Kv m beni istemediğini söyledi

Valla ben senin yerinde olsam giderdim ama tabii eskisi gibi samimi iyi cici gelin olmam.. kaynanamada acik acik sen beni istemedigini soyledin ya bende seni annem gibi gormuyorum bu konuda hem fikir olalim bundan sonra ona gore davranalim birbirimize.. iki yabanci gibi ne sen benden bisey bekle nede ben senden derdim..

ayni cümleleri kullanan bir kvdeye sahiptim , arada kaldım benim icin bir adim daha at diyen bir adamlaydım ,hep de onun icin adim attim hic de yaranamadim .
Çalışan bir kadındım ona rağmen ev kadınından beter bir halde onlari mutlu etmeye çalıştım .
Kaynaşalım diye ne kahvaltılar, yemekler ,piknikler düzenlemedim ki yine de olmadi .
Sonunda ayrıldık..
Diyeceğim şu ki sen ne kadar da çırpınsan yine olmayacak , tek taraflı asla hicbir sey (

Bazı arkadaşlar iyi güzel demiş politik olun, vs diye ama herkes yapamaz ne yazıkki onu.Anladığım kadarıyla kv baskın karakter, ve siz onu hiçbir zaman memnun edemeyeceksiniz, çocuk olunca da anneliğinizi eleştirecek, çocuk özleme bahanesiyle hergün bir onlarda bir sizde olacaksınız.
Ben olsam görüşmem.Alttan da almam. Kv evime gelir özür diler bir daha sana öyle konuşmayacağım, evine, sana karışmayacağım derse haftada bir gün akşam eşimle çay içmeye gider gelirim. Eşim bu dengeyi koruyamıyorsa o evlilikten bir cacık olmaz.
Kp le kavgalıyım ben de eşimi doldurup üzerime salıyorlardı anlıyordum hangi gün konuşmuş babası ve annesiyle. Yazın memleketlerine gidince söyledim. Niyetiniz bizi boşamak mı niye sürekli benim hakkımda kötü konuşuyorsunuz ben ne yaptım size dedim. Oğluma kız mı yok dedi Kp. Boşanırsan boşan dedi. Evlenmek sorun değil ben de evlenirim o da evlenir dışarda erkek de çok kadın da ama bir evladım var onun günahı boynunuza dedim. Sonra geldi özür falan diledi ama o oldu hoşgeldin güle güle den başka konuşmam yılda 10gün gider kalırım eşimin hatırına. O oldu artık onlar beni anmaz ben onları kafam çok rahat. Bu tür müdahaleci insanlara alttan almak yaramaz. Siz de madem evi terk etmişsiniz şartlarını eşinize kabul ettirip gelecektiniz.

Bu ve benzer konularda aslinda sorun kv değil ,sorun eşinizde . Bu olaylara son verecek kişi o .

Çok haklisiniz da öyle olmuyor iste o dediğiniz , öyle ana kuzuları var ki önce annemin mutluluğu sonra bizim mutluluğumuz diye tuttururlar.
Ve sen de mutluluğun yolunun , annesini mutlu etmekte geçtiğini fark edersin Çok sonra !
İşte biz oyle adamciklara! tutulduk ..

Siz neler yaşadınız?
Bahsettiğiniz şeyler . Fazlası var eksiği yok . Bitmeyen beklentiler , durmadan anneme gidelimler . Kavga kıyamet . Ben beceremedim onlara uyum sağlamayı . Anladığım kadarı ile eşiniz denge kurmayı becerecek birisi gibi gözükmüyor . Onu yapmadığı sürece işiniz zor . Kimse değişmez boşuna beklemeyin. Siz naparsanız yapın yaranamazsınız bu tip ailelere . Boşuna kendinizde kusur aramayın . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Anasına çok meraklı ise kendisi gitsin. Erkeklerin eş götürme merakı tamamen ego. Eşi olmadan gidince kendilerinin küçük düşeceğini sanıyorlar sanırım

Cocuk olunca daha cok gorusmek isterler torun sevmek icin. Bence geri adim atma. Kararli dur. Esin bu konu yuzunden evde huzur kalmadigini idrak edene kadar. Zaten sevmiyorlarmis, kaybedecegin ne var?

