- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
1 ay olmuş hep aynı şeyleri söylüyormuşum bende.. öyle diyor. Bu Arada saydırmak derken söyledikleri şen sunu yapmadın bunu yapmadın yüzünün güldüğünü görmedim beni aramadın kendini sevdirmedin bana yaranmaya çalışmadın beni arayıp sunu demedin evime gelip şu işi yapmadın gibi şeyler . Ama o kadar detay şeyler ki yapmadığım şeyleri cımbızla bulup söylüyor yaptıklarımı da basit görüyor. Küçümsüyor. 1 kere bile sizi nasıl barıştırırız demedi. Nasılsın demedi. Ama eşim diyor ki annem her gün beni arayıp yenigelinolmusu getir dedi diyor. Ama daha sonra silmeyi unuttuğu mesajı saçma sağan. Yani inanmıyorum. Hatta biz boşanacağız anne dediğimde hayırlısı olsun demişti. Ama oğluna bağısın diyormuş sözdeEsiniz cidden annesi 1 saat saydirdiktan sonra gitmenizi mi bekliyor?
Ben olsam gider eşimi yalnız bırakmazdım. Gülüp eğlenip keyfime bakbakardim laf sokarsa anlamazlıktan gelirim hatta espiriyle karışık ben de laf sokardim . Keyfinize bakın böyle böyle eşinizle aranıza girerler . Tartışmaya girmeyin ama asla kendinizi de ezdirmeyin zekice lafı gediğine koyun ama ses tonunuz bile değişmesin gerilmesin . Onlar gerilince de ben ne dedim ki siz hep bana karşı boylesiniz dersiniz eşinizin gözünde degerinizi kaybetmeyin. Evinize mi geldiler beliniz ağrısın vs yardım isteyin gibi gibi gibi1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimiz günden bugüne kayınvalidem sürekli kızım kızım deyip arkamdan beni eşime şikayet etti. Daha doğrusu kızım derken bana da hep laf sokmalar, surat aşmalar yüzüme ağır laflar eleştiriler hep oldu. Kendimce saygılı cevaplar verdim toparlamaya çalıştım ama olmadı. En son geçen ay eşimle yine gidip gelme konusunda büyük kavga edince eşimde ananın evine deyince Evi terkedip annemlere geçtim ve onları da arayıp olanları anlattım. Babasıyla konuşmuştuk. Oturup konuşuruz kızım dedi ama bir daha hiç aramadı. Sadece annesi arayıp bana hesap sordu ve 1 saat boyunca telefonda kendi beklentilerini ve benim yapmadıklarmı söyledi ama o kadar abuk sabuk şeyler ki. Uzatmamak için detaya girmiyorum. Yüzümün güldüğünü hiç görmemiş, ona yaranmamışım yani kendimi sevdirmeye çalışmamışım falan. ve en büyüğü de eğer beni biz evlenmeden önce tanısaymış bizi evlendirmezmiş. Çok pişmanmış. Yüzüme yüzüme bunları söyledi. Bir daha da ne aradı ne sordu bu olayın üstünden bi kaç gün sonra eşim gelip beni aldı. Benden bi süre bişey beklemeyin dedim tamam dedi. Şimdi 1 ay oldu ve annemlere gidelim diyor. Ben Arada kalıyorum ben üzülüyorum diyor. Kavga ettik. Ne zamana kadar böyle olacak diyor. Biz niye elalem gbi olamamısız hep beraber gezip Tozamamısız. Halbuki yapıyorduk ama onlara yetmiyordu sürekli bana müdahale etmeye devam ediyorlardı. Neyse durum bu.. eşim arada kalıyor üzülüyorum ama en çok da kendime üzülüyorum ben ne yapacağım böyle.. değişmiyorlar eşimi doldurmaya devam ediyorlar. O kendi gidip görüşüyordu bi aydır. Bazen onların ağzı ile konuşuyor. Şu elalem konusu gibi. Bu lafın üstüne yutup gidilir mi?
Gideceksin kuzu bugün olmasa yarın keşke ömür boyu görmeme şansımız olsa ama olmuyo bu sefer esin arada kaliyo Üzülüyo bu sefer o da senin ailene gitmek istemiyo demem o ki gideceksin ama mesafeni koru yüz göz olma ve bundan sonra sana bi laf ederken on defa düşünsün aynılarını yaşadım birebir 5 yıllık evliyim
Eşini tembihlet konuyu acacaklarsa gelmem de çenelerini tutmalarını ogutlesinEvet gideceğim biliyorum ama hemen şimdi değil ama ne zaman onu bilmiyorum eşim illa zaman istiyor ne zaman ne zaman diyor. Ve ben şimdi gidersem eğer yine aynı lafları bana ederler. Bu tarz saydırmaları 3. Kez oldu.. hep baroştım diye bir daha yaptılar . Bir daha dememeleri için ne yapmalıyım? Mesafeyi zaten koruyordum ama fırsat vermiyorlar eşimi dolduruyorlar en sonunda da bana patlıyor. 3 kere gidip 1 kere gitmek istemeyince kavga oluyor. Çocuğunuz var mı? Çocuk olunca bişeyler değişti mi peki!
