ben sürekli bilmezden gelip topu eşime attıkca daha fazlasını istiyolar bekliyolar gibi hissediyorumo yüzden acaba bende mi konussam diye düşünmüştüm.Eşin gereken cevabı vermiş bence birşey yapmana gerek yok
Hamilelikte aynı ağrıları bende çekmiştim magnezyum eksikliğinden olabilir
Takviye vitamin iste doktorundan yada mineralli su iç hergün
eğer topu senn üzerine atıyorlar ise bence sende artık bilmezden gelme demek ki senn de tavır koyman gerekliben sürekli bilmezden gelip topu eşime attıkca daha fazlasını istiyolar bekliyolar gibi hissediyorumo yüzden acaba bende mi konussam diye düşünmüştüm.
agrılar geciyo mu peki vitamin aldıktan sonra ? doktoruma bu gidişimde bildireym umarım azalır
sağolsun :) ailesinin huyunu bildiği için bana gerek kalmadan savunur beni ama işte bu seferde sanki kv bana daha cok yükseliyo oğluyla arasını acıyorum diyeeşinize helal olsun ne güzel sizin arkanız da ailesine karşı asla ezdirmiyor
bence hiç kafanıza takmayın ne arsız insanlarmış ya. böyle kişilere çok sinir oluyorum.
burnunuzdan kıl aldırmayın =) arabanızı da vermek zorunda değilsiniz eşiniz böyle devam etsin.
onların beklentileri bitmez ama siz nokta koyacaksınız.
mesafeli olun eşiniz de daha net bir tavır takınsın ancak böyle baş gelebilirsiniz. ve sonuna kadar haklısınız.
Sen konuşursan daha çok yüzgöz olursunuzben sürekli bilmezden gelip topu eşime attıkca daha fazlasını istiyolar bekliyolar gibi hissediyorumo yüzden acaba bende mi konussam diye düşünmüştüm.
agrılar geciyo mu peki vitamin aldıktan sonra ? doktoruma bu gidişimde bildireym umarım azalır
boşuna yükselir bence. oglu ile arasını kendi açıyorsağolsun :) ailesinin huyunu bildiği için bana gerek kalmadan savunur beni ama işte bu seferde sanki kv bana daha cok yükseliyo oğluyla arasını acıyorum diye
canım kocişim diye başlıcam simdi övmeyeeşinize bravo bu günün alkışı ona gelsin
k.valide çalışabildiğine göre eli ayağı tutuyor hastada değil hamile gelininden iş bekleyeceğine kalkıp kendisi temizlesin
siz sakın muhatap olmayın kocanız gereken her şeyi söylemiş
evet genelde bu sekilde yürüyo bizde işlerzaten gerekli cevap verilmiş üstüne sizin birşey söylemeniz gereksiz olur. muhattap olarak sizi bile almamışki size söylerse anne kusura bakma kendi evimi zor süpürüyorum dersin olur biter.
biz araba almadan önce öyle bi planları vardı ama su ara hiç lafı acılmıyo eşimin akrabalarının hiç birinde araba yok genelde araba lazım olunca biz cagırılıyoruzKv ve kp ikiside çalışıyorlar madem eşiniz onlara 2. el uygun fiyatlı bir araba bulup aldırsın..
Şimdiye dek kv.nin evini bir kez dahi süpürdüyseniz, bu sizin göreviniz olmuştur bile çoktan :) o yüzden dırdır eder :)
Kulak tıkayın nasılsa eşiniz sizin tarafınızda.
o zaman simdillik beklemede kalaym cünkü bana kimse ses cıkarmıyo gelip bişey diyen yokSen konuşursan daha çok yüzgöz olursunuz
Ne zaman direk sana birşey söylerler o zaman uygun bir dille anlatırsın
Gel evi süpür mü dedi kusura bakma kendi işlerimi ancak yetiştiriyorum de
Araba lazım dediler araba bize lazım de o kadar
Ben fazla ilaç kullandığım için vitamini içmemiştim
Mineralli su aldım onuda direk içemediğim için hergün o suyla yaptığım iki bardak ayran içtim
Benim ağrılarım geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?