KV KP kendisini istemediği halde evlenen var mı?

Hepgulelim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
90
37
3
Şuan resmi bir durum yok aramızda söz nisan vs. daha isteme aşamasında sorunlar oldu babam ilk geldiklerinde kendi istemediği için beni kırmamak için karşı tarafı vazgeçirmeye çalıştı akıl oyunlarıyla aile yapılarına ters düşecek bir mesleğim(suan yeni mezunum ve birden fazla seçeneğim var netlesmedi suan çalışmıyorum)olduğundan calisma saatlerimin sıkıntılı oluşundan,sürekli insanlarla muhattap olacagimdan falan bahsetti .Çalışan kadınin düzeni olmuyor çocukları mutlu olmuyor gibi saçma şeyler. Karşı tarafta zaten sırf oğullarını kırmamak için geldiklerinden onlarda babamla birlik olup işi bozdular.
Ortadaki gerginlik bize yansıdı erkek arkadaşımla bizim aramız bozuldu ve 15 gün görüşmedik daha sonra erkek arkadaşım pişman oldu çok ailesini tekrar bize getirmek istedi istetmek için ailesi gitmem onların evine istemem bir kere vermediler deyip vazgeçirmeye çalıştılar başka birilerini istemek için ugrastilar erkek arkadaşımda tek başına gelip istedi babamdan babamda onu tanımadan en basinda reddettiginden tanıyınca ve herşeye rağmen geldiğini görünce o tutumunu sevdi ve ben arkanızdayım dedi erkek arkadaşımın ailesi de onu sildiler ne halin varsa gör istemiyoruz biz o kizi dediler.Sonuç olarak suan istemeyen bir kp adayı var annesi istiyor ama oda kocasının sözünden çıkmıyor ben ne yapacağımı bilemedim suan geri dönecek olsam erkek arkadaşım çok sıkıntı çekti babama kabul ettirmek için ve kendi ailesiyle kötüler suan böyle ne olduğu bilinmez bir şekilde devam ediyoruz ama ben ilerde bu ailesi bizi çok etkiler mi diye korkuyorum şimdi ailesini önemsemiyor ama ilerde bu ne kadar sorun olur kestiremiyorum.Ailesini hiç kötülemiyorum kendi aralarında halletsinler istiyorum , ailesi defalarca beni arayıp istemediklerini belirttiler oğlumuz bizi çiğnedi geçti sende aileni çiğnersen bu iş düzelir yoksa olmaz dediler ben ne yapicam inanın bilmiyorum ve erkek arkadaşımı gerçekten seviyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hepgulelim evlenmeden önce yani sevgili iken hep derdim ki ya aileler önemli değil ki biz bir evini içine girip kapıyı kapatacağız biz anlaştıktan sonra beni istemeseler yada aileler anlaşamasa ne olur ki boş bu işler saçma derdim . Eşim ve ailesi bizim eve ilk geldikleri gün bu fikrimin ne kadar aptalca olduğunu anladım canım . Aile inanılmaz bur faktör .Eğer onun ailesi beni veya tam tersi benim ailem onu istemese kabul etmese ki böyle çok sevmese inan olmazdı bu iş. İlk başta oluyor gibi görünürdü ama hep bi huzursuzluk mutsuzluk ardına evlenince daha büyük sorunlar . Eşin ilk başta ailesiyle görüşmez ki ailesi galiba oğullarını silmişler ki bunlar büyük laflar asla olmaz böyle şey. Sonra eşin ailesiyle görüşmeye başlayacak ardına seninle onlar arasında kalacak vs vs ya zor olacak anlayacağın. Şuan babam annem tüm sülale eşimi sevdiği için ben evimde huzurluyum inan bana sizin evlilikte de istenmediğin için hep bi huzursuzluk olacaktır tabi bu benim düşüncem gelecek ne gösterir bilinmez allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısını versin rabbim

Baban biraz acayipmiş kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz orta yolu bulmaktan başka da çareniz yok

Adamlar kalkmış gelmış senın baban bozmuş işi mahvetmiş herşeyi. Adam haklı niye gelsin bir daha babanın egosunu mu tatmin edecek

Babanda dengesiz midir nedir!
Sende bu baba olduktan sonra zor evlenirsin.
Aile yapısına ters meslek ne oluyor onuda anlamış değilim.
Sevgiliniz yapacağınız mesleği bilerek sizle görüşmeye başlamış.
Ailenin ne önemi var demek olmuyor ne zaman onlarla yüzyüze gelsek hep stres yaşayacak tedirgin olacaksın.

