- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
hay ağzın bal yesin☺Yahu bunun hamilelikle ne alakasi var, ikide bir her yorumunuza ekliyorsunuz? Hamile olunca ne oluyor kardesim, dunyada kac milyar kadin doguruyor, bir siz degilsiniz. Merak etmeyin, bir iki saka sozle cocuk dusmuyor. Alinip kotu dusunmek de sizin karakter sorununuz ne yazik ki, bunun da hamilelikle ilgisi yok.
Amma abartmissiniz her seyi ya. Hamileyim asagi, hamileyim yukari, hic cekilmiyor sizin gibi kadinlar. Allah cevrenizdekilere sabir versin.
Anneniz söylese bozulur muydunuz?lafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydiniz
Feci abartmışsın hem de...Bu lafa karşılık "biz ayı mıyız" demek de çok çiğlik olmuş,kusura bakma.
valla hic de kotu niyetli oldugumu dusunmuyorum..aramadigimj nereden biliyorsunuz?ayrica aramak zorunda da degilim..hamileyin diye mrk etmis,simdi cok iyi yapti laf soktu kapadi aramayaydi daha mutluydum..anneme yapmam tabii ki..siz annenizle kv nizi esit mi seviyorsunuz?ona da tepkimi verirdim ama.. bence siz cok onyargilisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?