KV-KPin bu hareketlerini hazmedemiyorum! Aklıma geldikçe sinirleniyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yanlış anlaşılıyorum şu konuda sanırım. Biz de de öyle bir durum olmadı. Ama karşı taraf olaki olur diye herhalde ki baştan yalanlarını sıralamış zaten. Şunu almadılar, bunu yapmadılar değil neden bunları yalan katarak yaptılar kısmındayım. Sanırım asıl sinir olduğum kısmın üzerinde iyi duramadım. Yani almasın etmesin tabii ki banane kim ne kazanmış, ne etmiş. Ama bunu "BENİ SALAK YERİNE KOYARAK" çocuk gibi kandırmaya çalışarak yapmış olmaları beni sinir eden. Sadece beni değil üstelik ailemi de... Babam onların benden dolayı tanıdığı bir insan ve beni bile daha 3 yıldır tanıyorlarken babama karşı da ne bu vurdumduymazlık? Hep para maddiyata takılıp kendilerini bu konuda yalanlar söylemek zorunda hissedenler de karşı taraf ve ben bu kısımlara takılıyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Ilk paragraf icin size denk geldi ama genel olarak yazdigimi belirteyim. Burada cok fazla boyle konu var doldum size geldi ozur dilerim. Salak yerine kondugunuzu niye dusunuyorsunuz, siz niye kendinize bu tabiri yakistiriyorsunuz. Bosverin gercekten bosverin. Babaniza olan borclarini odesinler sonrasini takmayin. Hayat bunlarla ugrasmaya degmeyecek kadar guzel ve kisa. Evliliginizin tadini cikarin.

Reactions: fyz

Yalanlar söylenerek kandırılmaya çalışıldığım için salak yerine konduğumu düşünüyorum. Ki KV işini görene kadar herkese böyle davranır. İşi düştüğü kişiye acayip samimi davranır, tavlamaya çalışır, işini çıkıştıracak şekilde yalanlar söyler. Yada gerekirse kendi kötü olduğu kişiyle sizi de kötü etmeye çalışır. Her numara var yani:) Ama tabi ben bunu yeni anladım, bu yüzden şimdiye kadar hep salak yerine konduğumu hissediyorum:) Ama haklısınız, hayat bunlarla uğraşmaya değmeyecek kadar kısa ve bu insanlar benim üzülmeme değmeyecek kadar umursamazlar değişen bişey olmayacak nasılsa...

ayy o kadar benzioki benim hikayeme benimklerde aynen misafir gibi gelip misagir gibi gittiler bes aylik ewliyia ewime gelmediler bilee. bunlar neki dugunden sonrq hastalandm hastanede yattm gelmedler yanuma..
ama ben asla susmadm laflari saydrdm dedijleri tek sey kizim cok uzak napalim oldu.. allahtan kocam wardi hastanede yanmdan ayrilmadi onun hatri olmasa daha kotu olurda neyse

Arkadaşımızın da yazdığı gibi, Allah korusun sağlığınıza bişey olsa nekadar boş şeylere üzülmüşüm diye kahrolursunuz. Bu yaşadıklarınızı inanın bana çoğu kişi yaşıyor. İlk başlarda istesen de istemesen de çok kafaya takılıyor, belki de elde olmadan; ama boşvermeye , düşünmemeye çalışın, bir bakarsınız düşüne düşüne hasta olmuşsunuz, sizi üzen, düşündüren kişilerin gram umrunda olmazsınız değer mi? Asla değmez hayat çok kısa, yalan mı söylüyor sizi üzüyormu ona göre değerinizi verin, görüştüğünüzde güzelce konuşun. Unutmayın sizin sağlığınız her şeyden önemli. Eşinize sarılın mutlu yuvanızın tadını çıkarın.

O kadar çok varki demek böyle KVler. Uzaklık hikaye, gezmeye oldumu daha da uzağını hem de 1 geceliğine gider döner bizimkiler. Ah bilemedim zamanında, uzakta olsa gelceksiniz, yapcaksınız diyecektik demek o dilden anlayana. Ama o zamanda bir kıymeti kalmazki. Neyse sende ben de sevinelim "İnsan değerini kendi belirlermiş" onlarda bizi gözümüzde ona göre bir değerde olurlar yine kaybeden kendileri olur...

