:) zaten söyleseler de yapıcak değilim elden ayaktan düşmedikleri sürece herkes kendi işini kendi yapabilir bence ki su an bnm daha cok ihtiyacım var yardıma cünkü cidden ablam oturmaya geldiğinde yapılcak iş var mı diye sormadan bieşyler yapıyocanım zaten eşin gerekenleri söylemiş bence. helal olsun valla ama sana bi şey demedikten sonra bence sen hiç karışma şimdilik. sana bi şey yaptırmaya hakları yok sonuçta
biz araba almadan önce öyle bi planları vardı ama su ara hiç lafı acılmıyo eşimin akrabalarının hiç birinde araba yok genelde araba lazım olunca biz cagırılıyoruz
dha sofra kurup kaldırma dısında hiç iş yapmadm evlerinde hatta ilk evlendigimde kv gelin ahnım hadi bulaşıklara buyrun diye espiri yapmıştı bana(sözde espiri) bende yıkamamştm sonrada ara ara devam etti pes etmedi yani :)
canım kocişim diye başlıcam simdi övmeye
şükür eli ayağı tutuyo ama nasıl böyle bi beklentiye girdiğini anlamıyorum ben normalde de yapmadm onların evinde iş bundan sonrada yapmam rabbim hastalık vs vermedikce. anlamıştırlar diye düşünüyodum aslında ..
cünkü araba onların taktıgı altınlarla alındı ve sanırım hakları oldugunu düşünüyolarboşuna yükselir bence. oglu ile arasını kendi açıyor
birde bu insanlar neden sizin arabanızı istiyor ki ?
ne saçma ya gezecem diye araba mı istenir
ikiside çalışıyor madem alsınlar bir araba
sana bir laf geldimi kv birşey söyledimi susma gereken cevabı sende var o zaman.
ama sana direk birşey söylenmediği zaman eşin devrede olmaya devam etsin yüz göz olursunuz
yok canım araba bizim. bnm altınlarımla alındıArabayı ortak mı aldınız? Neden sürekli arabayı istiyorlar? Temizlik konusundada sizin bir şey yapmanıza gerek yok, eşiniz zaten gereken cevabı vermiş.
bnm cvp verdiği halde kötü geline cıktı 5 ayda :))Ahlanip vahlanip yatacaksin esin seni iyi korumus
Benimki olsa cevap veremez gene bana kalirdi ihale
Valla adim kotu geline cikti
Araba konusundada sizin planiniz yoksa alabilirler tabiki
Kv de çalışıyor madem haftada bir yardimci alsin
iyi kötü hiç bi şekilde anlıcaklarını sanmıyorum.Esin güzel konuşmuş bence.bunu kırmadan anlatmak zor sert şekilde söyle bak bi daha cagiriyormu
onunki mevsimlik iş canım devamlı değil yazın vr kışın yok ve yorucu bahce işi sanmıyorum parasına kıyıp cagırmaz bedavası varken :)ay ne sinir oldum
çalışıyormuş madem bir kadın tutup temizletsin evini
ben bunu eşime bu sekilde değilde daha düz söyledim :)Eşinize tatlış tatlış "aşkım annenlere araba bizden daha çok lazım, onlarda haklı ihtiyaç duyuyorlar ama bebiş olunca sürekli ödünç vermek sorun olacak, yanlış anlayacaklar..onlara araba almaya önayak olsan da mutlu olsalar" derseniz on numara olur
Rabbim herkese korusun öyle eşlerden insanlardanöv tabii hakkındır :)
millet burada kendisini döven,söven,evden atan hiçe sayan ,bir kuruş para vermeyen kocalarını göklere çıkarıyor seninki bu övgüleri hak etmiyor mu yani
k.validen çoook eski kafalı belli,gelin hizmet eder validesultan oturur
Bende ne zamandır duruldular diye düşünüyordum torun sevdasına gidip gelmiceksin 2 3 haftada bir gideceksin kabul etmiceksin araba işini de eşin her istediklerinde yok dicek bana lazım dicekkızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum
güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.
kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.
dün eşimle balık tutmaya gittik(bu mevsimde balık olmazmış eli boş döndük :) )
dönüşte kp aradı eşimde gitti
şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla
2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.
kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde kendin niye yapmıyosun demiş, kv calışıyorum demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
bende bu durumda benden bi beklentileri mi var diye düşünmeye başladım.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum
ve fikirlerinize ihiyacım var
zaten 1 ay oldu gitmiyorm kuzum :)) ama bekliyolar işte baksana hemde iş yapmaya bekliyolarBende ne zamandır duruldular diye düşünüyordum torun sevdasına gidip gelmiceksin 2 3 haftada bir gideceksin kabul etmiceksin araba işini de eşin her istediklerinde yok dicek bana lazım dicek
sinir oluyorum kv siz hiç görüşmeyin en iyi o eşin restini zaten çekiyor sen de rhatına bak yorma da kendinizaten 1 ay oldu gitmiyorm kuzum :)) ama bekliyolar işte baksana hemde iş yapmaya bekliyolar
kızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum
güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.
kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.
şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla
2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.
kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum
bende konularımda bunu paylaşmıştım.kv de beni hep çağırırdı yemeğe elimi sürdürmezdi de sonra aramızda bi tatışma geçince hep sofra kurulunca geliyosun dedi :) sen sen ol hiç gitme. bahane olarak da çalışıyorum yoruluyorum direk senin hazırladığın yaptığın şeylerin üstüne gelmek istemiyorum ayıp olur de.kızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum
şimdi;
tatsızlık olmasın diye ugrasıyorm hiç görüşmesem eşim arada kalcak bakaym az daha sabredicemsinir oluyorum kv siz hiç görüşmeyin en iyi o eşin restini zaten çekiyor sen de rhatına bak yorma da kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?