Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
Benim oglum iki yasinda kv oglum diyor surekliBenim kv daha doğmamış bebeği kendi bebeği sanıyor. Hamile kaldım kalalı toplasan 3 5 kez ilk aylarda yanyana geldik. Şehir dışına gitti hamile halimi bile görmedi. Ama her konuşmada bebeğim nasıl, oğluşum nasıl diyor.. Ben bebeğime şunu yapıcam, oğluşuma bunu alıcam diyor. Eşime söylettim güzellikle senin torunun bizim oğlumuz dedi ama anlamıyor. Eğer doğum sonrası aynı şekilde devam ederse bozuşuruz. Tavrınızı koyun, bakıyor diye annesi olmuyor. Ne anlıyorlar böyle densizliklerden acaba..
Valla benim eşim de memur ama işten ayrılmayı hiç düşünmedim sizinki iyi cesaret bu devirde tek maaşla çocuğun eğitimi ihtiyaçları vs. Güzel kılıf olmuş size çocuk hem çalışan anneler bebeklerinin en güzel anlarının kaçırmaz akşamları eve döndüklerinde ve haftasonların doya doya vakit geçirirler ayrıca benim konum bu değil şikayetim de bu değil konuyu yanlış okudunuz besbelliben bu durumu yaşamamak için hiiiic beklentisiz, tek memur maaşi ile gecinmeyi göze alip işten ayriliyorum.
hic birsey evladimdan öte ve önemli degil heleki para!
giderlerimi kısarım, açta kalırım ama yavrumun en güzel anlarını kaçırmak onu başkalarının terbiyesine ve eğitimine birakmayi asla düşünmüyorum.
annelik başlı başına bi meslek benim için ev hanımlığıda..
Benim oglum iki yasinda kv oglum diyor surekliBen cok sinir oluyorum ama esime normal geliyor babaannesi ile ayni evde buyudu esim babaannesi de ona oglum diyo.. onun icin bu konuda esim bana destek vermedi desin ne var diyor
Bende bunu yazacaktımBilmiyorum da torununu emzirmeye çalışan, kendi memesini emziren kaynanalar var onlar aklima geldi.İnsallah onu yapmiyodur siz yokken bisverin anneyi babanneyi
Bilmiyorum da torununu emzirmeye çalışan, kendi memesini emziren kaynanalar var onlar aklima geldi.İnsallah onu yapmiyodur siz yokken bisverin anneyi babanneyi
Benim oglum iki yasinda kv oglum diyor surekliBen cok sinir oluyorum ama esime normal geliyor babaannesi ile ayni evde buyudu esim babaannesi de ona oglum diyo.. onun icin bu konuda esim bana destek vermedi desin ne var diyor
Ben ve ablam belli yaşa kadar dede ve babaanne yanında kaldık ,bizde babaanne ye anne demeye başlamıştık ,şimdi 40 yaşındayım ve annemi şimdi anlıyorum bir şey demezdi kimseye çok masumduZaten sabrım taşmak üzere bi kere daha olursa fena uyarıcam çocuğun kafasını karıştırıyor
Ay bu ne sapıkça bi durum aslında ısrarla kendilerine anne dedirtmeleri sapıkça geliyo bana yaBenim oglumda anneme, kayinvalideme anne der. Onlarda annem diye sever seslenirler. Bana garip gelmedi. Ama ozellikle anne dedirtiyorsa sikinti var. Annemde pek takilmaz oglumun anne diye seslenmesine ama kayinvalidem icten icten gurur duyuyor hosuna gidiyor. Takma bosver normal kayinvalideler cok az. Senin yasadigni turkiyenin 50% kesin yasiyordur
malesef eski nesillerin cogunun psikolojik sorunlari var. Yas almis insanlar ama aslinda daha cocuklarAy bu ne sapıkça bi durum aslında ısrarla kendilerine anne dedirtmeleri sapıkça geliyo bana ya
Çocuklar bazi dönemlerde böyle kafa karışıklıklari yaşıyor ve zamanla geçiyor . 15 yaşında olup babaannesine anne diyen bir çocuk görmedim ben .
Asıl siz madem çok buldumcuksunuz ve zerre kv den hoslanmiyorsunuz o zaman baktirmayacaksiniz bu kadar basit .
Diğer türlüsü iki yuzluluk oluyor çünkü işini gördürmek için katlanmak oluyor ..
Ayrica bilinçsiz ben miyim başlığı bir okuyun istersenizkv bebeğimi annesi sanıyor himmmm tmm ..
Zaten sabrım taşmak üzere bi kere daha olursa fena uyarıcam çocuğun kafasını karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?