Evlendikten sonra uzak olursanız bişy olmaz ben eşimin ailesiyle eşimin ailesi böyle bi yolu seçtiği için görüşmüyorum halbuki hayalimdi onların kızı olmak hep beraber olmak ama olmadı oğullarına haksızlık çok yaptılar malesef. Bende seslenmiyorum görüşmüyorum izne gittğmzde eşim gidelim mi dedi gidelim dedm ailesine gittk bi çay içip kalktık ben eşimin hatrı için gittim. Zamanında eşimin hatrı için katlandım. Onu sevdiğim için. Eğer sende karsına çıkacak şeylere o çocuk için katlanırım seviyorum değer diyorsan devam et. Sorunlar illaki olacak daha bunun nişanı düğünü var aile gelmeden düğün yapılmaz sizin düğününüzde napacaklar gelmemezlik olmaz gelirlerse tantana çıkacak çok şeye karısacaklar oğullarını dolduracaklar bilmem ne vs vs vs... hepsine katlanrım diyorsan devam et. Ben 9 ay nişanlı kaldım düğün günümüzün gecesine kadar huzur vermediler düğün sonrası 1 ay 2 ay canınız sıkılır etkisi olur sonra hayat gaylesine öyle düşersiniz ki kendi ailen bile aklına gelmez biz geçtik o yollardan ben sana anlatıyorum ki yaşayan biri olarak tek farkı benim eşimin babası yoktu anasınıda biz sallamadık zaten.... hayırlısı olsun hakkınızda ne diym. Severek ayrılmak olmaz inşallah huzurla hayırla olsun herşeyiniz.

...babam ilk geldiklerinde kendi istemediği için beni kırmamak için karşı tarafı vazgeçirmeye çalıştı akıl oyunlarıyla...
sebebi neydi ki geri gelip yalvarıp yakarıp babanın egosunu mu şişirsinler? niye baba yapma demediniz de olayı bu hale getirdiniz? Adamlar babanızın paçasına mı yapışsın Allah rızası için kızı bize verin diye? Te Allah'ım ya...

Bence en başta babanda hata boşuna suçlu arama arkadaşım.Bir kere daha tanımadığı etmediği insanlara senin hakkında olumsuz konuşmuş "Kızım çalışırsa anlaşamazlar vs. vs."Ne saçma bir düşünce yapısı belki de sevgilinin ailesi bu tavırdan hoşlanmadılar babanda böyle rencide edici konusunca sizi sevmediler ve aile yapılarına ters geldi.Baban sonradan çark etmiş ama kp in kafası atmış bir kere.İlk defa evlerine gelen insanlara böyle konusulur mu ben de olsam böyle bir aileden gelin almak istemem.Bakın sadece eşle evlenilmiyo aileyle de evleniliyo o açıdan evlenmek için acele etmeyin bazı şeyleri zamana bırakın.

bir babanın kızının mesleğiyle ilgili böyle konuşması... PES!
erkek arkadaşınız da şimdi sırtını dönse bile yarın evlendiğinizde barışalım diyecek.
sizin içiniz hiçbir zaman tam doğrulmayacak. Zor işler. değer mi?

Hahaha neden olmasın? Nerde görülmüş kv nin gelini çok istediğini? Veya kp in?
Takma onları senin erkek arkadaşının tutumu önemli. Elbette sorun yaşayabilirsin bu süreçte zor olabilir,sıkıntılar çıkarabilirler. Ama sizin dik durmanız gerekir. Eğer onların yaptıklarına takılmazsanız,dik durursanız neden olmasın...
Benim kv de beni istemedi derdi neydi hala anlamış değilim,bozmak için elinden geleni yapmıştı. Ama onu takan olmadığı için herşey yoluna girdi

Amin insallah.Bizim taraf suan seviyor istiyor onlarda zaten istedikleri yoktu oğullarının hatrına gelmişti onlar içinde iyi oldu bu durum bencede çok büyük laflar ve ileride goruseceklerine eminim.

Ailesinin dediğinden ziyade erkek arkadaşınız ne diyor bu önemli.
O da size aynısını mı söylüyor?
Yok hayır erkek arkadaşım babamlar seni baştan istemiyorlardi isteseler oğlum sen sevmişsin artık gidip isteyim ne halin varsa gör derdi ama onlar istemediler şimdi beni vazgeciremediler seninle uğraşıyorlar diyor.

niye nolur ki ,konu sahibi değilim de çok ilgimi çekti,ne yaptılar size ?
Bende merak etmedim değil.

Adamlar kalkmış gelmış senın baban bozmuş işi mahvetmiş herşeyi. Adam haklı niye gelsin bir daha babanın egosunu mu tatmin edecek
Onlar aslında tanışmaya gelmişlerdi isteme faslı açılmadan babam mesleğime girdi meslek konusunda böyle düşüncesinin sebebi erkek arkadaşımla eğitim olarak denk değiliz ve babam bunun çok sorun olacağını düşünerek böyle yaptı en basinda.
Evet haklısınız bende bu stresi bir ömür nasıl yaşarım onu düsunüyorum. Eğitim denkliği olmadığından senin işini kaldıramaz o diyip istememişti.

baban konuşsun babasıyla..
Denedi çok ılımlı yaklaştı ama adam nuh diyor peygamber demiyor.

Umarim bende sizin gibi olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…