- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Hepgulelim
-
Güzel bu taktik mutlaka denenecekyok anlamıyorum çalışmışsak ne olmuş keşke ülkemizde kv kp kendileriyle değil çocuklarıyla evlenildigini kavrayabilseler .
Babamın hatalı olduğunu kabul ediyörümcek ben zaten ama daha ortada tam olarak bi isteme olmadan sizcede bunlar çok abartı değil mi ilk geldiler hoşgeldiniz dedim adama gülümseyerek sağol dedi yüzüme bile bakmadan yani baştan tepkilerdi ve sebebi çalışacak olmamdı. Dediğiniz gibi zmaana bıraktık bakalım hayırlısı olsun.Bence en başta babanda hata boşuna suçlu arama arkadaşım.Bir kere daha tanımadığı etmediği insanlara senin hakkında olumsuz konuşmuş "Kızım çalışırsa anlaşamazlar vs. vs."Ne saçma bir düşünce yapısı belki de sevgilinin ailesi bu tavırdan hoşlanmadılar babanda böyle rencide edici konusunca sizi sevmediler ve aile yapılarına ters geldi.Baban sonradan çark etmiş ama kp in kafası atmış bir kere.İlk defa evlerine gelen insanlara böyle konusulur mu ben de olsam böyle bir aileden gelin almak istemem.Bakın sadece eşle evlenilmiyo aileyle de evleniliyo o açıdan evlenmek için acele etmeyin bazı şeyleri zamana bırakın.
Babamın hatalı olduğunu kabul ediyörümcek ben zaten ama daha ortada tam olarak bi isteme olmadan sizcede bunlar çok abartı değil mi ilk geldiler hoşgeldiniz dedim adama gülümseyerek sağol dedi yüzüme bile bakmadan yani baştan tepkilerdi ve sebebi çalışacak olmamdı. Dediğiniz gibi zmaana bıraktık bakalım hayırlısı olsun.
Eşinizin tutumu harika valla siz işi cozmussunuz darısı başımızaBenim eşim annesini anladıktan sonra hep dedi topu bana at ben hallederim diye bende mesela sorun mu olacak ben bir x le konuşayım dönerim derim şimdi o yüzden bana sormaz direk oğlunu arar oğlumda farkında değil hemen bana mesaj atar benim dediğimi kendi der gibi söyler beni hiç araya katmadigini düşünüyor KV
Eşinizin tutumu harika valla siz işi cozmussunuz darısı başımıza
Taktiklerin en güzeli at kocana topu o vursun gol olsunÖğrenciyken bdvden tamamen habersizdim ne zaman mezun oldum dert sahibi oldum gece gündüz taktik calisiyorum
Öğrenciyken bdvden tamamen habersizdim ne zaman mezun oldum dert sahibi oldum
Bugün biraz takılayım dedim. 1 gün bile yetti galiba bana
Dert, dert, dert.. Nereye kadar
şu an aynı şeyleri yaşıyorum ne zor şey bırakın gençleri olacaksa bizim pişmanligimiz olsun. Bende KP tarafından istemiyorum sebep ne şu an ki gelinle araları kötü ve bende o gelinin kuzeniyım diye 5 parmağın hepsi bir değil ki.Şuan resmi bir durum yok aramızda söz nisan vs. daha isteme aşamasında sorunlar oldu babam ilk geldiklerinde kendi istemediği için beni kırmamak için karşı tarafı vazgeçirmeye çalıştı akıl oyunlarıyla aile yapılarına ters düşecek bir mesleğim(suan yeni mezunum ve birden fazla seçeneğim var netlesmedi suan çalışmıyorum)olduğundan calisma saatlerimin sıkıntılı oluşundan,sürekli insanlarla muhattap olacagimdan falan bahsetti .Çalışan kadınin düzeni olmuyor çocukları mutlu olmuyor gibi saçma şeyler. Karşı tarafta zaten sırf oğullarını kırmamak için geldiklerinden onlarda babamla birlik olup işi bozdular.
Ortadaki gerginlik bize yansıdı erkek arkadaşımla bizim aramız bozuldu ve 15 gün görüşmedik daha sonra erkek arkadaşım pişman oldu çok ailesini tekrar bize getirmek istedi istetmek için ailesi gitmem onların evine istemem bir kere vermediler deyip vazgeçirmeye çalıştılar başka birilerini istemek için ugrastilar erkek arkadaşımda tek başına gelip istedi babamdan babamda onu tanımadan en basinda reddettiginden tanıyınca ve herşeye rağmen geldiğini görünce o tutumunu sevdi ve ben arkanızdayım dedi erkek arkadaşımın ailesi de onu sildiler ne halin varsa gör istemiyoruz biz o kizi dediler.Sonuç olarak suan istemeyen bir kp adayı var annesi istiyor ama oda kocasının sözünden çıkmıyor ben ne yapacağımı bilemedim suan geri dönecek olsam erkek arkadaşım çok sıkıntı çekti babama kabul ettirmek için ve kendi ailesiyle kötüler suan böyle ne olduğu bilinmez bir şekilde devam ediyoruz ama ben ilerde bu ailesi bizi çok etkiler mi diye korkuyorum şimdi ailesini önemsemiyor ama ilerde bu ne kadar sorun olur kestiremiyorum.Ailesini hiç kötülemiyorum kendi aralarında halletsinler istiyorum , ailesi defalarca beni arayıp istemediklerini belirttiler oğlumuz bizi çiğnedi geçti sende aileni çiğnersen bu iş düzelir yoksa olmaz dediler ben ne yapicam inanın bilmiyorum ve erkek arkadaşımı gerçekten seviyorum.
