Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Once guzellıkle anlatın .Sonrada kavga edın .Su an sıze kım yerlesmeye hazırlanıyor .Insan etı agır .Insan bazen kendıne tahammul edemıyor

Bu dayatmaları anlayamıyorum bir türlü . Tabiki elden ayaktan düşerler bakıma muhtaç olurlar gelin olunduğu için değil insan olunduğu için bakılır. Ama eli ayağı tutarken dili döner gözü görürken ev ev üzerinde olmaz bir de yeni evliymissiniz . Eşinizin anlayacağı konusunda endişeliyim ama yine de ne istediğinizi söyleyin

Canim eşimle konusdum hallettik. Babasi küsdu bize. Sonra barişdik. Eşim de istemiyordu tabi ama mecbur birakmişdilar( halloldu neyseki şimdilik

Canim eşimle konusdum hallettik. Babasi küsdu bize. Sonra barişdik. Eşim de istemiyordu tabi ama mecbur birakmişdilar( halloldu neyseki şimdilik
bu onlara sizi sonsuz kullanamayacaklarına dair bir fikir de vermiştir. ileride bunun duygu sömürüsünü del yapabilirler. gelin bizi kabul etmedi gibi. hiç oralı olmayın. onlar iyi olabilir ama akıllılar da aslında, hiç saf değiller. sizin tecrübesiz oluşunuzu kullanmaya çalışmışlar. ben de tabi bu derecede olmasa da, evliliğimin ilk yıllarında bayağı saflıklar yaptım. şimdi olsa, çatır çatır söylerdim. tecrübeyle oluyor biraz da. ama sesini çıkarmaktan korkmamak da önemli. bu da ders olsun bence. daha başka ataklar olabilir kayınpeder tarafından :)

Çok çok sevindim konuştuguna

Azeri kızlar hizmet etmeye alışkın mı?bu kanıya nerden vardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…