“Allahim o nikah memurunu sikayet edecegim, ben esimle evlenmek istemistim, yanlislikla size nikahladilar demek ki”
Diyemediniz mi yaa

Ya bir kere evi sen neden bırakıp gidiyorsun. Çok istiyorsa kendisi gitsin. Hata 1.
2. Si şu kv biraz idare etmesini bil. Yapanlar nasıl yapıyor. En azından eşinin yanında ona daha farklı davran ki annesinin dolduruşuna gelmesin. Biraz strateji konuşsun.
Biz kadınız güçlü olmak zorundayız.

Bir sekilde anlas esinle. Tatli sozle anlat. Annesiyle birbirinize alisamadigini, gorusmemenin iki taraf icinde daha iyi olacagini anlat. Eger gorusursen daha buyyk sikintilar cikabilecegini soyle. Ben olsam bi daha gorusmek ististemezdim.

+1 konu sahibi yorum yazan arkadaşın tüm konularını biliyorum, ki benim konularımı da keza herkes bilir, cümleler vs birebir aynı, sana tavsiyem bu insanlar asla değişmez, baştan tavrını koy, çünkü yapsan da kötü olacaksın yapmasan da. En azından yapmadan kötü olursun canını boşuna harcamazsın bu insanlar için. Eşine de resti çek, otur güzelce konuş kararlı bir şekilde, boşanacağım diye de korkma, eşini en iyi böyle tanırsın, eni seviyorsa kaybetme korkusu varsa zaten evlilik devam eder, yoksa bir ömür bunları çekersin sırf evli kalacağım diye.

Benim de devam etme sebebim, eşim ailesine tavrını göstermesi, gitmiyor gelmiyor görüşmüyor, gerisini sormuyorum...Beni hiç alakadar etmiyor. Ama görmeseydi daha fazla katlanamazdım yaşadıklarıma.
Y yenigelinolmus

katılıyorum
gidersenizde onunla muhattap olmayın kp ile şen şakrak olun

Tecrübem eş ailesiyle ilgili konuda sorunlara tek çözümün eş kişisinde olduğu yönünde.
Benim Kv de beni istememiş vs . Sonradan öğrendim. Şimdilerde tek taktiğim var.
Bazı haller dışında gitmiyorum. Telefonla konuşmam.
Yüz yüze minimum konuşma. Ayarı eşe çekmek gerekiyor.
Önce sen anlamalısın idrak etmelisin. Haksız yere sen üzüleceğine bırak eş ve ailesi üzülsün.
Olması gereken bu. Acıma. Eden bulur.
Kendim öyle yaptım kafam rahat artık.

Seninle değil oğlunla evlendim evlenmeden öncede tanıyodu oğlun beni deyiverseydin. Hazır ortamı hazırlamış kv. İçindekileri söyleseydin. Gitme konusuna gelince ben olsam gitmezdim. Eşimede annen bana bunları dedi dedikten sonra o da gidelim demezdi zaten gitmesi gerektiğinde kendi giderdi.

Aynı aynı Benim kv. Benim psikolojimi alt üst etti. Hâlâ gidip boynuna sarılmamı bekliyor. Haftada1 gidip ziyaret ediyorum ama yine triplerde dünden beri.

Adam size yallah annene dedi. Sonra sizi aramadı sormadı ve gelip aldı.
Sizde gittiniz. Bundan sonrası için bence şikayet etmeye hakkını kalmamış.

Tazatliga bak dimi hem evlendirmezdim Dio sevmediğini belli ediyo hemde gelmedin diye surat asiyo madem sevmiosun çağırma dimi bi insan sevmediği birini neden görmek ister?

Birincisi bana hadi annenin evine diye gönderen bir adama geri dönmem, sizi haksız bulduğum tek durum bu oldu.

İkincisi siz kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz, sizin bir karakteriniz bir mizacınız var seven böyle sever. Onlar kendilerini sevdirmek için ne yapmış ki sizden bekliyorlar ?

Üçüncüsü de üzgünüm ama eşiniz ailesi ve siz arasındaki dengeyi sağlayamıyor. Devamlı aynı konular gündeme gelirse tabi ki siz de aynı şeyleri söylersiniz.

Kimse kimseyle görüşmek zorunda değil,mıç mıç samimi bir ilişki kurmak zorunda değil herkes. bayramda seyranda özel bir durum olduğunda mesafeli bir şekilde görüşürüm bunun dışında benden bir samimiyet beklemesin kimse diyeceksiniz, eşiniz de buna saygı duyup ailesine durumu anlatacak ve ağızlarını kapatacak.

Kısacası sizin kararlı olmanız gerekiyor ve eşinizin de buna saygı duyması gerekiyor. Eşiniz kararlarınıza saygı duymazsa ailesi hiç duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…