Cahilliğin önde gideni yaptıkları insan kardeşiyle benzemiyor kuzen ne alaka birçok kuzenim var hepimiz bambaskayiz yaşları büyük ya her şeyi onlar bilir en iyi hele bunları yapanın herkesin durumunun tersi kp olması daha bir tuhafşu an aynı şeyleri yaşıyorum ne zor şey bırakın gençleri olacaksa bizim pişmanligimiz olsun. Bende KP tarafından istemiyorum sebep ne şu an ki gelinle araları kötü ve bende o gelinin kuzeniyım diye 5 parmağın hepsi bir değil ki.
Benim annem esimin ailesini evden kovdu.biz evlendik 7 yildir mutluyuzŞuan resmi bir durum yok aramızda söz nisan vs. daha isteme aşamasında sorunlar oldu babam ilk geldiklerinde kendi istemediği için beni kırmamak için karşı tarafı vazgeçirmeye çalıştı akıl oyunlarıyla aile yapılarına ters düşecek bir mesleğim(suan yeni mezunum ve birden fazla seçeneğim var netlesmedi suan çalışmıyorum)olduğundan calisma saatlerimin sıkıntılı oluşundan,sürekli insanlarla muhattap olacagimdan falan bahsetti .Çalışan kadınin düzeni olmuyor çocukları mutlu olmuyor gibi saçma şeyler. Karşı tarafta zaten sırf oğullarını kırmamak için geldiklerinden onlarda babamla birlik olup işi bozdular.
Ortadaki gerginlik bize yansıdı erkek arkadaşımla bizim aramız bozuldu ve 15 gün görüşmedik daha sonra erkek arkadaşım pişman oldu çok ailesini tekrar bize getirmek istedi istetmek için ailesi gitmem onların evine istemem bir kere vermediler deyip vazgeçirmeye çalıştılar başka birilerini istemek için ugrastilar erkek arkadaşımda tek başına gelip istedi babamdan babamda onu tanımadan en basinda reddettiginden tanıyınca ve herşeye rağmen geldiğini görünce o tutumunu sevdi ve ben arkanızdayım dedi erkek arkadaşımın ailesi de onu sildiler ne halin varsa gör istemiyoruz biz o kizi dediler.Sonuç olarak suan istemeyen bir kp adayı var annesi istiyor ama oda kocasının sözünden çıkmıyor ben ne yapacağımı bilemedim suan geri dönecek olsam erkek arkadaşım çok sıkıntı çekti babama kabul ettirmek için ve kendi ailesiyle kötüler suan böyle ne olduğu bilinmez bir şekilde devam ediyoruz ama ben ilerde bu ailesi bizi çok etkiler mi diye korkuyorum şimdi ailesini önemsemiyor ama ilerde bu ne kadar sorun olur kestiremiyorum.Ailesini hiç kötülemiyorum kendi aralarında halletsinler istiyorum , ailesi defalarca beni arayıp istemediklerini belirttiler oğlumuz bizi çiğnedi geçti sende aileni çiğnersen bu iş düzelir yoksa olmaz dediler ben ne yapicam inanın bilmiyorum ve erkek arkadaşımı gerçekten seviyorum.
Aynen işte annesi ablası çok istiyor zaten ben onlarin ısrarı üzerine tanıstim çocukla tanisma sürecinden sonra anne si babaya açıklayinca ortaya bu çıktı. Baba da çok huysuz kimse yanasamiyor allah ıslah etsinCahilliğin önde gideni yaptıkları insan kardeşiyle benzemiyor kuzen ne alaka birçok kuzenim var hepimiz bambaskayiz yaşları büyük ya her şeyi onlar bilir en iyi hele bunları yapanın herkesin durumunun tersi kp olması daha bir tuhaf
Şuan bizede beş kuruş yardımları olmayacak üzerine onceden biriktirilen de gitti zaten kimseden beklentim yok rızkı Allah verir o olmasada yaparız insallah herseyimizi.Benide açık olduğum için istemediler , eşimin ailesi muhafazakar. Ayrıca gözlerine bir kız kestirmişler. Ama eşimle 17 yaşımdan beri beraberdik, üniye beraber gittik o benden geçmedi ben ondan. Oğulları vazgeçmeyince mecbur istediler ama bir kuruş yardımları olmadı bize, her ayda tırtıklıyorlar bizi. Şimdide kızım kızımlar bana ama ben sevemiyorum onları geçmişten dolayı. Eşim için geldiklerinde surat yapmıom oluyor bitiyor. İstenmeyen gelindim ama inan umurumda değiller. Eşin iyiyse takma bence.
Al bizimkindende o kadar adamin dediği dedik ikna olası yok.Aynen işte annesi ablası çok istiyor zaten ben onlarin ısrarı üzerine tanıstim çocukla tanisma sürecinden sonra anne si babaya açıklayinca ortaya bu çıktı. Baba da çok huysuz kimse yanasamiyor allah ıslah etsin
Aslında anlatmaya çalıştım ama biraz yanlış anlaşıldı o kısmı konunun, onlar zaten istemeyerek gelmişler ve babam o gün tepkilerini merak edip bunları söylemeşeymiş onlar çalışmama kadar herşeye karışmayı planliyorlarmis vardır insallah bir hayır diyorum ama insan düşünmeden edemiyor.iyide zaten adamlar mirin kirin gelmisler istemeye babada bahanesi olmus hemen kopurmusler... simdi kiz babasi seslenmese bunlar mirin kirin istese iyi mutlumu olcklrd . bence babaya bukadr yuklenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?