şey diyemiyorsunuz, verilecek başka bir tavsiye de kalmıyor. Kayın ailenizle iyi geçinmeye çalışın bari.

Eee niye konu açtınız o zaman?

Siz kaç yaşındasınız Allah aşkına? Kendi evinize emrivakiyle yerleşen insanlara ses cikaramiyosunuz, gorumceniz yeni evliyken bi ay sizde kaliyo ses cikaramiyosunuz, bi de bu sirkin ortasına bi bebek doğurmak istiyosunuz neden çünkü içinizde bebek boşluğu varmış. Kırıcı konuşmak istemiyorum ama içinizdeki tek boşluk bebek boşluğu değil bence. Herşeyi sizin adınıza başkalarının çözmesini bekleyip kendiniz kurbanlık koyun gibi kaderinizi beklemeyin. Eşinizle de ailenizle de kesin şekilde konuşun. Eşiniz kendi ailesiyle konuşsun, hep beraber yaşamak istemediğinizi söylesin. Bunu bile yapmaktan aciz bi adamsa ne demeye evlenip yuva kurmuş? Baktınız olmuyo, ömür boyu ailesine sınır koymayı bilmeyen pısırık kocanizin sizi sürüklediği yere mi gidiceksiniz? KAFANIZI KULLANIN.

Sen niye bunalıma giriyorsun al başını git annengilin evine yada annengili getir eve kocan girsin bunalıma…Bu ne rahatlık ya insan bu pandemide yeri geliyor çocuğunu aynı evde çekemiyor senden istediği şeye bak bencillikten başka hiçbişey değil.Tek onun mu anası babası var aynı evde yaşamak istiyorsa evlenmeseymiş o zaman kalsaymış dizlerinin dibinde hayır yani hasta değiller düşkün değiller elleri ayakları tutuyor bu ne gereksiz bir hareket.Yüz verme sonra akıl ve beden sağlığından olursun

Siz bu kafayla hicbise yapamazsiniz hala esimi anliyorum caresi yok diyosunuz gozunuzu acin ya sizi resmen kandirmislar birlikte yasayacaksiniz ne demek ailenin gelip eve cokmesi gerekirse cok yakin iki ev tutun esimde esim cocukta cocuk yapin ya cpcukta yapin o adama sacinizi supurgede edin.. gormek istemiyosunuz ama sizi hic ama hic dusunmeyen biriyle evlisiniz coktan evini terk ederim diye rest cekmeniz yada gitmeniz gerekirdi

Evet eşi çok iyi , evliliği de çok iyi beceriyorlar. Allahim sözün bittiği yerdeyim.

Her şeyi geçtim bu kızın kendi ana babası nerede?
Anne babanın da birşey yapacağını sanmıyorum.
Bizim geleneklerimizde beraber yaşama var ayrı yaşayanlar şanslı sayılır yazmış.
Aile bu tarz birşeye karşı çıkacak kafada olsa, kızlarına da bunu işlerdi bir şekilde bence. Kayınpeder arsaları satıp buraya gelicez dediğinde öylece oturup sessiz kaldıysa, içten içe bunu normal görmesinden.

Sakın kabul etmeyin. Bu durumda merhamet vs konusu da yok 55 yasındalar diyosunuz kimseye bakmak için gelmediniz dünyaya umarım eşiniz laftan anlar

Ailene karsi olan tutumunu kullaniyorlar babam anneme ima da bulunmustu ben aileni hic incitmedim diye annemde benim ailem senin ailenin yaptigini yapmadi dedi susturdu aklin varda ailenin yanina don tehdit etmek gibi dusun
ailen ev yapana kadar ben kendi ailemin yaninda kalirim disarida bulusuruz nisanli oldugumuz zamanlar gibi de birliktelik asla bekleme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…