Herkes okumadığı için tek tek yazmak zorunda kalıyorum. Kv gelmesi konusunda hemfikirim. Gelsin ama ucu görünsün. 25, 35 bilmeliyim. Zira bütün sene kalabilir.Senede 1 kere gelen ve üstelik sorunlu olmayan bir kv nin 25 gün kalmasında sakınca yok bence. Ha bana da 25 gün uzun gelir onun yerine senede 2 3 kere 10 15 günlüğüne gelse daha iyi ama olsun anne bu elbette gelecek. Kızında rahatsız etmemek icin kalmamasi ayrı konu. Türk işi aile işte.
Kadın bakılma ya değil ziyarete geliyor oğluna. Siz ilerde 1 gün bile rahatsız etmeyin oğlunu zu bir gün bile
Siz öyle yaparsınız ozaman ileride çocuklarınıza bu övdü verirsiniz. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez güzelim. Sizin gibi bir düşünceye de sahip olmaktan Allah korusun
Bence ağlanacak halinize gülüyorsunuz sizin gibi dudunmeyen sizin düşüncelerinize troki verenlere karşı agresiflesmeyinbenim tv izlimeye vaktim yok güzelim sizin gibi k. V çekiştirip duran biri değilim üzgünüm alintilamayin lütfenAy hala drama, ajitasyon, hiç yorulmuyor musunuz güzelim?
Şimdi ben burada fikrimi yazdım diye kime ne yaşatmışım da ileride yaşamadan ölmeyecek mişim?
Flash Tv çok mu izlediniz? Sırlar Dünyası vs ?
Bence ağlanacak halinize gülüyorsunuz sizin gibi dudunmeyen sizin düşüncelerinize troki verenlere karşı agresiflesmeyinbenim tv izlimeye vaktim yok güzelim sizin gibi k. V çekiştirip duran biri değilim üzgünüm alintilamayin lütfen
Açıkca söylesen kavga çıkar.Ima etsen de kavga çıkar.Zor bir durumDirek konuya gireyim.
15 yıllık evliyim kv erkek kardeşiyle başka şehirde yaşıyor. Ama hep evinde sıkılıyor. Kardeşiyle pek iyi değiller. Eşim şimdi yasak kalkar kalkmaz gidip annemi buraya getireceğim diyor. Sıkılmıştır annem diyor. Tamam gelsin oğlunu torununu görsün ama gelince okadar uzun kalıyorki, hani gitme buraya taşın desek gitmez ebediyen. Bulunduğum şehirde bir kiz kardeşi var ama ona uğrayıp bize dönüyor. Önce bize gelse sonra oraya gitse çözülecek iş ama eşim bana karışma sen diyor.
Şimdi ben nasıl bir tavır takınayım ki eşim bana alınmadan bu uzun misafirliğe bir çare bulayım. En son geldiğinde 25 gün kalmıştı. O da benim eşime tamam hadi artık dememle bitti. Eşimle tartışmıştık.
(Bu arada kv min bulunduğu şehirde kızı var ama hiç gitmez ona rahatsız etmemek için. )
benim kimseye beddua ettiğim yok neyi nereden anlıyorsanız bilemem orasını. Dünya virusle ugrasirken sizler hala bi k. v derdine dusmussunuz başka sıkıntılarıniz yokmu baska proplemleriniz yokmu evlenirken eslerinizin annesi babasi ailesi olduğunu unutuyorsunuz galiba benim ailem nasılsa eşimin ailesi de benim için öyledir...Agresifleşen sizsiniz? Hemen beddua mode on a geçmişsiniz. Sanki yaşlılarımızı kamçılayıp sokağa atmışım gibi ileride yaşattığını yaşamadan ölme vs demişsiniz. E buna gülerim tabi. Kimseye bir şey yaptığım yok çünkü. Bu tür gelişine sallanan yersiz beddualarla ilgili çok güzel bir atasözümüz var ama buraya yazmayacağım
Sizde alıntılamazsanız sorun yok...
benim kimseye beddua ettiğim yok neyi nereden anlıyorsanız bilemem orasını. Dünya virusle ugrasirken sizler hala bi k. v derdine dusmussunuz başka sıkıntılarıniz yokmu baska proplemleriniz yokmu evlenirken eslerinizin annesi babasi ailesi olduğunu unutuyorsunuz galiba benim ailem nasılsa eşimin ailesi de benim için öyledir...
