- 13 Mart 2015
- 4.296
- 7.921
- 358
Hangi dil bu bacım
Bi daha biri derse en az senin kadar becim diyeyim bari :) anlamini bilmiuroum derim saygisiz fln derseler :)Yok değil, öyle saf temiz anlamında kullanılmıyor ne yazık ki.
Onu bilmiyorum ama kars ardahan taraflarında kullanılıyor. Annemin çok eski bir komşusu var, 3y senelik falan, onlar Karslı, teyze eşine kızınca bec bu bec der hepben de oradan biliyorum :)
Bi daha biri derse en az senin kadar becim diyeyim bari :) anlamini bilmiuroum derim saygisiz fln derseler :)
Eşimin annesi diyip can ciğer kuzu sarma olmaya çalışırsanız böyle sözler duyarsınız maalesef. Size böyle cümleler kullandıkça içten içe kinleneceksiniz, bu kin her geçen yıl artarak katlanacak. Ben kv ile 4 yildir görüşmüyorum ama hala 8 yilin etkisini üzerinden atamıyorum ve sürekli artarak katlanıyor. Unutamayinca da eşime yansitiyorum, artik görüşmüyorsun umursamayacagimda diyor ama olmuyor. Lütfen mesafeli davranın.Daha once hic boyle bi cumle duymamistim inan ki
Aksamdan beri düsüne düsune deliricem bugun karnima sancilar girdi esim geldi is yerinden sinirden cok fazla gerildim sanirim aliskin dgilim bende boyle seylere
Babasından arabayı istemiş kuzeni işi varmış babasının. E istediğin gün işi varsa başka zaman git dimi...Kendi araci varken neden sizinkini istiyo
Herkes istiyo eger bi kere tm dersen gerisi de geliyo
Bn hamileyim kapimizin onunde araba olmasi gerekiyo normalde ama biz tutamadik cunku genelde bizde durmuyodu surekli istiyodular nasil olsa vsrla yok arasi dedik sattik en son
Hic lafini etmiyo cunku bnm temizlik zamanim geliyo o bana derse bende sen bana gel derim :)Hahahha çok mantıklı :)) bence de en güzel cevap olursenin kv nin temizlik merakı ne oldu? Sürekli seni çağırıp duruyordu sanırım, öyle hatırlıyorum ama.
Bu sozünü hic unutucami sanmiyorum muhtemelen gidince yuzume de soylicek ve cevabini vericem dediginiz gibi bastan susturmak lazimEşimin annesi diyip can ciğer kuzu sarma olmaya çalışırsanız böyle sözler duyarsınız maalesef. Size böyle cümleler kullandıkça içten içe kinleneceksiniz, bu kin her geçen yıl artarak katlanacak. Ben kv ile 4 yildir görüşmüyorum ama hala 8 yilin etkisini üzerinden atamıyorum ve sürekli artarak katlanıyor. Unutamayinca da eşime yansitiyorum, artik görüşmüyorsun umursamayacagimda diyor ama olmuyor. Lütfen mesafeli davranın.
Bunlari ben yaşayarak tecrübe ettim, siz yaşamadan uygulayın ki eşinizle de ilişkiniz laşkalaşmasin.
Begenmedigi arabayi bigun ister elbet :) zarar hep yakindan geliyo üzulüyorum boyle seyler duydukca kendi kanindan birine de guvenmicekse insan kime guvenicekBabasından arabayı istemiş kuzeni işi varmış babasının. E istediğin gün işi varsa başka zaman git dimi...
Ki arabayı yenilediğimizi bilmiyorlardı bide eski araba var sanıyordu.
Gel zaman git zaman,
Neyse bi gün bu bize geldi eve çıkmadı. Eşimle kapının önünde konuşuyorlarmış arabayı öğrendi.
Arabamız Alman markası, arabayı güle güle kullanın demeyi bı kenara bırak Almanların yüz karası demiş arabamız için.
Araba da gayet konforlu güzel, özellikli bir araç.
Rengi gitmiş.
