kv nin asıl derdi..

Eşin demiş zaten sen birsey deme. Yapma da asla...

Bu arada gelinin gidip kvye iş yapmasını inanın kk da öğrendim. Benimki yorulunca anne kadın bul biz karşılarız derim. Anneme de aynı şekilde olur. Hadi elden ayaktan düşse tamam da
Yani sizinki çalışacak kadar dinçse evini de süpürebilir. Gözünüzü seveyim tepenize cıkarmayın şu insanları (genel konuşuyorum)

çalışıyorsa parası vardır. tutsun bi yardımcı
arabanızı da vermeyin erkenden sessiz sedasız kaçın. iyi eğlenceler :)
onlar niyeyse hiç bi şekilde geçinemiyo canım :) kp emekli artı başka işte calışıyo kv calışıyo ama hala faturalar var bilmem neler var diye dert yanıyolar yardımcıya asla para vermez :))

canım ben iç hazır sofraya gitmedim :)) kv calışmıyoken sabahtn akşam yeemgine cagırıyodular iştn cıkıp eve gidip öyle gidiyoduk hala yemek hazır olmuyodu yani ben o evde iş yapmadan yemek yiyemedim daha hiç
ha tövbe nişanlandıgımızda tebriğine gittiğimzde hazırdı :))

baştan böyle bi ışık gördü bende sanırım ki şu an yaptırmaya calışıyo ama huyum değildir yani ben istemediğim sürece iş yapmam kimseye

ayy en azından laf vermemişsin iyi olmuş :) yalnız yemeğe çağırıp yemek olmaması da ayrı bri fiyasko::)

sakın sen konuşma nasıl davranıyorsan öyle devam et,
konusursan suçlu sen olursun ,

ayy en azından laf vermemişsin iyi olmuş :) yalnız yemeğe çağırıp yemek olmaması da ayrı bri fiyasko::)
genelde acıktık dediğimizde ya pişiyo ya yapcam yada hazır değil cevabı alıp eşim ben kv mutfaaga gidiyoruz eşim salata yapıyo ben sofra hazırlıyorm kv yemekle ugrasıyo :)

sakın sen konuşma nasıl davranıyorsan öyle devam et,
konusursan suçlu sen olursun ,
bi süre daha devam edicem sanırım bu sekilde.
çünkü bana yansımıyo yni normal davranıyolar.

bildiğin arkamdan konusup yüzüme gülüyolar :)

Esine helal olsunnnnn o adam yanindayken senin sirtin yere gelmez... Arabayi da vermeyin.... Evi zaten temizlemeyin madem calisiyo kiysin parasina temizlikci tutsun onun evinin temizligi senin bebisinden onemlimi... Ayrica o adama iyi bak esin gibilerin nesli tukendi... benim ex es olsa beni doguma bi gun kala yollardi anasina gerci ben asla gitmezdim ama yine kavga cikardi:)

Eşinizi alkışlıyorum . Sizin adınıza sevindim çok doğrucu eşiniz var inşalllahh hep böyle sürer .

Bencede esin gereken cevabı vermiş.
Boşver.
Yapma asla.

Canım eşine buradan kocaman bir alkış

Gereken sınırı çizmiş... O yüzden sen hiiiç muhatap olma bu konuda... Çok elden ayaktan düşmüşlerse elbette ki destek olmalıyız ama sen hamile hamile neden iş yapacakmışsın? Ayrıca hamile olmasan dahi, gelin=hizmetçi değildir ki. Gönlünden gelirse yapmak elbette ki hoş bir ikram. Ama zoraki görevmiş gibi beklentiye girmek karşı tarafyın ayıbı.

Eşin zaten duruşu ile belli etmiş, sen hiç duymamış gibi davran

Ayn3n öyle ben kaç defa supirdum.
Ettim.
Hamile kaldım.
Merdiven silmiyorum diye sadece o benim yerime sildi.
Ama ben nişanlıykem bile ona temizlik konusunda yardım ederdim

Cnm vermiceksiniz arabayı.. üstelik gerçekten kendi planınız varken sakın bozmayın.. ikincisi benim de hamileyken sol kalçam ve bacağım ağırırdı.. özellikle evi süpürmek gerçekten işkenceydi. Hatta doğum yaptım ağrım zaman zaman tekrarlıyo özellikld dip köşe evi süpürünce.. sakın kv nin evinin işine gitme .. tamam yemek yenir mutfak bereber toplanır ama sen onum hizmetçisi değilsin..

Eşin çok güzel cevap vermiş.. sakın cevap bile verme..

Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Eşiniz gerekli cevabı vermiş zaten.
Hiç stres yapmayın.
Size birşey söyleyecek olurlarsa "ben kendi evimin işini yapamıyorum,kusura bakmayın"deyip geçin.
Araba konusunda da net olun.
Eşiniz geçiştirmiş ama acıkça konuşmak gerektiğini düşünüyorum ,bu hafta bir bahane uydursanız haftaya yine isteyecekler.
Eşiniz "karım hamile acil bir durum olur,doktora gitmek gerekir vb durumlar dolayısıyla artık arabayı veremiyoruz, uygun fiyatlı sizi zora sokmayacak ödeme planıyla bir araba bakın"desin.
Hayatta en sinir olduğum şeydir bu araba istenme mevzusu,hayati bir durum olmadıkça kimseye de vermem,mümkünse kendim götürürüm onda da ama vermek hoşuma gitmez yani. Arabam olmayınca da kimsenin arabasını almam,biner taksiye giderim yada gezmem evimde otururum. Kimseyi zor durumda bırakmam.

bi süre daha devam edicem sanırım bu sekilde.
çünkü bana yansımıyo yni normal davranıyolar.

bildiğin arkamdan konusup yüzüme gülüyolar :)

en iyi yaptıkları iş o boşver
ben hep şunu söylerim ,

paşihahında arkasından konuşuyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…