KV KP kendisini istemediği halde evlenen var mı?

aynen cnm bnde oyle dusnyrm hayirlisi...

Canım şimdi biz biraz uç bir örneğiz, ama olmayacak şey de değil yani..
Biz eşimin ailesiyle görüşmeden evlendik, çünkü daha nişan yapılacakken bekleyin biz herşeyinizi yapıcaz dediler, sonra da günü geldiğinde hiçbirşeyi yapamayız dediler, ki bu süreçte eşimden para alıp ortada bıraktılar.. Neyse buraları geceyim.
Velhasıl kelam bizde ne nişanda ne isteme de ne düğünde yoklardı .evlendik 3 sene görüşmedik, sonra çocuk oldu ben eşime arattırdım Allah rızası için torunlarını gösterelim dedim.
Ama eşimle hiç sorun olmadı aramızda görüşmezken.. Aile iyi olsa keşke ama olmuyorsa da olmuyordur..
tabi eşin sana sonuna kadar kararlı davranıp sahip çıkarsa.. ki bu zor birşey..

Masallah size tutumunuz çok hoşuma gitti evet gerçekten iş eş adayının kararlı duruşuna kalıyor. Ailesi de ayni seyi yapti para alip ortada birakti resmen dugune istemeye gitmeyiz demisler hala kararlilar erkek arkadasim siz bilirsiniz isterseniz evladim der sahip cikarsiniz isterseniz düğünüme misafir gibi gelip gidersiniz demiş ama onlar bunun üzerine daha çok hirslandilar bana karşı sen ailesi olmayan adamı nasıl kabul edersin oglumu doldurma diyorlar .

Kayınpederini nikahına alacak değilsin ya boşver ,kendi kendine söylensin dursun ..önemli olan sevgilinin tutumu ve seni gerçekten istiyor mu ? Çok dikkatli ol ,bir heves emeklemeden koşmaya başlama lütfen ..

Aile konusu da çok sıkıntılı .. bağları kuvvetliyse olanları unutup seni arada birakabilir. .tam tersi de olabilir ama ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerek ..

Haklısınız tavsiyelerinizi dikkate alacağım tesekur ederim.Suan bende gözlemliyorum ilişkilerini kimse kötü olsun istemiyorum zaten herkes yerini bilsin yeter bana.

Ben varim ! Beni de istemediler babamda vermedi ama yok ben herşeyi bilirim ya olacak dedim oldu. Dedim ki sen iyi olursan onlarda seni severler ne olcakki islerini görürüm kendimi sevdirirm hayat toz pembe tabi. Ama olmuyor bacim istenmiyosan bu değişmiyor öyle kaliyosun agzinla kuşta tutsan olmuyor. Vazgeç yazik etme kendine

Zor bi durum gerçekten, benide eşimin ailesi istemedi bazı sebeplerden, ne istemeye geldiler ne nişana ne düğüne, şimdide küs barış giden bi ilişkimiz var eşim gidelimmi derse gönlü olsun diye gidiyorum ama her seferinde bi gerginlik bi huzurszlk çıkarıolar pişman olup dönüyoruz, şu an hamileyim biliolar biride arayıp hayırlı olsun demedi Allah affetsin gün geçtikçe daha çok kinleniyorum bende, Allahtan eşim bilio huylarını oda onlardan yana olsa zaten şimdiye bin kere boşanmıştık ama tabi ailede evlatta silinmio onlarda astılar kestiler başta evlatlıktan reddettiler istemiyoruz görüşmeyiz dediler ama ööle olmuo aynı şekilde eşimde her seferinde bi daha gitmek yok böyle ana baba olmaz olsun dio ama en fazla üç ay sürüo hep bi gerginlik sıkıntı stres, lütfen çok iyi düşünün, bütün bunlara değermi ?

O düşüncedeki adama aklın yeterde gücün yetmez babasına karşı çıkıp rest çekemeyecek durumdadır belki öyle yetişmiştir. "Bazı" Eieskinin adamına güç yetmez bilmişlik yapar hatalı hareket eder ve genelde hep onlar haklıdır (kendilerince)
Ben babama eşim hakkında seviyorum istiyorum bile diyemedim anneme söyledim annem abime söyledi babamı abim ikna etti mesela. Ben çok görmüyorum konu sahibinin yazdıklarını saçmada bulmuyorum. Burdaki kadınlar hangi ülkede yaşıyor anlamıyorum. Burda herkesin ailesi medeni, herkesin ailesi herşeye anlayışlı, herkes elit . niye Türkiyede yaşanan, klasik baba yadırganıyor ?

