kv nin asıl derdi..

canım zaten eşin gerekenleri söylemiş bence. helal olsun valla ama sana bi şey demedikten sonra bence sen hiç karışma şimdilik. sana bi şey yaptırmaya hakları yok sonuçta
:) zaten söyleseler de yapıcak değilim elden ayaktan düşmedikleri sürece herkes kendi işini kendi yapabilir bence ki su an bnm daha cok ihtiyacım var yardıma cünkü cidden ablam oturmaya geldiğinde yapılcak iş var mı diye sormadan bieşyler yapıyo

Eşinize tatlış tatlış "aşkım annenlere araba bizden daha çok lazım, onlarda haklı ihtiyaç duyuyorlar ama bebiş olunca sürekli ödünç vermek sorun olacak, yanlış anlayacaklar..onlara araba almaya önayak olsan da mutlu olsalar" derseniz on numara olur

öv tabii hakkındır :)

millet burada kendisini döven,söven,evden atan hiçe sayan ,bir kuruş para vermeyen kocalarını göklere çıkarıyor seninki bu övgüleri hak etmiyor mu yani

k.validen çoook eski kafalı belli,gelin hizmet eder validesultan oturur

cünkü araba onların taktıgı altınlarla alındı ve sanırım hakları oldugunu düşünüyolar

Arabayı ortak mı aldınız? Neden sürekli arabayı istiyorlar? Temizlik konusundada sizin bir şey yapmanıza gerek yok, eşiniz zaten gereken cevabı vermiş.
yok canım araba bizim. bnm altınlarımla alındı

Ahlanip vahlanip yatacaksin esin seni iyi korumus
Benimki olsa cevap veremez gene bana kalirdi ihale
Valla adim kotu geline cikti
Araba konusundada sizin planiniz yoksa alabilirler tabiki
Kv de çalışıyor madem haftada bir yardimci alsin
bnm cvp verdiği halde kötü geline cıktı 5 ayda :))
işte planımız olmasa bende belki ses cıkarmazdm.
eşime söyledm alışkanlık haline gelmesin gelirsede versn yarı fiyatını madem adı ortak olsun arabanın dedm

Esin güzel konuşmuş bence.bunu kırmadan anlatmak zor sert şekilde söyle bak bi daha cagiriyormu
iyi kötü hiç bi şekilde anlıcaklarını sanmıyorum.
kv geçen aradı önümüzdeki ay günü avrmş yardıma cagırdı(şimdiden yer yapıyo) aynı günde benim de günüm var gelemem dedm sabahtn gel öğle kendi gününne gidersin fln dedi bakarız dedm en son peşimi bırakmayınca

ben bunu eşime bu sekilde değilde daha düz söyledim :)
annenler yaza kadar araba alsın arada araba modeli fln göster akıllarına sok dedim bnm de aklımda o kredisi bitsin diye bekliyorm dedi

Rabbim herkese korusun öyle eşlerden insanlardan
bnm evime geldiklernde zaten öyle oluyo asla kalkmaz yerinden herşeyini ayagına götürürm cay yemek vs.
eşime de söyledm bnm evimde bi iş yaparsa o zaaman haklılar ama yapmıyolar yaptırmıyorm benden niye bekliyolar

Bende ne zamandır duruldular diye düşünüyordum torun sevdasına gidip gelmiceksin 2 3 haftada bir gideceksin kabul etmiceksin araba işini de eşin her istediklerinde yok dicek bana lazım dicek

Bende ne zamandır duruldular diye düşünüyordum torun sevdasına gidip gelmiceksin 2 3 haftada bir gideceksin kabul etmiceksin araba işini de eşin her istediklerinde yok dicek bana lazım dicek
zaten 1 ay oldu gitmiyorm kuzum :)) ama bekliyolar işte baksana hemde iş yapmaya bekliyolar

Eşinize bravo gerçekten. Böyle adam zor bulunur. O bu tavırda olduğu sürece siz istemediğiniz hiçbir şeyi yapmazsınız.

çalışıyorsa parası vardır. tutsun bi yardımcı
arabanızı da vermeyin erkenden sessiz sedasız kaçın. iyi eğlenceler :)

Sizin anlatmanıza gerek yok ki eşiniz gereken cevabı fazlasıyla vermiş

bende konularımda bunu paylaşmıştım.kv de beni hep çağırırdı yemeğe elimi sürdürmezdi de sonra aramızda bi tatışma geçince hep sofra kurulunca geliyosun dedi :) sen sen ol hiç gitme. bahane olarak da çalışıyorum yoruluyorum direk senin hazırladığın yaptığın şeylerin üstüne gelmek istemiyorum ayıp olur de.

Hiç kendini strese sokma eşin ne güzel söylenmesi gereken herşeyi söylemiş. Hiç konuya müdahil olup yuzgoz olma.

sinir oluyorum kv siz hiç görüşmeyin en iyi o eşin restini zaten çekiyor sen de rhatına bak yorma da kendini
tatsızlık olmasın diye ugrasıyorm hiç görüşmesem eşim arada kalcak bakaym az daha sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…