Kv kp in arabanin satilmasinin siniri

Senden de bak bizimde cocugumuz olcak biz de onu okutacaz evlendirecez sanki zamani gelince biz ondan para pul mu isticez hatta biz ona destek olcaz dee belki anlar kafaya takma hamilesin bisey felan olur ya sabir cek cok işe yarar allah yardimcin olsun

evlatlarımızı yetiştirirken, kendimize yatırım olarak görmemeliyiz.
Hep dua ederim, evladıma muhtaç olmayayım, kendi hesabı düzeni olsun. Beklenti içinde olmamayım.
Canı isterse, içinden gelirse 'o tutsun benim elimden.. ' diye..

Yazdıklarınızda haklısınız ve genel olarak yaşanan bir problem.
Çok kişiden duyarım 'evlattan hayır yok, gelinden hayır yok... '

Beklenti neydi ki, ne oldu? Yani aile tabii ki atmayız can ciğerimiz ama evlendikten sonra da mıç mıç olmaya karşıyım.

'Saçını başını yolcam' cümlesi için de bşy diyemiyeceğim. Seviye belli..

kaptinn

kaptinn , Eşim ailesine 10bin tl borç verdi, üstelik başkasından aldı.
bu arada benim altınlarım vardı. Verebilirdim ama vermedim.
Keyfi harcamalar başka, zorunlu ihtiyaçlar başka benim gözümde. Yeri ve zamanı bilecek kadar idrak edebiliyorum her şeyi..

Su kendi borcunu baskalara yikma calismalarida hep Türklerde duyuyoruz nedense. Insanlar imkanlarina göre yasamalari lazim veya calisip kendileri ödeyecek. Borc yap baskalari ödesin ne güzel. Hickimseye aslinda ne kadar paran oldugunu söylemeyeceksin. Acil durumda yine yardim teklif edersin,ama aksi takdirse millet seni banka biliyor

Çok şükür kayınvalidem para derdinde değil kayinpederim zaten evlendigim 3 ay sonra vefat etti. Bence mesafeli davran hem kayinpederin hem kayınvaliden ikiside sinir bozucu insanlar iznini kendine kullan bu insanlar için harcama dinlen derim.

Hic birsey icin degil sacini yolarim cümlesinin hesabini sorardim. Aynaya baktiginizda kendinizde sayginizi görün lutfen. Bu cumlenin şaka yollu da olsa asla soylenmemeli ben kabul edemezdim. Araba olayina gelince iyi yapmışsınız. Sizin bebeğiniz olacak kizim borclarinizi kapatmışsiniz iyi bari biraz da olsa rahatlamissinizdir diyecegine ettigi laflara bak. Hic taviz verme lutfen kendine de boyle sözler ettirme.

Eşime anlatiyo evet o yuzden once ben anlatmayi tercih ediyorum yoksa kv den dinledigi zaman bu seferde bana karsi ters davranabiliyo erkekler bu konularda saf oluyo malesef ne duyuyosa ona inaniyo :)

Gercekten mii bana saf anlaminda kullaniliyo demistiler

5 dk mesafedeyken ayda 1 olmuyo kuxum haftada 1 e zor düsurdüm biliyosun aslinda mesafeliyimde ama azicik güler yüz gösterdim mi eskiye dönüyolar bende soguk olmiyayim diye ugrasiyorum ama ayni zamanda da uzak duruyorum cok zor bu mesafe isleri ya

Benmkiler birakmiyo iste aksam mesela mutfagi topluyorum dedim isim var yani soyledim ama yarim saat tuttu beni telefonda en son soylicek seyi bitti de oule kapatti

Kendi araci varken neden sizinkini istiyo
Herkes istiyo eger bi kere tm dersen gerisi de geliyo
Bn hamileyim kapimizin onunde araba olmasi gerekiyo normalde ama biz tutamadik cunku genelde bizde durmuyodu surekli istiyodular nasil olsa vsrla yok arasi dedik sattik en son

Saclarini yolacam dedirtecek kadar mesafeli davranmissiniz maalesef...
Daha once hic boyle bi cumle duymamistim inan ki
Aksamdan beri düsüne düsune deliricem bugun karnima sancilar girdi esim geldi is yerinden sinirden cok fazla gerildim sanirim aliskin dgilim bende boyle seylere

Evet iste herkes cocugunu okutuyo buyutuyo evlendiriuo bunu anlamak istemiyolar sanki yaptiklari farkli bi durum baska kimse yapmamis gibi amlatiyolar

Kesinlikle bisey beklememk gerek. Eger dogurduysak sevdiysek bakmakta bizim görevimiz kendi ayaklari uzerinde durmaya basladiginda birakicaksin cocuklari kendi hayatlarina baksinlar yakalarina yapisip para dilenmenin manasi yok ki..

Evet cebinde paran oldugunu bilen yapisiyo bide ailelerden geride isteyemiyosun babana borc verdin geri istedin hayirsiz evlat konumuna geciriyolar hemen
Ama sen onlardn borc aldiysan her firsatta istiyolar o ayri..

Hangi dil bu bacım

Zaten kimse icin son aylarimi harcayamam :) isteyen küssün isteyen darilsin evde dinlenmek icin aldigim izini kv kp gonlu yaparak harcicak degilim

Ben o sokla sadece sustum soyledigi seyi duyunca zaten 2 3 kere tekrar etti sonra arya baska laf girdi yuz yuze soylemis olsa belki durum farkli olurdu en azindan bakisimin farkina varip susanilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…