- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
Ben sok ben iptal diyecek ne var Allah askina.?
Prensesiz herhalde.
hayır tabikide. bu çokça kullanılan bir espridir.alıngansınız demekilafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydiniz
Kv soyleyince batar annelerimiz soyleyince hehe diyip gulumsenir her yemekten sonra empati yapmak cilde iyi gelir
Kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum. Bizler de yarinin kv adaylari olucaz. Bazi seyleri tolare etmeliyiz. Herkesi kendimiz gibi dusunmeye yada davranmaya mecbur kilmamiz ne yazik ki mumkun degil. Oglunun sevgili karisi olarak sana biraz sitem biraz latife etmis olmasi cok onemsenicek bir durum degil. Aksine yaptigi espriye ki bu size gore hos bisey degil hatta espri bile degil annecim ne munasebet yahuu biz ayi miyiz cok incitti beni bu sozun diyerek tatli dille uyarabilirsin emin ol bir daha boyle biseyle karsina cikmayacaktir. Ancak kafana takip dert edecegin bir mevzu inan ki degil..Oyle ama. 33 yillik annem arada bana fil gibi oldun diyet yap azcik der ve sorun degildir ama 4 yillik kayinvalidem bunu dese mideme yumru oturur. Tamam o da annem ama kendi annemizle olan samimiyetle bir degil. Ayni sekilde ben de kendi anneme soyleyebilecegim bazi rahat cumleleri kayinvalideme diyemem. Iliskimiz o kadar yillanmadi cunku. Canimdir, severim ama her seyi diyemem, filmis ayiymis esprileri de hosuma gitmez.
hormonlar tatlım hormonlarkv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
Kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum. Bizler de yarinin kv adaylari olucaz. Bazi seyleri tolare etmeliyiz. Herkesi kendimiz gibi dusunmeye yada davranmaya mecbur kilmamiz ne yazik ki mumkun degil. Oglunun sevgili karisi olarak sana biraz sitem biraz latife etmis olmasi cok onemsenicek bir durum degil. Aksine yaptigi espriye ki bu size gore hos bisey degil hatta espri bile degil annecim ne munasebet yahuu biz ayi miyiz cok incitti beni bu sozun diyerek tatli dille uyarabilirsin emin ol bir daha boyle biseyle karsina cikmayacaktir. Ancak kafana takip dert edecegin bir mevzu inan ki degil..
Hamile de degilim ama herhalde bir bana abuk geldi bu laf. Hani buraya konu actirmazdi ama benim de hosuma gitmezdi alt metni ayi olmami gerektiren bir espri. Cok laubali iliskilerim de vardir arkadaslarimla ama kimseye kis uykusuna mi yattiniz be bu ne boyle dedigimi dusunemiyorum. 17 sayfaya bakinca bi konu sahibi bi ben marjinaliz demek ki. Ya da konu sahibi hamile ve hassas, anormal olan toptan benim.
yok tatlim...degilsin.nezaket sahibi olan kimsenin kurmayacagi bir cumle.. kurmayanlar bu sekilde.laubali olmayanlarin da alinmasi normal..burada herkes normal dedi diye de normal olmayacak.. uzgunum..Hamile de degilim ama herhalde bir bana abuk geldi bu laf. Hani buraya konu actirmazdi ama benim de hosuma gitmezdi alt metni ayi olmami gerektiren bir espri. Cok laubali iliskilerim de vardir arkadaslarimla ama kimseye kis uykusuna mi yattiniz be bu ne boyle dedigimi dusunemiyorum. 17 sayfaya bakinca bi konu sahibi bi ben marjinaliz demek ki. Ya da konu sahibi hamile ve hassas, anormal olan toptan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?