Bizim ailede de var aslında bu tarz bir örnek ama insan bile bile niye vazgeçemiyor anlamıyorum ve anladığım kadarıyla evlenen her beş çiftten birinde bu sıkıntı var .
Bende aynısının olmasından korkuyorum suan bizde de böyle ana baba olmaz olsun ,seni sildik lafları havada uçuşuyor ama dediğiniz gibi olur zaten ve erkek arkadaşimin tutumu ilerde nasıl olur merak ediyorum şimdi iyi hoş atıp tutuyor ama bir yandan da bişey olmaz duzelirler ilerde diyor.

Ben babam konusunda çok şükür çok şanslıyım babam evet bi hata yaptı ama uygun olmadığımızı düşünüyordu benim içimde kalmasın diye tanışmayı kabul etti sonra onların aile düşünce yapısı ters geldi babamda bilerek onları vazgeçirmek istedi beni kırmak istemedi sadece hangi baba evladının kötülüğünü ister ki sonradan erkek arkadaşımı kesinlikle istemedi ama ben baba bi konuş ne diyecek dinle dedim diye kabul etti ve konuşmalar sırasında daha babası arayıp tek başınasın ne halin varsa gör dedi babam kızım için işini gücünden vazgeçti bari ben destekçileri olayım diyip destek oldu yani tamamen karşı tarafın tutumuyla alakalıydi bizdeki huzursuzluklar.

Onlar düzelse sizde düzelebilecekmisiniz, belki benimkiler gibi hiç bi şeyinizde bulunmayacaklar ki öyle görünüo bunu unutabilecekmisiniz? Valla ben içten içe kin duyuyorum

Neden uzak dursun ki babasından? Evladı diye korkuyla karışık saygıyla mı yaklaşmalıydı? Hayır. He baba ben ölüyorum aşkımdan acilen evlenmem lazım desin demiyorum ama babasının karşı tarafa yaptığı şey çok saçmaydı, kabul edelim. "Kızım çalışırsa yapamaz!" Niye? Belki de yapacak? Neden kendi kızını kötü göstermiş ki?

Unutmayalım ki konu sahibinin babasının jenerasyonuyla yetişen ve çocuğunun görüşlerine saygıyla yaklaşan babalar da var. Yavrusunun fikrini sormasının nesi yanlış?

Benim arkadasim var kizin babasi erkek arkadasini ogrenince istemeye gelsinler demis 1 yildir tanisiyorlardi. Ama oglanin anasi ben o kizi istiyecegime olurum dedi oglan cumartesi istemeye gelcez dedi. CUmartesi oldu oglan anasini ikna edemedi ve sonuc kactilar. Bir sure sonra geldileer suan evliler ama oglan anasiyla iyi oldu gelin hala sevilmiyor oglanda anam satmam atamam dedi. Suan arkadasim cok mutsuz. Sende boyle mutsuz olmaya raziyim diyorsan evlen gitsin! Ayrica seni ve aileni isteyecek erkek modelide cok kv kp modelide cok. Yani elini sallasan ellisi. Beni istemeyini ben hic istemem der kesip atardim dunyaya bir kez daha gelemicez..

aynı şeylerden geçtik şimdi senin için ailesini karşısına almış bir adam görüyorsun ya evlendiğin gün o adam için ailesi çokkkkkk değerli sen ikinci planda olacaksın en ufak bir lafında kavga kıyamet olacak . görüşmem kv kp ile diye bir şey kesinlikle olmuyor illa ki bir araya geliyosun ve çeneni tutamayıp eşine söyleniyosun eşinden aldığın tepki daha da can yakıyor
vazgeç bu işten olmuyo..

Doğru söylüyorsunuz ama şimdi ailesi onu istemiyor o kendi başına mücadele ediyor yarıyılda bırakmış ve ah almış gibi olacağım diye çok korkuyorum çok sevmeme ragmen mantikci bir insan olmuşumdur hep ama bu konuda ya sonra pişman olursam başıma gelen her kötü olayda onun ahı çıkıyor gibi hisseversem diyorum çok zor bi asamadayim gerçekten umarım doğru kararı verebilirim.

Peki ben bu durumu önceden anlayabilir miyim sizce yoksa hiç renk vermiyorlar mi ben çünkü arada bu konuya değiniyorum birkaç bişey konusuyoruz ilerideki tutumu hakkında hayatımın en büyük hatasını yapmaktan çok korkuyorum ama vazgeçersem de hep içimde ukte kalacak

Güzelim kaç oradan nefes bile almadan kaç olmaz o iş bugüne kadar tek bir tane görmedim... Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…