- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
valla yoksa soylemeyin bence de artik..gercekten cok yapici hakikaten.. ben hic de kapali degilim elestiriye..sizden sonra da once de bir suru insan konusmus.. tesekkur ettim goremedigim seyleri gormus olabilirler..ama diyorum ya.. USLUP..güldüm sadece... Bu mesajdan sonra diyecek söz yok... Bildiğiniz gibi olsun ama bilginiz olsun diye söylüyorum genelde yorumlarım yapıcıdır nefretle işim olmaz... Ama siz eleştiriye tamamen kapalı olduğunuz için nefret olarak algılayabilirsiniz çok normal...
Hormon bahane,hormon adı altında trip atmsk şahane.:))Bu kadar insan size alınganlık yapmışsınız diyor siz hala hayır diye diretiyorsunuz. Bunca yorumdan sonra evet sanırım hormonlardan böyle düşündüm hata etmişim deseniz küçülür müsünüz. İlla haklısın kelimesini bulmaya çalışma inadı neden.
Kendi adıma konuşayım. Hamile kaldım hemde 3 defa. Şu hormon denilen şeyden bir ben etkilenmedim sanırım, yada nazımı çekecek kimse yok çevremde. Bak bu ihtimale üzüldüm şimdi :)
Uslup çok çirkin olursa banlanır zaten yorum sahibi, dert etmeyin ama okuduğum kadarıyla (tabi gözümden kaçmış olabilir) çok çirkin ithamlarda bulunmuyor arkadaşlar da. Ben sizi hala anlıyorum hassassınız ama yine de polemiğe girilecek hakaretler dönmüyor konunuzda sanki. Konu çok ciddi olmadığından - insanlara göre tabi- o yorumlar olabilir. Burada konu açarken bunları da dikkate alın. Hakaret içeren bir yorum görürseniz de K.İ.B.leyin geçin derim.hah iste gelmis 'su konuda da siyle siyle yapmistin'cilar.. ben hakli oldugumu savunmuyorum.alindim.sordum.elestiriye de acigim. benim tepkim yorumlardaki cirkin uslup
benim de zorlu bir tup bebek surecimden sonra bebegimiz geliyor.. ama her insan ayni olamaz.ben normalde alinganim zaten.hamilelikle pek ilgisi yokHormon bahane,hormon adı altında trip atmsk şahane.:))
Ben de hamilelik geçirdim hem de çok uzun ve ameliyat,iğne dolu bir tüp bebek sürecinden sonra.ne birşey aşerdim, ne alınganlık yaptım ne naz ne niyaz ki eşim normalde çok nazlar beni.
Hamileliğimin 2.ayında eşim ninesini kaybetti 5gün şehir dışına çıktı,5. Ayında kuzeninin düğünü için gitti.evde tek kaldım .7. Ayında eşimin gece üçte fıtığı tuttu karnım burnumda sırtıma dayanarak acile götürdüm 2 kez.
Gelelim kv'me bebeğim gazlı ve kolikti sütün yaramıyor mama ver dedi ki 15günlük anneydim.yine kv'dem doğumdan sonra,gelin sen çok kilo almışsın bak oğlum hiç almamış dedi.:)) Hamileliği de 10 kilo alarak bitirmiştim.Hiç de umurumda olmadı,tek kelime de etmedim.Anneliğimin en güzel günlerini densiz laflarla harcamadım.Çok rahat ve takmayan biriyim inanın çok mutluyum.tek önemsediğim şey sağlık özellikle kızımın gerisi hallolur.
Konu sahibi bu kadar stres gerilim bebeğini de üzer.relax ol biraz.hayat kısa
zaten bu acikca yapilmiyor . alttan alta sinir bozuluyor.konunun muhatabinin yorumlarini okursaniz demek istedigimi anlarsiniz.tesekkurler yorumunuxaUslup çok çirkin olursa banlanır zaten yorum sahibi, dert etmeyin ama okuduğum kadarıyla (tabi gözümden kaçmış olabilir) çok çirkin ithamlarda bulunmuyor arkadaşlar da. Ben sizi hala anlıyorum hassassınız ama yine de polemiğe girilecek hakaretler dönmüyor konunuzda sanki. Konu çok ciddi olmadığından - insanlara göre tabi- o yorumlar olabilir. Burada konu açarken bunları da dikkate alın. Hakaret içeren bir yorum görürseniz de K.İ.B.leyin geçin derim.
valla yoksa soylemeyin bence de artik..gercekten cok yapici hakikaten.. ben hic de kapali degilim elestiriye..sizden sonra da once de bir suru insan konusmus.. tesekkur ettim goremedigim seyleri gormus olabilirler..ama diyorum ya.. USLUP..
benim de zorlu bir tup bebek surecimden sonra bebegimiz geliyor.. ama her insan ayni olamaz.ben normalde alinganim zaten.hamilelikle pek ilgisi yok
+1Hormonlardandır.
Siz bir geriye dönüp bakın bence kendinizi haklı çıkarmak için insanlar söylediklerinize bende size kötü bir laf etmedim ama bana tutup önyargılısınız da falan diyen sizsiniz burada herkes önyargılı o zaman bu kadar insana göre haksızsınız ama hala yok haklıyım diyorsunuz ve herkese küçültücü laflar söylüyorsunuz. Üslup ile igili sıkıntı var madem kibleyin ne dediler size hakaret mi ettiler.
kime kucultucu laflar soylemisim pardon??
