Bu kdvdeler insani verem eder ne değişikler yaMerhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Kadın bu yaştan sonra yeniden anne olmak istiyor heralde ama bi yandan da sana nispet yapiyorAynen geçen de görüntülü aradı bebek ağladı ayy beni özledi de ağlıyo diyo görünce bak beni istiyo diyo ciddi ciddi alakası yok halbuki
Boyle olunca sogumak cok olagan yani...Vala ben de şoka girdimayrıca doğuma kadar ben de kv mi severdim ama kadın benden daha çok lahusa oldu benden daha çok hamilelik çekti Annemi kıskandı destek olacağına kıskançlık yaptı sürekli
Ismiyle sesleniyor canim kuzum falan diyor onlardan baska oglum diyen yok benim cevremde komsular falan da demez bana garip geliyor..Sizin anneniz ne diyor mesela
Oğlum gel sana çikolata veriyim değil x gel şeklinde mi
Komşu çocuklara bile “hadi oğlum, güzel güzel oynayın” denir burada anne olup olmamakla ilgili ne var ki
Kaynanaseverler kaynanasavarlara karşıNe kdar cok kaynanasever varmis hayret ettim
Aynen benim de öyle oldu işte. Sanki o doğurduBoyle olunca sogumak cok olagan yani...
Harika taktikBizde ayniydik en son ogluma anane demeyi ogrettmsirf kiskancligina babaanne dedirtti
Ay canım sen yapma Allah aşkına... ne saplantılı kaynanalar var biliyor musun ? Alıcaz bebeğini senden Müge anlıya çıkarsınız aramaya deseler sana şaka bile olsa 2 aylık anne olarak muhakkak sinirlerin tepene çıkar. Bazıları kendi çocukları gibi görüyorlar ve anneye anne olmanın zevkini değil de ızdırabını yaşatıyorlar . Kadın cocuğu anne dedi diye sevinçten ağlayacağına acaba beni annesi olarak görmüyor mu diye ağlıyor . Bu durumu kayınvalide öncelikle bir anne olarak doğru karşılamayıp üzerine gitmeli , ben babaannenim vs diye alıştırmalı. Annen geldi x hadi babanne yemek yesin gibi gibi ..Yapmayin ama ya torun evlattan tatli olurmus birakin tadini cikarsin ne var anne dese benim kizimda anne derdi buyudu kimse birsey demeden anneme nene demeye basladi hem o bakiyor diye siz baya korkmussunuz abartmayın cocugu nufusuna gecirecek hali yok
İşte sıkıntı orda insan ona tav oluyorZaten oğlum herkese anne diyo kediye köpeğe bana babasına babanesine ananesine anne anne sesleniyo kadında aa bana anne diyo diye havaya giriyo
Anne bebeğime sen baktığın için bu konuda kafası karışabilir. Çocuğumun sağlıklı psikolojik gelişimi için buna çok dikkat etmemiz lazım. Annesini babasını doğru öğrenmeli vs gibi açıklayıcı bir dille destek rica etsen?Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Hajahajaha ayyy felakettAynen benim de öyle oldu işte. Sanki o doğurdugelir gelmez çocuğun çorabını saçını düzeltmeler .. gül suyuyla siliyordum isilik olmasın diye boynunu kulak arkasını da sil demeler sen kendi kulaklarını temizle diyemiyor insan
En nefret ettiğim şey saygısızlık açık açık söyle sana demiyor herkese diyor üstelik anne derdirtme lütfen onun annesi benim de yani çocuğun mu önemli kayınvaliden mi şuan annesi sanmıyordur falan o baktığı için öyle dedirtmeye çalıştıkça annesi sanacakMerhaba arkadaslar
Anlattirken cok basit geliyor canım ama, inan cok sinir bozucu. Cocuk birgun sinirden yirtti kendini. Çocuğun kafasi karisti 2 kisi ayni anda efendim oğlum diyor. Ve cocuk tek benden beklerken tekrar tekrar ayni seyi yapıyor. Ve cocuk ses tonunu degistiriyor kizgin ve aglmali bi sekilde, bir kez daha deniyor. Ama malesef devam ediyor. En son ben senin annenim soylesene deyince,O an korktuğunu hissettim. Aglayarak kucama cikti ve o gun gidelim diye agladi durdu. Ve babasina bile gitmedi. Ve ciktik o gun bugun yakkasmiyor, ve hala deniyor. Cocugun unutmasina izin vermiyor, surekli hatirlatiyor. Oda artik ondan korkuyor, tuvalete bike gitsem beni birakma diyor. Ve benle kapi agzinda bekliyor.
Hayır canm çocuklarım ikisi de kız.. Yaşlı insanlar bazen sırf sizin gıcık olduğunuzu farkettikleri için bile inadına yaparlar.. Onlara verilecek en büyk tepki tepkiszlik bi yerden sonra o davranışları sönceketir.. Bırak desinler bi süre sonra kendileri demez olurlarSizin cocuklar hep erkek siz buyunce bebanne olcaksiniz heralde. Herkes yerini bilsin arkadasim nie anne dedirtmeye calissinki benim hic hosuma gitmez ben cektim her seyi her cileyi ben uykusuz kaldim bakiyor die bukdar sahiplenmecilige gerek yok. 2evladim var biri kiz biri erkek. Allah nasip ederde o gunleri gorursem asla ikisinede karismam gelinim kizim musade ettigi surece yanlarinda arkalarinda olurum. Cunku bende bu dusunceye sahibim annem ve kv anne dedirtmeye calissa veyaa anneeemmm die sevse rahatsizlik duyarim ...
Mecburen baska bisey işe yaramazdi bizdeHarika taktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?