Haklısınız. Ben üzülüp düşünüp hasta olsam o beni üzen kişilerin ruhu bile duymaz, umrunda olmaz. Bundan sonrası için ona göre davranıp geçmiş hatalarımı telafi edeceğim. Zararın neresinden dönersem kar, ya hiç anlayamasaydım?

Çalışıyorsunuz sanırım, eve gittiğinizde sıcak bir duş alıp (yanlış anlamayın duşumada fikir veriyor demeyin) kahvenizi elinize alın, rahat bir nefes alıp, gözlerinizi kapatıp güzel şeyler düşünüp, kötü düşüncelerden beyninizi boşaltmaya çalışın, artık düşünüp takmıcam diye, tabi bunlar biranda olmaz yavaş yavaş inşallah. ondan sonra çok mutlu günler sizinle olucaktır inşallah...

Son düzenleme:

Bense tam tersini yapıyorum. Açtığım bir önceki "arsız kv ve umursamaz görümce" konusunu okuyup konuları tekrar tekrar hatırlatıyorum kendime. Sanki unutmak istemez gibi.. Fikrinizi uygulayacağım, sağolun...

Sizin her konunuza cevap yazıyorum sanırım, bu forumda birbirimizi tanımasak ta içimiz ısınıyor, dertlerimizle dertlenip çözümler üretmek istiyoruz. Genel olarak yazıyorum; Olanları bir anda unutup, silmemiz imkansız, yaşananlar sıcakken sürekli düşünüp, beynimizde kurup, kendi kendimize konuşuyoruz şöyle olmasaydı… böyle olsaydı…. Susmasaydım… sussaydım… cevap verseydim gibi…. Hayattaki en önemli sorunumuz bunlar oluyor… içimizden ateş fışkırıyor. Sonra ne oluyor Allah korusun bir hastalık, bir ölüm başımıza geldiği vakit ne boş şeylere kafa yormuşum deyip üzülüyoruz ya da başımıza böyle şeyler gelmediyse de genel olarak düşüne düşüne evde huzurumuzu, mutluluğumuzu bozuyoruz, evliliğimizin ilk yılları zehir oluyor. İster istemez eşimize de yansıtıyoruz. Sonra ellerimiz titremeye, uyuşmaya başımıza ağrılar girmeye başlıyor, sonuç, yine kendi kendimize yapıyoruz,olan bize oluyor. Elimizden geldiği kadar düşünmemeli, piskologların da tavsiye ettiği gibi geçmişte olan olayları deşmemeliyiz. (gözlemlediğim kadarıyla yazmak istedim umarım faydası olur.)

Her cümlesinde sonuna kadar haklısınız. Sanki tecrübe konuşuyor?:) Geçmişte takılı kalmanın, deseydim-ezdirmeseydim-yapsaydımların bana hiçbir faydası olmaz, olmuyor. Aksine var olan enerjimi de tüketiyorum belki de. O yüzden artık önümüzdeki maçlara bakacağız değil mi?

aynen, katılıyorum.

yerinde olsam mesafe koymak dışında hiç birşey yapmazdım .. hiç birşey yapmamaları iyi olmuş minnet hissetmezsin en azından .. zaten başka ildeler demişsin . en rahatı .. ben senin bu yaşadıklarını hem eşimin ailesi hemde kendi ailemden yaşadım. inan insanın içi soğuyor.. şimdi eşim dışında kimse umrumda değil.. herkeze mesafeyi çaktım .. çok iyiyim .. dene faydası olur ...

KV, KP elalem der geçersin de kendi ailenden de görmek çok zor.Tamam insan ayakları üstünde durmalı ama enazından manevi olarak destek bekliyor. Olmayınca da yapılacak tek şey dediğiniz gibi mesafe koymak.. Şu an onu yaptım zaten, aramıyorum sormuyorum. Ama eminim umurlarında olmaz ve işleri düşünce yine o arsız ifadelerini takınıp benim mesafe koyduğumu anlamazlıktan gelmeye çalışıp samimi davranmaya çalışırlar...

once actigin konuyu bulamadim linkini atarmısın fyz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…