kv nin asıl derdi..

bence de eşin gerekli cevabı vermişi daha senin bişey söylemene gerek yok.helal olsun valla
temizlikçi tutsun 15 günde bir çalışıyor madem mis gibi olur eve sende çalışıyosun üstelik
hamilesin ve senden bekliyor bu kv ler kendilerini ne sanıyorlar ben anlamıyorum yaşlı
olur yapanı olmaz insan gider yapar sevaptır elimize yapışmaz ama normalde niye isterler
ya ben anlamıyorum.keşke benm eşimde öyle olsa he benm kv öyle şeyler beklemez benden
başlarda istedi ama ben tepki verdim evde 2 tane bekar kızı var.istese de eşim öyle tepkide
vermez annesi bidaha asla görüşmez bana gitme der ama annesine birşey demez. senin eşini tebrik ettim.
herkes yerini bilsin.

Size yansıtmıyorsalar sorun yok bence. Kendi kendilerine dert etsinler. Eşinize helal olsun, gereken cevapları vermiş. Siz de onlar gibi bir şey yokmuş gibi davranın, hem eşiniz sizi desteklemeye haklı bulmaya devam eder hem de onlar açıkça bir konu geçmeden size bir şey diyemezler. Oğulları zaten yüz vermemiş ne güzel.
Hamile gelinden iş bekleyen insanları hiç anlamıyorum, benden de beklenmişti üstelik eşimin dayısının karısı arkamdan konuşmuş, kv yokken onun evini temizlememişim diye :) Önce üzüldüm sonra dış kapının mandalı dedim. İnsanlar kendi kızlarından beklemediklerini gelinlerinden hiç bir şekilde beklemesinler bir zahmet. Siz de boşverin, bekler bekler sonra vazgeçer.

oy :))
bende gitmem sanırım cok önemli bişey olmadıkca.
kendi evimi temizlemiyoken banane baskasının evinden ki eşim yorulurum diye bizim evi bile temizle demiyo

evet en basından beri sanki görevimmiş yapmam gerkiyomş gibi davrndılar kp kv ye cay koy dediğinde kv hiç yerinden kalkmadı bana baktı vs bi sürü sey ama yemme içme dısında hiç bi işe elimi sürmedim

Ayn3n öyle ben kaç defa supirdum.
Ettim.
Hamile kaldım.
Merdiven silmiyorum diye sadece o benim yerime sildi.
Ama ben nişanlıykem bile ona temizlik konusunda yardım ederdim
baştan taviz vermemek en mantıklısı sanırım

ah kuzum amin sağolasın :)
eşim araba konusunda hayır diyememiş kp ayda 1 pazar tatilim var diyince onda da zaten gidicekleri yer belli aynı ilcede ki kardeşlrini gezicekler bizde arkadasların arbaasıyla gidicekmişiz eşim öyle söyledi ama ben alışkanlk olmasn diye uyardm

evet süpürge cok yoruyo ve sonlara dogru canımı yakıyo dinlene dinlene yapıyorm kv saglıklı her akşam bi odasını süpürsün ama kendi yapsın milletten neden iş beklerler anlamıyrm ki

zaten farkındadırlar eminim ki evimde iş yapamıyorm hafta içi yemek anca yetişiyo hafta sonuda dinleniyorm malum daha yeni 3 ay bitti zor toaprladm hasta gibiydim geçen sürede

araba konuusuda kredileri var bitsin diye bekliyo eşim bitince yaza kadar ayarlıcak sanırım kendilerin araba almadn bizi bırakmıcaklar anlasıldı

eşim gitme konusunda gitmeyelim demez ama gdince de iş yaptırmaz mesela ebnden salta isterler eşim ben yaparm der su isterler o kalkar getirir bana orda iş yaptırmamaya calışıyo ama bnm evime geldiklernde asla bardagı ordan alıp öteye koydrmam ben yaparm misafirdir çünkü onlardan da bu tavrı bekliyorm ama onlar iyice evin hizmetcisi moduna girmemi bekliyolar

bnm kv kardesinin kızlarını evine temizliğe cagıran biri oldugu için normal karsıladm kendi yapmaz ama yaptırmaı cok sever evet konusuyolar dogru bnmde kv nin evini gece su basmş be n sabah işe giderkn duydm niye işe gitmişim de onalra yardıma gtmemişim diye bi dünya laf söylenmiş akrabalar arasnda