Oğlununnnnn demenız cok yerınde olmus cidden boyle lv ler. Benımkı fe anneme ikide bır orası senın kızının ewı kendı ewın sayılır deyip duruyordu. Yanı dwmek istiyor kı benım evım oğlumun evı aslında. Ben de bi gun burası kımsenın evı degil benım evim desim.annemın evi bellı herkesın evi bellı canım nereden annemın evi oluyor dedim. Sen kızım sana soyluyorum gwlınım sen anla yaparsan aynı sekilde iade ederiz yanı.Çünkü sen gelinsin !!!
Hizmet etmekle sorumlusun !!!
Kizinin huzurunu niye bozsun !!!
Orada damat var !!!
Sen kimsin ki onun gozunde !!!
Kadin oğlunun evine geliyor !!!
Dikkat çekiyorum oglununnnnnnnnnnnnn!!!!!
bence bunlar kaynanalarBu yoruma eksi atanlar ironiden mi anlamıyorsunuz yoksa sizde mi bu msj daki gibi bir kaynanasınız
ıronı yaptımOğlununnnnn demenız cok yerınde olmus cidden boyle lv ler. Benımkı fe anneme ikide bır orası senın kızının ewı kendı ewın sayılır deyip duruyordu. Yanı dwmek istiyor kı benım evım oğlumun evı aslında. Ben de bi gun burası kımsenın evı degil benım evim desim.annemın evi bellı herkesın evi bellı canım nereden annemın evi oluyor dedim. Sen kızım sana soyluyorum gwlınım sen anla yaparsan aynı sekilde iade ederiz yanı.
yada gelecegın kaynana modelındekı oğlan annelerıbu yorumu beğenmeyenler kaynana falan heralde. ne düşünerek beğenmedim butonuna bastılar acaba
Ya bazı kayınvalideler bakınız benimki, çocuk gibi gece 4e kadar oyun oynamak istiyor. Herkesinki oyun oynamasa bile uyumaz sohbet edilir, ya da o kendi uyumaz tv izler falan. Böyle bir durum varsa cinsellik yaşanmıyor ne yazık ki. İğrenç bir durum. Mümkün mertebe ne kayınvalidemlerde yatıyorum ne de o kalıyor zaten.Aynı odada yatilmuyor değil mi iyice saptirdiniz
Kimse o çocukları dünyayı getirirken çocuklara sormuyor. Aaa bebek sevelim, çocuk yapalım deyip siz getiriyorsunuz. Ondan sonra da karnımda taşıdım, bugünlere getirdim diye onların size bakmasını hak görüyorsunuz. Ben sırf bu sebepten çocuk yapmıyorum. Ülkenin, dünyanın durumu böyle. Ekonomik güç verebilecek miyiz eline, güzel okullarda okutabilir miyiz, ona mutlu bir ömür sağlayabilir miyiz diye kılı kırk yarıyoruz. Yaşlandığımda da asla ona yük olmak istemem. Hele ki keyif için 25 gün. Kalacaksam kızımda 5 gün, oğlumda 5 gün bitti. Her ikisinde de ben de bir şeylerin ucundan tutarım. Gelinim benim hizmetçim değil. Bunu bilirim. Hastalık durumu olursa zaten direkt derim bakıcı tutalım ya da huzurevi diye...Insan sevildiği yere gider kızı yada oğlu fark etmez nerede rahat ediyorsa oraya gider benim anlamadığım bir evlat neden yetiştirilir yaslandigimizda başımız dara düştüğünde kime siginirsiniz evlat ya 9 ay karnında taşıdığı büyütüp beslediği ne fedakarlıklar yapan ANNEEEE yi BABAYI sokagami atalım gelin istemiyor damadın rahatı bozuluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?