- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
-
Bende aslında diyorum bizde sorun kp oldugundan evlenene kadar uğraşır sonra vazgeçer mi acaba diyeEvlendikten sonra uzak olursanız bişy olmaz ben eşimin ailesiyle eşimin ailesi böyle bi yolu seçtiği için görüşmüyorum halbuki hayalimdi onların kızı olmak hep beraber olmak ama olmadı oğullarına haksızlık çok yaptılar malesef. Bende seslenmiyorum görüşmüyorum izne gittğmzde eşim gidelim mi dedi gidelim dedm ailesine gittk bi çay içip kalktık ben eşimin hatrı için gittim. Zamanında eşimin hatrı için katlandım. Onu sevdiğim için. Eğer sende karsına çıkacak şeylere o çocuk için katlanırım seviyorum değer diyorsan devam et. Sorunlar illaki olacak daha bunun nişanı düğünü var aile gelmeden düğün yapılmaz sizin düğününüzde napacaklar gelmemezlik olmaz gelirlerse tantana çıkacak çok şeye karısacaklar oğullarını dolduracaklar bilmem ne vs vs vs... hepsine katlanrım diyorsan devam et. Ben 9 ay nişanlı kaldım düğün günümüzün gecesine kadar huzur vermediler düğün sonrası 1 ay 2 ay canınız sıkılır etkisi olur sonra hayat gaylesine öyle düşersiniz ki kendi ailen bile aklına gelmez biz geçtik o yollardan ben sana anlatıyorum ki yaşayan biri olarak tek farkı benim eşimin babası yoktu anasınıda biz sallamadık zaten.... hayırlısı olsun hakkınızda ne diym. Severek ayrılmak olmaz inşallah huzurla hayırla olsun herşeyiniz.
Tövbeee....nikahımda kv herkesin içinde bagırarak oglum istedi diye aldık dedi. bu da istememek sayılıyo mu
ben laf sokmak için 2 3 ay bekleyebilirim ama bigün gelicek ve ''anne nede olsa oğlun istedi diye aldın pek sevmiyosun beni fazla görüşmeyelim'' cümlesini duyacak bendenTövbeee....
nikahımda kv herkesin içinde bagırarak oglum istedi diye aldık dedi. bu da istememek sayılıyo mu
Seninki daha ağır cümleler bile hak etmiş benceben laf sokmak için 2 3 ay bekleyebilirim ama bigün gelicek ve ''anne nede olsa oğlun istedi diye aldın pek sevmiyosun beni fazla görüşmeyelim'' cümlesini duyacak benden
ama olsundu. ananemde kızımız nasıl sorusuna eli de var dili de var dedi almıştırlar mesajı dimi dimiBurası Türkiye... Hiçbir şeye şaşıramıyor insan
Ama tam olarak vermeme olmadı ki iki tarafta problem çıkarınca biz gerildikendi ve erkek arkadaşımla bitirdik o dönemde aileye karşı hiçbir saygısızlık vermeme şu bu bişey olmadı.sebebi neydi kigeri gelip yalvarıp yakarıp babanın egosunu mu şişirsinler? niye baba yapma demediniz de olayı bu hale getirdiniz? Adamlar babanızın paçasına mı yapışsın Allah rızası için kızı bize verin diye? Te Allah'ım ya...
Dolayli yoldan da olsa söylemiş nikaha kadar yine iyi sesini çıkarmamış sizinkinikahımda kv herkesin içinde bagırarak oglum istedi diye aldık dedi. bu da istememek sayılıyo mu
seninkiler istiyor ama sen istenmiyorsun işte canım aynı durum mevcut fark yokAmin insallah.Bizim taraf suan seviyor istiyor onlarda zaten istedikleri yoktu oğullarının hatrına gelmişti onlar içinde iyi oldu bu durum bencede çok büyük laflar ve ileride goruseceklerine eminim.
küçük şeyler mide bulandırır canım malesef bizde böyle dolup biriktirip sonra olmadık yerde patlıyoruz ondan sonra gelinler cok cazgır deniyoDolayli yoldan da olsa söylemiş nikaha kadar yine iyi sesini çıkarmamış sizinki
ama olsundu. ananemde kızımız nasıl sorusuna eli de var dili de var dedi almıştırlar mesajı dimi dimi
Kp adayı da bana ben çalışan gelin istemiyorum git nasibini başka yerde ara dedi.Onlardan birisi de benim hatta sevgiliyken telefon konferans daydi ben açık gelin istemiyorum diye bağırdı abowww dedim benm bunun isim var eşim dedi ben onu öyle seviyorum ister gelir istersin ister istemezsin ben gidip isticem sesini kesti oturdu sonra
İçimde hep olayların sizin durumdaki gibi olacağına dair bir his var ama hislerle nereye veririm bilmiyorum çünkü bizde suan herşeye sıfırdan başlayıp kendimiz yapmaya calisiyoruz biseyleri ve Allah öyle birahat sabır verdi ki normalde cevabını şak diye yapıştıracak ben sabrediyorumBen basliginizdaki soruyu yanitlayayim saygisizlik olarak algilamayin lutfen:) benim kayinvalidem son ana kadar istemedi kinama gelmedi kayinpederim isyan kiyamet :) esim ve ben her seyi tirnaklarimizla kaziyarak yaptk haa benim ailem hep arkamdaydi o ayri mevzu iki bucuk senemizdeyiz biz coxugumuz yok ama su an bin pismanlar her seyde ilk ben deger goruyorum cunku hep sessiz kaldim ve zamanla onlar haksiz oldu kiza haksizlik edildi diye evlilik sonrasi telafiler icin cabalandi yuce Allah imim bir sinaviymis ne bir borcum ne bir mecburiyetim var kendilerine mesafeli kafam rahat bir yasam suruyorum belki oyle seyler yasanmasa bu kadar rahat olamayacaktim.(Bizimkilerde cok ic ice olma durumu varda ondaj bunu diyorum.)
Kp adayı da bana ben çalışan gelin istemiyorum git nasibini başka yerde ara dedi.
İçimde hep olayların sizin durumdaki gibi olacağına dair bir his var ama hislerle nereye veririm bilmiyorum çünkü bizde suan herşeye sıfırdan başlayıp kendimiz yapmaya calisiyoruz biseyleri ve Allah öyle birahat sabır verdi ki normalde cevabını şak diye yapıştıracak ben sabrediyorum
demek ki kimsenin birbirinin yüzüne söyleme cesareti kalmamış böyle kaçamak laf arasında söleniyoBüyüklerde sevgi, küçüklerde saygı kalmadı ki... Ne hale geldi güzelim kültürümüz... Sataşmalarla, lafı gediğine oturtmalarla evliliklerde bereket, huzur ve daimlik korunur mu bilemiyor insan...
Büyüklerde sevgi, küçüklerde saygı kalmadı ki... Ne hale geldi güzelim kültürümüz... Sataşmalarla, lafı gediğine oturtmalarla evliliklerde bereket, huzur ve daimlik korunur mu bilemiyor insan...
Güzel bu taktik mutlaka denenecekBen de çalışıyorum diye çok dırdır ettiler ben x ile konuştum bu aramızda diyip topu kocama attımbazen dalga geçmek için derim ben calisicam diye yanlarında esimde git çalış tabi senin aldığında ben bir araba daha alicam der KV sesini çıkarmıyor şimdi
demek ki kimsenin birbirinin yüzüne söyleme cesareti kalmamış böyle kaçamak laf arasında söleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?