Valla akraba akrepmiş, bu ne ki ben evlendikten. Sonra hem kendi ailemden hem eşimin ailesi olsun.
Neler gördük neler yaşadık.
Aynen cnm kimseye güvenmeyeceğiz.Begenmedigi arabayi bigun ister elbet :) zarar hep yakindan geliyo üzulüyorum boyle seyler duydukca kendi kanindan birine de guvenmicekse insan kime guvenicek
baban bnm yaptigimi yapmamistir diye bu sefer babamin ustunden yürüdü
Görüştüğünuzde tavrınızla belli edin. Kac yaşında insansınız, karsinizdaki de cocuk degil. Bunun söylememesi gerektigini cok iyi biliyor ki birde kac defa demiş cok ayip yani.Ben o sokla sadece sustum soyledigi seyi duyunca zaten 2 3 kere tekrar etti sonra arya baska laf girdi yuz yuze soylemis olsa belki durum farkli olurdu en azindan bakisimin farkina varip susanilirdi
Kicina guvenmeyen mantar toplamaya cikmasin sana mi guvenip krediden bahsediyor kp.. kv ye gelince saci yolunasi varsa o da kendisi acip yardima ihtiyacin var mi diye arayip sormazlar saka yollu laf sokma pesine duser bunlarGünaydin kizlar
Onceki konularimda araba meselemiz vardi aileler surekli arabamizi isteyip kullaniyolar vermeyincede surat yapiyodular
Hamile oldugum icin ve dugun borclarimiz hala durdugu icin arabayi sattik borclara yatirdik
Kp bi haftadir naptiniz hayirli olsun satmissiniz vs diye hic aramadi en son dun aksam esimi aramis o da uyuyodu beni aradi napiyosunuz diye konustuk arabayi satmissiniz kaca sattiniz dedi aldigimiz fiyata baba dedim sonra benimde kredi borcum duruyo zorluyo fln demeye basladi bende bizimde kredimiz duruyo aldigimiz parayi borclara yatirdik ama krediyi kapatamadik dedim.
Sanirim para isticekti ki bozuldu basladi evlatlarimdan hic hayir gormedim hic biri yardimci olmuyo kocan olcak adamda hic destek olmadi diye soylendi keske bekarken ona soyleseydin bunlari baba dedim soylesem nolcak dedi yarim saat soylendi telefonda
Ben 3 cocuk okuttum dedi(esim okumamis diger kucuklere de esim yardimci oldu su an ikiside devlet memuru) babamda bizi okuttu zamaninda babalik gorevidir bu dedim baban bnm yaptigimi yapmamistir diye bu sefer babamin ustunden yürüdü
Baktim susmicak rabbim hayirlisini versin herseyin dedim kapattim konuyu
Bu konuyu kapatti niye gelmiyosunuz demeye basladi arkadan da kv bagiriyo sozde saka yapiyo sacini yolcam onun izine ayrildiginda bi gelmesinde diye
Dedim ben izine dinlenmek icin ayriliyorum gezmek icin degil cocuk olana kadar evde durcam dedim hala arkadan sesi geliyo saclarini yolarim onun bize de gelsinler diye
Oyle sinirlendim ki.. oysa ki tam da aramizi duzeltmeye ugrasiyodum. Iyi davransam da mesafe koysamda sorun yaratiyolar
Bu insanlarin derdi aile bagi falan degil bunu anladim hep bi beklenti icindeler ve ben nasil davranmam gerekiyo artik kestiremiyorum..
Bdv de unutulmicam sanirim bu temizlik konularimlaSen nerden buldun bunları ya. Bu kadın bide hamile halinle sürekli temizliğe çağirip trip atıyordu dimi.
Görmemis olsalar neyse :))K.Valide de bana aynısını demişti.
Oğlumdan bir ekmek dahi görmedim diye.
Oğluna neden söylemiyorsun dedim.
Cevap vermedi ve yine devam etti.
Eşimi aradım, annen oğlumun bir ekmegini görmedim diye bana dert yanıyor, 2 tane kap gel gelirken dedim.
Kaynana şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?