kv ne demek istedi??

hay ağzın bal yesin☺

Bunda alınacak ne var anlamadım. Hamilelikten herhalde fazla hassassınız. Yoksa kadının dediğinde bir şey yok

Ay bu nasıl bi ergenusluk.. Bırak hamileliği tam bir ergen gibi düşünmüşsün.Üzerine konuşulması bile gereksiz..

eskiden,gelinler kayınvalidenin karşısında nasıl konuşacağını bilemez,aman yanlış anlar mı diye ,kırk kere düşünerek,konuşurdu.şimdi ben de dahil,kayınvalideler,böyle düşünüyor.aman gelinim kırılmasın,aman alınmasın
diye,kılı kırk yararak konuşuyoruz.

kayınvalideniz espri yapmak istemiş,sert kayaya çarpmış.ama zannetmiyorum ki,bu alınganlığınız hormonlardan olsun,siz kayınvalideye takmışsınız galiba.bence büyütülecek bir şey yok.​

Dilimi ve deyimlerimiz çok yanlış yerlere çekilecek durumda,siz de o yöne çekmişsiniz :)

Kış uykusunda mıydın: hiç sesin soluğun çıkmadı,sanki aylardan beri uykudasın da iletişim kurmuyorsun.
Yani bence hoş latife,kırılmaya ne dedi ne demek istedi diye düşünmeye gerek bile olmayan bi durum.

Ayı gibi yatıyorsunuz dememiş ki kadın :)

O an tersinize geldi herhalde,bence alınacak minnnaaacık bi nokta bile yok :)

Galiba ben alınırdım kayınvalidem böyle birşey söylese. Çünkü bunu söyleyecek kişi değil, aksine bana karsı cok ilgilidir.
Birçok yorum 'bunda ne var filan' demiş. Belki bu yorumu yapanlar için kv nin bunu söylemesi normaldir.
Hormonlarla alakalı bir durum da değil aksine çok kaba, seviyesiz bence.

Bu lafta bişey yok arkadaşım yai herşeyde bişey arayıp kendinizi de üzmeyin hormonal sinirleriniz bozuk alıngansınız yada bu aralar.

Keşke eşinde hamile olsaydı
Senle annenin gazabından kurtulurdu
Malum dünyadaki tek hamile gibi davranıyorsun?
Sahi "ben hamişin, bebişim" diye de konuşuyor musun?

Bildiğimiz kusur arıyorsun. Aramasını istemiyorsun. Mümkünse hayatından çıkışın istiyorsun galiba. Ayı olayı hiç aklıma gelmezdi.

Yavrum sen bi psikologa git ya, madem burdaki herkese laf sokacan , fikirlerini kabul etmiycen niye konu actin o zaman. Burda nerdeyse herkes aynı şeyi söylemis sana. Bence biraz kendine bak hamilelik hormonların altinada sığınma, kv sevmiyorsun ve kadın agziyla kuş tutsada sana yaranamaz.
İnsan nasılsa karşısındakini de öyle sanirmis, seninki de o hesap
Evlerden ırak gelin tipisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…