Kv nin bebeğimi annesi sanması

Bu kdvdeler insani verem eder ne değişikler ya

Pastam dursum karnım doysun olmuyor. Benim para vererek baktırdığım hanımlara karşı hangi çizgilerimden geçtiğimi görsen acırsın. Anne çocuğun kafası karışır sen babaannesisin falan deyiver. Bu iş iki ucu b.klu değnek. Babaanne verem ediyorsa Paranla baktırdıkların kanser ediyor emin ol. Tatlı dille çözmeye çalış madem muhtaçsın

Ben çalışıyorum ve doğduğundan beri kızıma kayınvalidem bakıyor 22 aylık şu an. Önceden kıskanmak değilde o daha çok yanında diye üzülürdüm. İlk anne demeye başlayınca anneme, kayinvalideme anne derdi oturup ağladım. Benden yemek yemez babannesinden yer üzüldüm.

Büyüdükçe kimin kim olduğunu anlıyor şu an babannesine mama ya da mamane der, bana anne. Canı yansa beni yanında görmese anne diye ağlar bende susar. Büyüdükçe geçiyor bu durum.

Şu an babannesine anne dese gülüyorum sadece ilk zamanlar paylaşamama oluyor sanırım. Allah razı olsun benim yokluğumu aratmıyor sevgiyle bakıyor. Bu yeter, çocuklar zamanla annesini kimseyle karıştırmıyor.
Not: Biz birde aynı evde yaşıyoruz, kk da istisnayız sanırım hiç bir sorunumuz da yok

Sizin anneniz ne diyor mesela

Oğlum gel sana çikolata veriyim değil x gel şeklinde mi

Komşu çocuklara bile “hadi oğlum, güzel güzel oynayın” denir burada anne olup olmamakla ilgili ne var ki
Ismiyle sesleniyor canim kuzum falan diyor onlardan baska oglum diyen yok benim cevremde komsular falan da demez bana garip geliyor..

Boyle olunca sogumak cok olagan yani...
Aynen benim de öyle oldu işte. Sanki o doğurdu gelir gelmez çocuğun çorabını saçını düzeltmeler .. gül suyuyla siliyordum isilik olmasın diye boynunu kulak arkasını da sil demeler sen kendi kulaklarını temizle diyemiyor insan

Ay canım sen yapma Allah aşkına... ne saplantılı kaynanalar var biliyor musun ? Alıcaz bebeğini senden Müge anlıya çıkarsınız aramaya deseler sana şaka bile olsa 2 aylık anne olarak muhakkak sinirlerin tepene çıkar. Bazıları kendi çocukları gibi görüyorlar ve anneye anne olmanın zevkini değil de ızdırabını yaşatıyorlar . Kadın cocuğu anne dedi diye sevinçten ağlayacağına acaba beni annesi olarak görmüyor mu diye ağlıyor . Bu durumu kayınvalide öncelikle bir anne olarak doğru karşılamayıp üzerine gitmeli , ben babaannenim vs diye alıştırmalı. Annen geldi x hadi babanne yemek yesin gibi gibi ..

Zaten oğlum herkese anne diyo kediye köpeğe bana babasına babanesine ananesine anne anne sesleniyo kadında aa bana anne diyo diye havaya giriyo
İşte sıkıntı orda insan ona tav oluyor benim kuzumda herşeyi sıkı sıkı tutar babasının parmağını emer yalar yanağını emer ama kv yapsın aaa beni öpüyor beni özlemiş bak bak elimi hiç bırakmadı sımsıkı tuttu içimden diyorum şizomusun ki

Anne bebeğime sen baktığın için bu konuda kafası karışabilir. Çocuğumun sağlıklı psikolojik gelişimi için buna çok dikkat etmemiz lazım. Annesini babasını doğru öğrenmeli vs gibi açıklayıcı bir dille destek rica etsen?

En nefret ettiğim şey saygısızlık açık açık söyle sana demiyor herkese diyor üstelik anne derdirtme lütfen onun annesi benim de yani çocuğun mu önemli kayınvaliden mi şuan annesi sanmıyordur falan o baktığı için öyle dedirtmeye çalıştıkça annesi sanacak

ya anlamadım çocuğun psikolojisini bu psikopat kadın mahvederken siz izliyor musunuz sen annesi değilsin niye zorluyorsun benim çocuğum annesi benim demediniz mi hiç

Hayır canm çocuklarım ikisi de kız.. Yaşlı insanlar bazen sırf sizin gıcık olduğunuzu farkettikleri için bile inadına yaparlar.. Onlara verilecek en büyk tepki tepkiszlik bi yerden sonra o davranışları sönceketir.. Bırak desinler bi süre sonra kendileri demez olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…