işte bi kere başladıgın zaman öyle millet oturuyo bütün iş gelinlere kalıo.. bnm eşimde bana yardım eder bende kaynanamdan bunun lafını yedim bn becerikliydm tabi bizde yapmıyodu gerke kalmıyodu fln dedi banaGitme derken temizlik mayetinde yani sen söyle der kendi söylemez
bi keresinde yemek yendi 2 tane kızkardeşi varken işten gittim masayı hazırladım
yedik kaldırdım bulaşığa girdim hepsi içerde oturdular eşim geldi bende durlayım
dedi kardeşleri gördü anne koş abim napıyo güldüler falan ertesi gün kv beni
aradı kavga etmek için neymiş bekarken hiç yapmamış orda ben yalnız kaldım diye
eşimin başının etini yiyormuşum oyüzden yapamk zorunda kalmış çocuk falan diye
yani senin eşin gibi yapsa benimle orda kavga eder çok da bağırır eşimin yanında bişey diyemez
sonradan bana der bu yüzden eşim görmüyodu gerçek yüzünü sonradan öğrendi hep şimdi ben istersem giderim
istemezsem gitmem araya mesafe koydum öyle istiyorlarr çünkü.
işte bi kere başladıgın zaman öyle millet oturuyo bütün iş gelinlere kalıo.. bnm eşimde bana yardım eder bende kaynanamdan bunun lafını yedim bn becerikliydm tabi bizde yapmıyodu gerke kalmıyodu fln dedi bana
eşimde artık öyle. bana gidelim vs demiyo hiç ama onlar yine benden biliyo tabi. ben eşime eş olarak geldim kimseye hizmetci olarak gelmedim kusura bakmasınlarMaşallah çenesi de bitmez bunların ya bir de hasta yaşlı diye üzülürüz de iş yaparız böylelerine. Eşin zaten gereken cevabı vermiş onlar düşünsün şimdi :) bence hiç muhatap olma eşine devret birşey derlerse de , artık ben öyle yapıyorum gitmek istemiyorum demiyorum eşim diyor gelemeyiz dinleniyoruz evde vs diyeçatlıyorlardır eminim ama eee herşey sırayla. Doğumdan sonra normal haline dönünce bile çağırırlarsa gitme beni düşünmeyeni ben de düşünmem hiç de vicdan yapma yani.
eşimde artık öyle. bana gidelim vs demiyo hiç ama onlar yine benden biliyo tabi. ben eşime eş olarak geldim kimseye hizmetci olarak gelmedim kusura bakmasınlar
dur totmu kasıyaym nazar degcek eve gdince onunkinide kaşıyaym benMaşallah eşinize bu zamanda cidden bu çok zor.
Ezdirmemesi hakkınızı savunması :)
kv hiç kızı olmayan biri 3 oğlu var ve simdiye kadr bütün işleri ogullarına vs baskalarına yaptırmış simdi eline taze kan geçmiş niye kullnmaya calışmasın :))bu kayinvaliler ogullarinin karisini neden hizmetçi yerine koyuyorlar ne bicim bir zihniyet sakin elinizi biseye surmeyin ustelik hamilesiniz
ay bencede :) bende bu kıvama ne zaman getiririm acabadur totmu kasıyaym nazar degcek eve gdince onunkinide kaşıyaym ben
bnmki aldıgımda böyleydiay bencede :) bende bu kıvama ne zaman getiririm acaba
işte bi kere başladıgın zaman öyle millet oturuyo bütün iş gelinlere kalıo.. bnm eşimde bana yardım eder bende kaynanamdan bunun lafını yedim bn becerikliydm tabi bizde yapmıyodu gerke kalmıyodu fln dedi bana
en güzeli ne sana ne onlarabnmki aldıgımda böyleydivalla genelde annesine babasına ezdirmez beni ama beni de onlar hakkında konusturmaz evde
bnmki aldıgımda böyleydivalla genelde annesine babasına ezdirmez beni ama beni de onlar hakkında konusturmaz evde
bizde ilklerdfe hemen her akşam yemege gittik dediğin gibi sözde iyilik hazır yemege gidiyodk ama daha cok yruluyodm yemege yardm sofra kur sonra herkese cay servisi fln..sen beceriksiz olduğun için yapıyo yani:):):)
bana diyemedi öyle birşey yeni evliydim ozamanlar ya
bende cevap vermedim hiç bişeyine şimdi olsa varya neler derim
anne bana laf yapıcağına kızlarına sor abin sizin yüzünüzden yengene
yardım etti normalde yapan değil evet o güne özel yaptı diye. bana konuşana
kadar kızlarına biri iş yaparken yardım etmeyi öğretseydin falan diye :):):):)
ben işten gidiyordum kızlar evde yan gelip yatıyolardı yaşları 20-22):):)
kimseyle muhatap olmaktansa kavga etmektense gitmemeye başladım daha iyi
aklınca bana iyilik yapıyordu akşamları yemeğe çağırarak....
bende memnunum evde lafları cok fazla geçmiyo yoksa bana müsade etse btün öfkemi kusarm eminimen güzeli ne sana ne onlara
bizde ilklerdfe hemen her akşam yemege gittik dediğin gibi sözde iyilik hazır yemege gidiyodk ama daha cok yruluyodm yemege yardm sofra kur sonra herkese cay servisi fln..
bende karısıyım bu duruma herkes kendi evinde yesin he iki tarafta memnunsa tm ama zorla illa gidiliccek denmesi hoş değil insan evinde vakit geçirmek istiyo kaldı ki sadece eşin aileside yok kendi ailende var bi günde onlara gitsen sana ne kaldı koca haftadantabi herkese diyor kızının kv sine özellikle kaç sene baktım diye
zaten yemek yapıyor 4 kişiler evde biraz fazla yapıyor eyvallah sağolsun hiç nankörlük yapmadım
gitme tercihi hiç benim değildi ayrıca gidiyordum yemek hazır ama salatayı yap masayı hazırla
ye kaldır bulaşık yıka hemen çay iç eve gitmem 10 bide çocuğum küçüktü onla ilgilenmeden
direk uykuya bana yemek yapmak hiç zor gelmedi dedim ben gitmiycem evde yiyelim
yanlış anlıyodu gitmeyince de sonra neyse çözdük gitmedik çünkü evde olunca yemek yerim hemen alalacele
bulaşığa girme zorunluluğum yok çocuğuma ilgilenip uyutunca mutfağımı toplar yatarım en güzeliymiş
kafam rahat birde 2 kişiye yapmak ve bulaşığı var birde 6 kişiye kızlarda yardım etmezdi kaynanama demedim hiç
yada düşünmedim diyelim masayı hazırla salatayı da yap ama 2 kız ne işe yarıyor evdeler yani.
bende karısıyım bu duruma herkes kendi evinde yesin he iki tarafta memnunsa tm ama zorla illa gidiliccek denmesi hoş değil insan evinde vakit geçirmek istiyo kaldı ki sadece eşin aileside yok kendi ailende var bi günde onlara gitsen sana ne kaldı koca haftadan
bence konuşmayın zaten boşverinbnmki aldıgımda böyleydivalla genelde annesine babasına ezdirmez beni ama beni de onlar hakkında konusturmaz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?