KV KP kendisini istemediği halde evlenen var mı?

Güzel bu taktik mutlaka denenecekyok anlamıyorum çalışmışsak ne olmuş keşke ülkemizde kv kp kendileriyle değil çocuklarıyla evlenildigini kavrayabilseler .

Benim eşim annesini anladıktan sonra hep dedi topu bana at ben hallederim diye bende mesela sorun mu olacak ben bir x le konuşayım dönerim derim şimdi o yüzden bana sormaz direk oğlunu arar oğlumda farkında değil hemen bana mesaj atar benim dediğimi kendi der gibi söyler beni hiç araya katmadigini düşünüyor KV

Babamın hatalı olduğunu kabul ediyörümcek ben zaten ama daha ortada tam olarak bi isteme olmadan sizcede bunlar çok abartı değil mi ilk geldiler hoşgeldiniz dedim adama gülümseyerek sağol dedi yüzüme bile bakmadan yani baştan tepkilerdi ve sebebi çalışacak olmamdı. Dediğiniz gibi zmaana bıraktık bakalım hayırlısı olsun.

Aileleri düşündükçe hiç keyfini yasamiyorsun canım boşver sözlük ne derse önemli olan o :) benim sözümde ailesi siyasi konulara girdi bizimkileri hiç tanımazlar tamamıyla zıt gorusteler bizim erkekler bana gelip az kaldı kavga çıkacak dediler dedim amca biraz sakin az kaldı diye bizimkileri telkin ettim hep :)

Eşinizin tutumu harika valla siz işi cozmussunuz darısı başımıza

şu an aynı şeyleri yaşıyorum ne zor şey bırakın gençleri olacaksa bizim pişmanligimiz olsun. Bende KP tarafından istemiyorum sebep ne şu an ki gelinle araları kötü ve bende o gelinin kuzeniyım diye 5 parmağın hepsi bir değil ki.

Cahilliğin önde gideni yaptıkları insan kardeşiyle benzemiyor kuzen ne alaka birçok kuzenim var hepimiz bambaskayiz yaşları büyük ya her şeyi onlar bilir en iyi hele bunları yapanın herkesin durumunun tersi kp olması daha bir tuhaf

Benide açık olduğum için istemediler , eşimin ailesi muhafazakar. Ayrıca gözlerine bir kız kestirmişler. Ama eşimle 17 yaşımdan beri beraberdik, üniye beraber gittik o benden geçmedi ben ondan. Oğulları vazgeçmeyince mecbur istediler ama bir kuruş yardımları olmadı bize, her ayda tırtıklıyorlar bizi. Şimdide kızım kızımlar bana ama ben sevemiyorum onları geçmişten dolayı. Eşim için geldiklerinde surat yapmıom oluyor bitiyor. İstenmeyen gelindim ama inan umurumda değiller. Eşin iyiyse takma bence.

Benim annem esimin ailesini evden kovdu.biz evlendik 7 yildir mutluyuz

Aynen işte annesi ablası çok istiyor zaten ben onlarin ısrarı üzerine tanıstim çocukla tanisma sürecinden sonra anne si babaya açıklayinca ortaya bu çıktı. Baba da çok huysuz kimse yanasamiyor allah ıslah etsin

iyide zaten adamlar mirin kirin gelmisler istemeye babada bahanesi olmus hemen kopurmusler... simdi kiz babasi seslenmese bunlar mirin kirin istese iyi mutlumu olcklrd . bence babaya bukadr yuklenmeyin

Şuan bizede beş kuruş yardımları olmayacak üzerine onceden biriktirilen de gitti zaten kimseden beklentim yok rızkı Allah verir o olmasada yaparız insallah herseyimizi.
Al bizimkindende o kadar adamin dediği dedik ikna olası yok.

iyide zaten adamlar mirin kirin gelmisler istemeye babada bahanesi olmus hemen kopurmusler... simdi kiz babasi seslenmese bunlar mirin kirin istese iyi mutlumu olcklrd . bence babaya bukadr yuklenmeyin
Aslında anlatmaya çalıştım ama biraz yanlış anlaşıldı o kısmı konunun, onlar zaten istemeyerek gelmişler ve babam o gün tepkilerini merak edip bunları söylemeşeymiş onlar çalışmama kadar herşeye karışmayı planliyorlarmis vardır insallah bir hayır diyorum ama insan düşünmeden edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…