Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Ne diye konu açtın ki o zaman artık ne desen faydası yoksa otur kabullen kimsenin verdiği tavsiyeye yok fayda etmez yok kocam çok iyi eşin çok iyi olsaydı zaten ailesine bi şekilde dur demeyi becerirdi

Bu eziyeti neden çekeceksin ki. Hazır çocukta yokken sende ailene git. Baktın gitmiyorlar kalacaklar. Artık yolunu ayır derim. Vallahi de değmez billahi de değmez.

Duygularıma tercuman...

Bisi dicem
Siz yeni gelin mısınız? Davranıslarınız aynı yeni gelinler gibi

Yeniliğin vermiş olduğu alısılmamıslıktan dolayı
Kemalin yapmaz modundasınız da.

İşlerine baksınlar.

Bisi dicem
Siz yeni gelin mısınız? Davranıslarınız aynı yeni gelinler gibi

Yeniliğin vermiş olduğu alısılmamıslıktan dolayı
Kemalin yapmaz modundasınız da.
Hayir 2 senelik evliyim. Ben gerçekten yalan sozlerle kandirilan biri değilim. 2 senede insan gerçek yuzunu gostermez mi? Biz gercekten evliliyi cok iyi başariyoruz. Ama babasi ben memlekette satila bilir ne varsa satiyorum. Alicidi da buldum. Orda daraliyorum şehre tasinicaz diyor. Kisa sureliyine bize yerlesip sonra da burdan tasinip bir kaç aya daha buyuk eve geçelim diyor. Herseyi planlamiş anliycaginiz. Eşim evin tek oglu. Abisi vefat etti ablasi zihinsel engelli. Yani evlatdan çok kirilmiş insanlar. O yuzden eşim biraz dikkatli olmaya calisiyor. Yani esim bu planin dahilinde değil. Ama benim yanimda da ailemin zoruyla yapiyorum diyemiyor. Bem de kafa tutarim diye. Kendisine dert yandi babasi oturdu agladi. Ben de duydum. Tüm bunlarin uzerine artik eşim de hayir kendini doğrasanda fayda etmez diyemiyor. Kendisi kabullendi benim de kabullenmemi bekliyor(

İnsan bazen 40 yılllık kocasını tanıtlamıyorken siz 2 yıldan bahsediyorsunuz.

Sizin eve taşındıkları zaman merak etmeyın
Evlılıgınızde ne sevgi kalacak, ne saygı zamanla!
Aklınız varsa kabul etmeyin. Sizin yakınınızda ev bulup taşınsınlar
Bunların tek derdi aynı evde yasamak değilse Bennde bişi bilmiyorum!

Çünkü durumları da kötü değil, isteseler sizin yakınınızda ev tutabilir
Ama lafı dahi olmamış.

Evet hep beraber yaşamak. Benim ailem bize çok yakin olmasa da uzak da değiller. Hep kiskandilar. Biz giderken kaliyorsak orda bir gun. Aksam neden kaliyorsunuz evinixe gidjn falan derlerdi. Bayramda memlekete gidemediyimjzde buyum diyerek benim ailemin yanina gitmek isteidyimizde bir kere kp bayrami kendi evinizde geçirin demişdi. Ben de dedimki bayrami buyuklerle geçirmek daha iyi olmaz mi? Yani kiskançliğin getirdiyi son nokta işte. Biliyorum insanlari yillarca bile tanjyamazsin. Ama ben eşimi durumunu goruyorum hersey gozumun onunde cereyan ediyor yani bunun saklanir tarafi yok. Ailesi yerleşmek istiyor. Tabi esim de ikimiz kalalim ister hep. Ama o da tikandi. Birlukde kalinca biluyorum bu duzenimiz tamamen bitecek.

Çocuk yapma sakın.. Muhtemelen ilerki zamanda tek çare boşanmak olacak çocuksuz boşanmak daha kolay..

Eşiniz cerrah mi oyle yazmissiniz.eger cerrahsa maddi acidan iyi olmaniz lazim.ailesine ev tutsun olmasa kirasini odesin size yerlesmesinler.ileride gorumceniz icinde bakici tutarsiniz

Istedikleri olmayinca ben istedikleri kullanamayinca benden kötüsü olmadi zaten umrumdami hic degil kendi ogullarini bile sildiler bu sebepten
Bu hep böyledir, kötü olan sen olursun. Bu kaynanaların, görümcelerin derdi ne vallahi anlamıyorum. İyilikten de maraz doğuyor ben de nasibimi aldım, hadlerini bildirdim kurtuldum, evime bile sokmuyorum, sefam olsun. Bırak silsinler, rahat edersiniz ya, bir rahat bıraksınlar daha çiçeği burnunda gelinsin.

Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ya.Evlenmeden herşeyi kabul et evlendikten sonra ağla.Hic mi adam yoktu da kabul ettiniz bu sartlari.Neyse böyle şeyler saygısızlık yapılmadan halledilmiyor maalesef.Kolayliklar.

Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ya.Evlenmeden herşeyi kabul et evlendikten sonra ağla.Hic mi adam yoktu da kabul ettiniz bu sartlari.Neyse böyle şeyler saygısızlık yapılmadan halledilmiyor maalesef.Kolayliklar.
Kabul et derken babasi olse anasi yalniz kalsa tek oglunsan baska nerde kalicak? Hastalanio yataga duwse kim bakacak? Annesi babasi olse hasta gorumceyi kime birakicaz? Yani tamam herkes rahatkik ister de dusman da deyillerki ailesi. Ben bunlari kabul ettim. Gelsinler en dinç zamanlarini burnumun dibinde geçirsinler demedimki

Tabi cnm babannesinden bile laf duydum bu sebepten nebicim gelinsin dedi bana ya nasil hoslarina gitti bi bilsen

İşte bunu en başta konuscaktiniz tabiki de engelli kardeşine,yaşlanınca yada hastalik durumlarında mecbur bakacaksınız ama
bu durumaa geldiklerinde.Ucu açık birakmissiniz ne tarafa cekerseniz gider bir durumdasınız.umarim eşiniz istediği tarafa çekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…