1 ay olmuş hep aynı şeyleri söylüyormuşum bende.. öyle diyor. Bu Arada saydırmak derken söyledikleri şen sunu yapmadın bunu yapmadın yüzünün güldüğünü görmedim beni aramadın kendini sevdirmedin bana yaranmaya çalışmadın beni arayıp sunu demedin evime gelip şu işi yapmadın gibi şeyler . Ama o kadar detay şeyler ki yapmadığım şeyleri cımbızla bulup söylüyor yaptıklarımı da basit görüyor. Küçümsüyor. 1 kere bile sizi nasıl barıştırırız demedi. Nasılsın demedi. Ama eşim diyor ki annem her gün beni arayıp yenigelinolmusu getir dedi diyor. Ama daha sonra silmeyi unuttuğu mesajı saçma sağan. Yani inanmıyorum. Hatta biz boşanacağız anne dediğimde hayırlısı olsun demişti. Ama oğluna bağısın diyormuş sözde
Mesafeye izin vermiyorlar ki. Koydum laf sokmakaırnı duymamazşkktan geldim ama eşimi doldurmaya devam ettiler en sonda da eş kişisi bana patlıyor kavgalar oluyor. Aynı şehirdeyiz durup durup hasta oluyorlar ve hasta diye gitmek zorunda kalıyorum veya düğün nişan sürekli sürekli ve her şeye mecbur musum gibi oluyor. Sırf anne baba değil dayı yenge hala anane babaanne hasta olunca da gidiyorum 10 kat elin düğününe gidiyorum hani dersiniz kaç kere olur bjnlar diye.. her hafta oluyor. En son ki kavgada bi hafta da 4. Kez gitmedim diye oldu. Düşünün hani. Bazen 10 gün rahat oluyorum sonra başlıyor yine grip olmalar düşmeler kalkmalar ameliyatlarSık muhabbet tez ayrılık bence mesafeli görüşmek mesafeyi korumak en guzeli
Konuyu okudum ve dedimki kesin Bursa da yaşıyordur :) içime doğdu . Aynı şeyleri orya gelin gittiğimde yaşamıştım . Cümleler bile aynı . Netice boşanma . Bir ömür geçmez ve değişmezler.1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimiz günden bugüne kayınvalidem sürekli kızım kızım deyip arkamdan beni eşime şikayet etti. Daha doğrusu kızım derken bana da hep laf sokmalar, surat aşmalar yüzüme ağır laflar eleştiriler hep oldu. Kendimce saygılı cevaplar verdim toparlamaya çalıştım ama olmadı. En son geçen ay eşimle yine gidip gelme konusunda büyük kavga edince eşimde ananın evine deyince Evi terkedip annemlere geçtim ve onları da arayıp olanları anlattım. Babasıyla konuşmuştuk. Oturup konuşuruz kızım dedi ama bir daha hiç aramadı. Sadece annesi arayıp bana hesap sordu ve 1 saat boyunca telefonda kendi beklentilerini ve benim yapmadıklarmı söyledi ama o kadar abuk sabuk şeyler ki. Uzatmamak için detaya girmiyorum. Yüzümün güldüğünü hiç görmemiş, ona yaranmamışım yani kendimi sevdirmeye çalışmamışım falan. ve en büyüğü de eğer beni biz evlenmeden önce tanısaymış bizi evlendirmezmiş. Çok pişmanmış. Yüzüme yüzüme bunları söyledi. Bir daha da ne aradı ne sordu bu olayın üstünden bi kaç gün sonra eşim gelip beni aldı. Benden bi süre bişey beklemeyin dedim tamam dedi. Şimdi 1 ay oldu ve annemlere gidelim diyor. Ben Arada kalıyorum ben üzülüyorum diyor. Kavga ettik. Ne zamana kadar böyle olacak diyor. Biz niye elalem gbi olamamısız hep beraber gezip Tozamamısız. Halbuki yapıyorduk ama onlara yetmiyordu sürekli bana müdahale etmeye devam ediyorlardı. Neyse durum bu.. eşim arada kalıyor üzülüyorum ama en çok da kendime üzülüyorum ben ne yapacağım böyle.. değişmiyorlar eşimi doldurmaya devam ediyorlar. O kendi gidip görüşüyordu bi aydır. Bazen onların ağzı ile konuşuyor. Şu elalem konusu gibi. Bu lafın üstüne yutup gidilir mi?