Cahillik işte, başka ne denebilir buna. İnsanın gülesi geliyor :)

Oha ya. Gelsin de bir süpürge tutsun. Eline kim ne yapmış hanımın, kendisi tutsun. Yüzsüzler. Hizmetçi mi almışlar? Ay isteğe bak. Kafasına geçirecen o süpürgeyi o olacak.

1. Çalışabildiğine göre elinayağı tutuyor. Sen neden temizliyorsun?
2. Gezeceğine temizlik yapsın, hamile hamile temzilikçi misin sen?!

cahillikte işte aile büyükleri arasında saygısız gelin diye konusuldugunu bilmek sinir bozuyo :))

Benim de eşimin ailesine pek sokulmadığımı konuşurlar, kayınvalidem bir kaç kere dile getirdi. Bazı şeylere benim de sinirim bozuldu ancak bir kulaktan girip öbüründen çıkması en sağlıklısı olduğunu düşünmeye başladım. Gereksiz insanlar yüzünden keyfimi kaçırmaya başlamıştım çünkü. Herkese beklediklerini verirsek bizden geriye ne kalır, böyle sülalecek beklenti içinde olan aileler en beteri. Eşimin anne tarafı dip dibe oturuyor fazla içli dışlılar ve ben de çoğusundan hoşlanmıyorum. Eşim beni zorlamıyor çok şükür çünkü benim tarzım insanlar olmadığını onlarla hiç bir şey paylaşamayacağımı iyi biliyor. Kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama size tavsiyem boşverin çünkü bir şeyi iyi yapsanız başka bir şeyler bulurlar. Ben mesela nişanlıyken ve evliliğin başlarında biraz görüştüm gönül yapmaya çalıştım ama insanlar yaptıkça daha çok şey beklemeye başlıyor, ben de bu sefer herşeyi kestim ve kafam rahat :)

Son düzenleme:
Oha ya. Gelsin de bir süpürge tutsun. Eline kim ne yapmış hanımın, kendisi tutsun. Yüzsüzler. Hizmetçi mi almışlar? Ay isteğe bak. Kafasına geçirecen o süpürgeyi o olacak.
calışıyo ya o yüzdenmiş :))

Bencede eşin gereken cevabı vermiş. Bunların seni hizmetçi gibi gördüğü belli. Hamilesin seni düşünüp yardımcı olacağına kendi evinin temizliğini düşünecek kadar bencil kvden. Sen hiç muhattap olma eşin savunsun hakkını. Hiç streste yapma ağrıların için doktora danış büyük ihtimal magnezyum eksikliği felandır. İlaç verir canım. Bendede olmuştu o ağrılar. Bolca su iç

calışıyo ya o yüzdenmiş :))
Sana mı çalışıyormuş?
Ay yüzsüzlük resmen ya. Bana ne çalışırsa çalışsın. İsterse çalışmasın. Sülük gibi geline yapışmaya çalışan erkek ailesinden nefret ediyorum resmen.

1. Çalışabildiğine göre elinayağı tutuyor. Sen neden temizliyorsun?
2. Gezeceğine temizlik yapsın, hamile hamile temzilikçi misin sen?!
ikimizde calışıyoruz tm onun işi daha agır ama sezonlk yani surda calışacagı 4 ay fln sonra bütün kış evde.
korkarm bayram temizliğine vs de cagırmaya kalkıcak

daha 6 aylık evliyiz :)) bende farkettm onu yaptıkca hep daha fazlasını daha güzelini istiyolar bende pek içli dıslı değilim ve sürekli bi sen bizi kabullenemdn lafları dönüyo kv kp de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…