Daha biraz evvel cevap verirken birisine, hamile bir kadına böyle konuşuyor demeniz mi, şimdi de hamilelikle ilgisi yok diyorsunuz. Siz zaten hep takıyormuşsunuz ki kadında ne diyeceğimi şaşırdım artık sana demiş. Bence sizinde üslup sorunlarınız var ve böyle her şeye alınırsanız kaybeden siz olursunuz. Çünkü eşinize ailesinin yanında dediğiniz laflar kayınvaldeniizn dediğinin yanında hiç kalıyor bence önce kendinizi düzeltin. az daha ayrılacaktı adam senden.
Yahu bunun hamilelikle ne alakasi var, ikide bir her yorumunuza ekliyorsunuz? Hamile olunca ne oluyor kardesim, dunyada kac milyar kadin doguruyor, bir siz degilsiniz. Merak etmeyin, bir iki saka sozle cocuk dusmuyor. Alinip kotu dusunmek de sizin karakter sorununuz ne yazik ki, bunun da hamilelikle ilgisi yok.anlayamadim pek bu yorumu da,evet steril ortamda yetistigim soylenebilir.. mesela birini gercekten seviyorsam,sesini duymak istiyorsam ya da merak ediyorsam ararim.bu yuzden de tum ictenligimle 'nasilsin canim' derim aman iyi ol derim,biseye ihtiyacin var mi annecim derim.. acip da kis uykusuna mi yattinjz demem hamile kadina
evet hep takiyorum.. ben alingam biriyim.bu sekilde konusmuyorum konusulmasini da istemiyorum.neler soylemisim esime yaa cok meraj ettim salliyorsunuz resmenSiz bir geriye dönüp bakın bence kendinizi haklı çıkarmak için insanlar söylediklerinize bende size kötü bir laf etmedim ama bana tutup önyargılısınız da falan diyen sizsiniz burada herkes önyargılı o zaman bu kadar insana göre haksızsınız ama hala yok haklıyım diyorsunuz ve herkese küçültücü laflar söylüyorsunuz. Üslup ile igili sıkıntı var madem kibleyin ne dediler size hakaret mi ettiler.
Daha biraz evvel cevap verirken birisine, hamile bir kadına böyle konuşuyor demeniz mi, şimdi de hamilelikle ilgisi yok diyorsunuz. Siz zaten hep takıyormuşsunuz ki kadında ne diyeceğimi şaşırdım artık sana demiş. Bence sizinde üslup sorunlarınız var ve böyle her şeye alınırsanız kaybeden siz olursunuz. Çünkü eşinize ailesinin yanında dediğiniz laflar kayınvaldeniizn dediğinin yanında hiç kalıyor bence önce kendinizi düzeltin. az daha ayrılacaktı adam senden.
Sakin olmaya çalış arkadaşım,boş yere kendini de bebeğini de üzme.Şindi farkedemezsen de ileriki aylarda senin stresinin,mutsuzluğunun yada mutluluğunun ona geçtiğini farkedeceksin.benim de zorlu bir tup bebek surecimden sonra bebegimiz geliyor.. ama her insan ayni olamaz.ben normalde alinganim zaten.hamilelikle pek ilgisi yok
amin.neyseki siz cevremde degilsiniz :)Yahu bunun hamilelikle ne alakasi var, ikide bir her yorumunuza ekliyorsunuz? Hamile olunca ne oluyor kardesim, dunyada kac milyar kadin doguruyor, bir siz degilsiniz. Merak etmeyin, bir iki saka sozle cocuk dusmuyor. Alinip kotu dusunmek de sizin karakter sorununuz ne yazik ki, bunun da hamilelikle ilgisi yok.
Amma abartmissiniz her seyi ya. Hamileyim asagi, hamileyim yukari, hic cekilmiyor sizin gibi kadinlar. Allah cevrenizdekilere sabir versin.
Bildiğin hormonlar yönetiyor seni. Bunu senin annen deseydi Güler geçerdin. Çok abartmışsın Böyle Bi konu açmam bile burda oldukça saçma.kv. iki gunde bir arar.. simdi hamileyim diye de kendini zorunlu hissediyor herhalde... esimle ogle yemegi yiuorduk disarida.. aradi..nerelerdesiniz ayol kis uykusuna mi yattiniz dedi..ben iptal ben sokkk!! dondum kaldim.ayi miyiz biz dedim..ay kiz ben sana basil konusacagimi sasirdim dedi.. bu sasirmis haliyse..cok ince eleyen insan insana bu lafi soyler mi?? cok bozuldum..hep bi sitemle biseyle ariyor zaten..aramasin bundan sonra boyle yapacaksa..
cok tesekkur ederim gercekten abla tavsiyesi oldu..sizin gibi komplekssiz ruh sagligi yerinde insanlarla konussa insan rahatlar vallahi.. dediginizi yapacagim..opucuklerSakin olmaya çalış arkadaşım,boş yere kendini de bebeğini de üzme.Şindi farkedemezsen de ileriki aylarda senin stresinin,mutsuzluğunun yada mutluluğunun ona geçtiğini farkedeceksin.
Abla tavsiye kapat şimdi bilgisayarı,elini yüzünü yıka,rahatlatıcı bir müzik dinle,en mutlu olduğun ,olacağın anları düşünerek at gerilimi üzerinden.
Her lafı takacak olursan inan çok zorlanırsın. özellikle lohusalıkta.
Sağlıkla,mutlulukla huzur dolu hamilelik ve doğum geçirmen dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?