Bu da eşinizle alakalı eşinizin çözmesi gereken bir durum aradaki ölçüyü belirlemeyi bilmeli ama daha öğrenememiş demek kiMesafeye izin vermiyorlar ki. Koydum laf sokmakaırnı duymamazşkktan geldim ama eşimi doldurmaya devam ettiler en sonda da eş kişisi bana patlıyor kavgalar oluyor. Aynı şehirdeyiz durup durup hasta oluyorlar ve hasta diye gitmek zorunda kalıyorum veya düğün nişan sürekli sürekli ve her şeye mecbur musum gibi oluyor. Sırf anne baba değil dayı yenge hala anane babaanne hasta olunca da gidiyorum 10 kat elin düğününe gidiyorum hani dersiniz kaç kere olur bjnlar diye.. her hafta oluyor. En son ki kavgada bi hafta da 4. Kez gitmedim diye oldu. Düşünün hani. Bazen 10 gün rahat oluyorum sonra başlıyor yine grip olmalar düşmeler kalkmalar ameliyatlar
Hepsini yaptım hepsiniBen olsam gider eşimi yalnız bırakmazdım. Gülüp eğlenip keyfime bakbakardim laf sokarsa anlamazlıktan gelirim hatta espiriyle karışık ben de laf sokardim . Keyfinize bakın böyle böyle eşinizle aranıza girerler . Tartışmaya girmeyin ama asla kendinizi de ezdirmeyin zekice lafı gediğine koyun ama ses tonunuz bile değişmesin gerilmesin . Onlar gerilince de ben ne dedim ki siz hep bana karşı boylesiniz dersiniz eşinizin gözünde degerinizi kaybetmeyin. Evinize mi geldiler beliniz ağrısın vs yardım isteyin gibi gibi gibi
Konuyu okudum ve dedimki kesin Bursa da yaşıyordur :) içime doğdu . Aynı şeyleri orya gelin gittiğimde yaşamıştım . Cümleler bile aynı . Netice boşanma . Bir ömür geçmez ve değişmezler.
BunlRı denedim zaten son olaya kadar... sevmediler beni sevemedilerBunca laftan sonra
Gidilmez haklısın için almıyor haklısın
Bir de sevmeyi dene gülümsemeyi dene
İyi davranmayı dene
İster istemez belki bir uyum yakalanabilir
Nereye kadar görmezden geleceksin küs kalacaksın
Olmaz ömür boyu göreceğin insanlar
Üzgünüm
Ne yani esin ve annesi nasil istiyosa oylemi davranicakmissin?pardonda esin ne yapacakmis bunlar karsilignda?kolemi almis sizi istedikleri gbi davranmazsan ayrilcakmisiniz hic yormayin kendinizi yaranamazsiniz kisilignzden kendinizden ödün vermeyin boyle evlilik olmazki1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimiz günden bugüne kayınvalidem sürekli kızım kızım deyip arkamdan beni eşime şikayet etti. Daha doğrusu kızım derken bana da hep laf sokmalar, surat aşmalar yüzüme ağır laflar eleştiriler hep oldu. Kendimce saygılı cevaplar verdim toparlamaya çalıştım ama olmadı. En son geçen ay eşimle yine gidip gelme konusunda büyük kavga edince eşimde ananın evine deyince Evi terkedip annemlere geçtim ve onları da arayıp olanları anlattım. Babasıyla konuşmuştuk. Oturup konuşuruz kızım dedi ama bir daha hiç aramadı. Sadece annesi arayıp bana hesap sordu ve 1 saat boyunca telefonda kendi beklentilerini ve benim yapmadıklarmı söyledi ama o kadar abuk sabuk şeyler ki. Uzatmamak için detaya girmiyorum. Yüzümün güldüğünü hiç görmemiş, ona yaranmamışım yani kendimi sevdirmeye çalışmamışım falan. ve en büyüğü de eğer beni biz evlenmeden önce tanısaymış bizi evlendirmezmiş. Çok pişmanmış. Yüzüme yüzüme bunları söyledi. Bir daha da ne aradı ne sordu bu olayın üstünden bi kaç gün sonra eşim gelip beni aldı. Benden bi süre bişey beklemeyin dedim tamam dedi. Şimdi 1 ay oldu ve annemlere gidelim diyor. Ben Arada kalıyorum ben üzülüyorum diyor. Kavga ettik. Ne zamana kadar böyle olacak diyor. Biz niye elalem gbi olamamısız hep beraber gezip Tozamamısız. Halbuki yapıyorduk ama onlara yetmiyordu sürekli bana müdahale etmeye devam ediyorlardı. Neyse durum bu.. eşim arada kalıyor üzülüyorum ama en çok da kendime üzülüyorum ben ne yapacağım böyle.. değişmiyorlar eşimi doldurmaya devam ediyorlar. O kendi gidip görüşüyordu bi aydır. Bazen onların ağzı ile konuşuyor. Şu elalem konusu gibi. Bu lafın üstüne yutup gidilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?