Sizin önceliğiniz evladınız, çalışan annelerin önceliği para öyle mi!ben bu durumu yaşamamak için hiiiic beklentisiz, tek memur maaşi ile gecinmeyi göze alip işten ayriliyorum.
hic birsey evladimdan öte ve önemli degil heleki para!
giderlerimi kısarım, açta kalırım ama yavrumun en güzel anlarını kaçırmak onu başkalarının terbiyesine ve eğitimine birakmayi asla düşünmüyorum.
annelik başlı başına bi meslek benim için ev hanımlığıda..
Koca parası yemeyi meşrulaştıran bi mesaj canım ciddiye bile almaSizin önceliğiniz evladınız, çalışan annelerin önceliği para öyle mi!
Yine sizin mantığınızla anne olan herkes çalışmayı bıraksın.
Yapmayın yahu. Biraz mantıklı olun.
Bizim ufaklıkta bana anne der babaannesi de annemmmm oğlum dıye cevap verir. Ama ben oralı olmuyorum sonuçta annesi kim belli. Siz bunu engelleyemezsınız aklı erdıkce anlayacaktır zaten. Ve anne kelımesı kolay olduğu için herkese anne diyebilirler. Halasına der, enıstesınede o yüzden takılmayın..Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü
Konu daha guzel carptirilamazdi herhalde. Annem benim canimmm. Cocuklarima kendim bakiyorum .O zaman kendi kurallarınızı geçireceğiniz birine baktırın madem yerini bilmiyorlar annenizi de tanımıyor güvenmiyorsanız ne diyelim yani
Bunun tek çözümü bu konuyu buyutmemek. Çünkü çocuğunuz az biraz daha büyüsün kime anne kime babaanne diyecek öğrenecek. Benim oğlum da yapıyo öyle kv de benimle yarisiyo zaten ben sadece içten içe gülüyorumMerhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Bakmasin napimBakmak zorunda da değil..
:)Bakmasin napim
Hay ağzını öpeyim desem olmaz. Hay ağzın bal yesin diyorumBir çocuğa bedava her gün bakan, altını değiştirip yemek verip ninniyle uyutan insanın kendisini annesi sanması normal değil mi ya???
Anneanne babaannenin emeğinin sömürülmesi normal, kadının kendine anne dedirtmesi anormal.
Ben de bunu anlayamıyorum.
Keşke bakıcı tutsaydiniz, hem böyle duygusal bağ gelistirmezdi hem de bin lira iki bin lira,emeği neyse alırdı karşıdaki kadın. Kendisini anne değil dadı sanardi.
Zavallı anneanne babaanneler ne yaptığı işin maddesel karşılığını alıyorlar , ne yaptıkları takdir ediliyor... Bedavaya insan anca kendi çocuğuna bakar onca ay-bunca yoğun mesaili. Böyle zamanlarda yaşı elliyi geçkin,menapoz zamanı gelmiş kadınların vücudu bu yorgunluğu kaldırabilmek için bebeği kendisininmis gibi görüyor demek ki. Yoksa akıl mantik işi değil o yaşta kadının full mesaili bedavaya bebek bakması.
Ben de yeğenlerime bunaldiğim zamanlarda sesimdeki öfkeyi bastırmak için uyarici bir ses tonuyla "annesi" derim.Sizin anneniz ne diyor mesela
Oğlum gel sana çikolata veriyim değil x gel şeklinde mi
Komşu çocuklara bile “hadi oğlum, güzel güzel oynayın” denir burada anne olup olmamakla ilgili ne var ki
Alnı olsa da öpsem denilecek bir yorumBir çocuğa bedava her gün bakan, altını değiştirip yemek verip ninniyle uyutan insanın kendisini annesi sanması normal değil mi ya???
Anneanne babaannenin emeğinin sömürülmesi normal, kadının kendine anne dedirtmesi anormal.
Keşke bakıcı tutsaydiniz, hem böyle duygusal bağ gelistirmezdi hem de bin lira iki bin lira,emeği neyse alırdı karşıdaki kadın. Kendisini anne değil dadı sanardi.
Zavallı anneanne babaanneler ne yaptığı işin maddesel karşılığını alıyorlar , ne yaptıkları takdir ediliyor... Bedavaya insan anca kendi çocuğuna bakar onca ay-bunca yoğun mesaili. Böyle zamanlarda yaşı elliyi geçkin,menapoz zamanı gelmiş kadınların vücudu bu yorgunluğu kaldırabilmek için bebeği kendisininmis gibi görüyor demek ki. Yoksa akıl mantik işi değil o yaşta kadının full mesaili bedavaya bebek bakması.
Ay ne alakası var kendisi istiyo Bakmak hem nerden biliyosun karşılığını almadığını ya Ne sömürüsü allah aşkına amma duyar kasmaya meraklısınız siz de kendi torununuza anne dedirtirsiniz ozamanBir çocuğa bedava her gün bakan, altını değiştirip yemek verip ninniyle uyutan insanın kendisini annesi sanması normal değil mi ya???
Bizimki o alana girmiyor hanımefendi kendisi teklif etti biz de elimizden gelen maddi manevi desteği veriyoruz kendisine gereksiz duyar kasmayın siz de torunununa anne dedirtin madem öyle gelininize meydan okuyunAlnı olsa da öpsem denilecek bir yorum
Yazık kadınlar kurtulamıyorlar çocuk bakıp büyütmekten yaşı kaç olursa olsun.Bakıcı tutacak maddi gücü de varmış oysaki konu sahibinin.
Kendisi istiyor severek bakıyıor diyorlar ama ben kaç tane kadın tanıyorum çevremde torunlarına çiçek gibi bakan, asla off demeyen ama çocuklarının olmadığı yerde bıktım diyen, ne yapayım kim bakacak mecbur deyip bakan.
Yazık valla yaşlılara.
Şimdi mesela diyor ki uyandı anne diye seslendi gittim yanına annem dedim bağrıma bastım göğsümde uyudu diyor bana nispet yapmaya çalışıyor art niyet olmasa takmıycamBizim ufaklıkta bana anne der babaannesi de annemmmm oğlum dıye cevap verir. Ama ben oralı olmuyorum sonuçta annesi kim belli. Siz bunu engelleyemezsınız aklı erdıkce anlayacaktır zaten. Ve anne kelımesı kolay olduğu için herkese anne diyebilirler. Halasına der, enıstesınede o yüzden takılmayın..
Senaryo hep aynı.Ay ne alakası var kendisi istiyo Bakmak hem nerden biliyosun karşılığını almadığını ya Ne sömürüsü allah aşkına amma duyar kasmaya meraklısınız siz de kendi torununuza anne dedirtirsiniz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?