Kv kp in arabanin satilmasinin siniri

Onu bilmiyorum ama kars ardahan taraflarında kullanılıyor. Annemin çok eski bir komşusu var, 3y senelik falan, onlar Karslı, teyze eşine kızınca bec bu bec der hep ben de oradan biliyorum :)

Yöresel olduğunu tahmin ettim

Daha once hic boyle bi cumle duymamistim inan ki
Aksamdan beri düsüne düsune deliricem bugun karnima sancilar girdi esim geldi is yerinden sinirden cok fazla gerildim sanirim aliskin dgilim bende boyle seylere
Eşimin annesi diyip can ciğer kuzu sarma olmaya çalışırsanız böyle sözler duyarsınız maalesef. Size böyle cümleler kullandıkça içten içe kinleneceksiniz, bu kin her geçen yıl artarak katlanacak. Ben kv ile 4 yildir görüşmüyorum ama hala 8 yilin etkisini üzerinden atamıyorum ve sürekli artarak katlanıyor. Unutamayinca da eşime yansitiyorum, artik görüşmüyorsun umursamayacagimda diyor ama olmuyor. Lütfen mesafeli davranın.

Bunlari ben yaşayarak tecrübe ettim, siz yaşamadan uygulayın ki eşinizle de ilişkiniz laşkalaşmasin.

Babasından arabayı istemiş kuzeni işi varmış babasının. E istediğin gün işi varsa başka zaman git dimi...
Ki arabayı yenilediğimizi bilmiyorlardı bide eski araba var sanıyordu.
Gel zaman git zaman,
Neyse bi gün bu bize geldi eve çıkmadı. Eşimle kapının önünde konuşuyorlarmış arabayı öğrendi.
Arabamız Alman markası, arabayı güle güle kullanın demeyi bı kenara bırak Almanların yüz karası demiş arabamız için.
Araba da gayet konforlu güzel, özellikli bir araç.
Rengi gitmiş.
Valla akraba akrepmiş, bu ne ki ben evlendikten. Sonra hem kendi ailemden hem eşimin ailesi olsun.
Neler gördük neler yaşadık.

Hahahha çok mantıklı :)) bence de en güzel cevap olur senin kv nin temizlik merakı ne oldu? Sürekli seni çağırıp duruyordu sanırım, öyle hatırlıyorum ama.
Hic lafini etmiyo cunku bnm temizlik zamanim geliyo o bana derse bende sen bana gel derim :)

Bu sozünü hic unutucami sanmiyorum muhtemelen gidince yuzume de soylicek ve cevabini vericem dediginiz gibi bastan susturmak lazim

Begenmedigi arabayi bigun ister elbet :) zarar hep yakindan geliyo üzulüyorum boyle seyler duydukca kendi kanindan birine de guvenmicekse insan kime guvenicek

Begenmedigi arabayi bigun ister elbet :) zarar hep yakindan geliyo üzulüyorum boyle seyler duydukca kendi kanindan birine de guvenmicekse insan kime guvenicek
Aynen cnm kimseye güvenmeyeceğiz.
Anne, baba, kardeş bile yalan. İyi olanlar mutlaka vardır ama ben iyi şeyler yaşamadım maalesef.

baban bnm yaptigimi yapmamistir diye bu sefer babamin ustunden yürüdü

"Nereden biliyorsun yanında mıydın?" deseydin ya..
Hadsize bak ya. Anneme babama laf eden misliyle bulur karşılığını..

Gitme sakın yanlarına. Sıkıysa gelsin yolsun. Seviyesizler.
Ben sinirlendim burada..

Ben o sokla sadece sustum soyledigi seyi duyunca zaten 2 3 kere tekrar etti sonra arya baska laf girdi yuz yuze soylemis olsa belki durum farkli olurdu en azindan bakisimin farkina varip susanilirdi
Görüştüğünuzde tavrınızla belli edin. Kac yaşında insansınız, karsinizdaki de cocuk degil. Bunun söylememesi gerektigini cok iyi biliyor ki birde kac defa demiş cok ayip yani.

Öyleler öyleler evlatlarinin üzerinden,ellerini cekmezler.
Bir de bunun bir üst versiyonu var,oglunun ustunden ellerini cekmeyip te,beklenti icinde olup da,gelininden tutumlu olmasını ve ev sahibi olmalarını talep eden.
Bakiniz benim kayinvalidem
Umurumda degil,aldirmiyorum ev,arabayi yenilicez yüksek model,bir de dükkan alacağız Allah in izni ile. Su geldigim 3 günlük dünyada istedigim arabaya binemiceksem param varken evi napayim?
Kayinpederiniz cok cahil birisi gibi geldi bana,bir de yaşlanmış ya çocuk gibi oluyorlar
Kaynana espri yaptı kertenkele vur kafasını yerden yere misali
Ha ha ha cok komik saç yolacakmış.
Ogullari onlarin ne mal oldugunu biliyor,muhtemelen sözü de geçmiyor ogullarina,adam bıkmış onlardan yani eşiniz oda iste size dert yanıyor sizinle dertlesip para istiyor ama cok yanlis ayıp cahilce ve iğrenç.

Sen nerden buldun bunları ya. Bu kadın bide hamile halinle sürekli temizliğe çağirip trip atıyordu dimi.

K.Valide de bana aynısını demişti.
Oğlumdan bir ekmek dahi görmedim diye.
Oğluna neden söylemiyorsun dedim.
Cevap vermedi ve yine devam etti.
Eşimi aradım, annen oğlumun bir ekmegini görmedim diye bana dert yanıyor, 2 tane kap gel gelirken dedim.
Kaynana şok

Kv Nin söylediklerine he de geç. Gelsin yolsun bakalım kolay mı?

İyiki seni aramışlar sana söylenmişler. Eşine söylenselerdi kesinlikle para isterlerdi. Bu sefer hepten sinirlerin bozulurdu. Bir nevi başından atmışsın.

Bende de var böyle kv ve kp Allah kurtarsın bizi ne diyelim.

Kicina guvenmeyen mantar toplamaya cikmasin sana mi guvenip krediden bahsediyor kp.. kv ye gelince saci yolunasi varsa o da kendisi acip yardima ihtiyacin var mi diye arayip sormazlar saka yollu laf sokma pesine duser bunlar

Ne kadar çirkin ya, oğlunu gelinine konuşmak.
Söyledikleri falan
Çok kötü durum

Sen nerden buldun bunları ya. Bu kadın bide hamile halinle sürekli temizliğe çağirip trip atıyordu dimi.
Bdv de unutulmicam sanirim bu temizlik konularimla
Annem ilk gordugunde soylemisti oysa ki bu aile duzgun degil diye..

Görmemis olsalar neyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…