- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
-
oğlumuz bizi çiğnedi geçti sende aileni çiğnersen bu iş düzelir yoksa olmaz dediler b
allahın kitabın varsa vazgec bu sevdadan olmaz
sebebi neydi ki...babam ilk geldiklerinde kendi istemediği için beni kırmamak için karşı tarafı vazgeçirmeye çalıştı akıl oyunlarıyla...
Amin insallah.Bizim taraf suan seviyor istiyor onlarda zaten istedikleri yoktu oğullarının hatrına gelmişti onlar içinde iyi oldu bu durum bencede çok büyük laflar ve ileride goruseceklerine eminim.Merhaba hepgulelim evlenmeden önce yani sevgili iken hep derdim ki ya aileler önemli değil ki biz bir evini içine girip kapıyı kapatacağız biz anlaştıktan sonra beni istemeseler yada aileler anlaşamasa ne olur ki boş bu işler saçma derdim . Eşim ve ailesi bizim eve ilk geldikleri gün bu fikrimin ne kadar aptalca olduğunu anladım canım . Aile inanılmaz bur faktör .Eğer onun ailesi beni veya tam tersi benim ailem onu istemese kabul etmese ki böyle çok sevmese inan olmazdı bu iş. İlk başta oluyor gibi görünürdü ama hep bi huzursuzluk mutsuzluk ardına evlenince daha büyük sorunlar . Eşin ilk başta ailesiyle görüşmez ki ailesi galiba oğullarını silmişler ki bunlar büyük laflar asla olmaz böyle şey. Sonra eşin ailesiyle görüşmeye başlayacak ardına seninle onlar arasında kalacak vs vs ya zor olacak anlayacağın. Şuan babam annem tüm sülale eşimi sevdiği için ben evimde huzurluyum inan bana sizin evlilikte de istenmediğin için hep bi huzursuzluk olacaktır tabi bu benim düşüncem gelecek ne gösterir bilinmez allah yardımcın olsunhakkınızda hayırlısını versin rabbim
Yok hayır erkek arkadaşım babamlar seni baştan istemiyorlardi isteseler oğlum sen sevmişsin artık gidip isteyim ne halin varsa gör derdi ama onlar istemediler şimdi beni vazgeciremediler seninle uğraşıyorlar diyor.Ailesinin dediğinden ziyade erkek arkadaşınız ne diyor bu önemli.
O da size aynısını mı söylüyor?
Bende merak etmedim değil.
niye nolur ki ,konu sahibi değilim de çok ilgimi çekti,ne yaptılar size ?
Onlar aslında tanışmaya gelmişlerdi isteme faslı açılmadan babam mesleğime girdi meslek konusunda böyle düşüncesinin sebebi erkek arkadaşımla eğitim olarak denk değiliz ve babam bunun çok sorun olacağını düşünerek böyle yaptı en basinda.Adamlar kalkmış gelmış senın baban bozmuş işi mahvetmiş herşeyi. Adam haklı niye gelsin bir daha babanın egosunu mu tatmin edecek
Evet haklısınız bende bu stresi bir ömür nasıl yaşarım onu düsunüyorum. Eğitim denkliği olmadığından senin işini kaldıramaz o diyip istememişti.Babanda dengesiz midir nedir!
Sende bu baba olduktan sonra zor evlenirsin.
Aile yapısına ters meslek ne oluyor onuda anlamış değilim.
Sevgiliniz yapacağınız mesleği bilerek sizle görüşmeye başlamış.
Ailenin ne önemi var demek olmuyor ne zaman onlarla yüzyüze gelsek hep stres yaşayacak tedirgin olacaksın.
Denedi çok ılımlı yaklaştı ama adam nuh diyor peygamber demiyor.baban konuşsun babasıyla..
Umarim bende sizin gibi olabilirimHahaha neden olmasın? Nerde görülmüş kv nin gelini çok istediğini? Veya kp in?
Takma onları senin erkek arkadaşının tutumu önemli. Elbette sorun yaşayabilirsin bu süreçte zor olabilir,sıkıntılar çıkarabilirler. Ama sizin dik durmanız gerekir. Eğer onların yaptıklarına takılmazsanız,dik durursanız neden olmasın...
Benim kv de beni istemedi derdi neydi hala anlamış değilim,bozmak için elinden geleni yapmıştı. Ama onu takan olmadığı için herşey yoluna girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?