- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen gitmeyi düşünüyorum gıcıklığına huzursuz etmek için varlığım bile yeter huzursuz olmasına kararsızım
Sana katılıyorum istemeyerek,strateji çok güzel,bu işler böyle işler diye bir söz var ya.Adım adım varılacak yer orası.Önce "ben mesafeli görüşeyim"sonra "anne ağlama nolur"arkasından"Aşkım annem çok pişman,geliversin,köşecikteki mindere oturur nolcak"en son"Eeh be ne kinciymişsin"Vee"O benim anamm taammı", ve o ağır sözlerin çamaşır suyuyla dezenfektesiyle olay kapanır.Yani sana " annem üzgün görüşün pişman olmuş bebeği görmek istiyor gelip gitmek istiyor " gibi sözleri söylemez ? Ben hiç zannetmiyorum. Eşine beddua eden çocuğun babasından bile şüphe etmiş kişileri kolaylıkla affeden gidip gelmek isteyen kişinin sonraki aşamada " sende görüş pişmanlar " diyebileceğini düşünüyorum ama inşallah öyle olmaz tabiki ..
Katılıyorum şimdi öyle der sonra başlar o da benim annem o da babanesi .. o da halasi..öyle oyle uzar gider..Kararı güzel kulağa da hoş geliyor ama kazın ayağı öyle olmaz, bir iki üç derken benim hatırım yok mu diye girer o benim annemden çıkar,şimdiye kadar görüşmediği için kalbi soğukmuş ama görüştükleri anda samimiyet artarak devam eder
Malesef başka iş deneyimi olmadığı için başka yerde iş bulamadı kısa bir süre başka yerde çalıştı sanırım kendi işinin patronu olup kimseden emir almamak kolayına gidiyor bende doğumda işi bırakıp 1 yıl çalışmayacağım için çalışma diyemiyorum maddi olarak zorlanırızben aşırı kinci bir insanım ya hiç bana göre değil mesela eşinizin orada calışmaya devam etmesi bile ben olsaydım bana göre sorun olurdu
Yok olay boşanmayla çocuğunu haftada 1 görmeyle kapanır bunu çok iyi biliyorSana katılıyorum istemeyerek,strateji çok güzel,bu işler böyle işler diye bir söz var ya.Adım adım varılacak yer orası.Önce "ben mesafeli görüşeyim"sonra "anne ağlama nolur"arkasından"Aşkım annem çok pişman,geliversin,köşecikteki mindere oturur nolcak"en son"Eeh be ne kinciymişsin"Vee"O benim anamm taammı", ve o ağır sözlerin çamaşır suyuyla dezenfektesiyle olay kapanır.
Bana o.. muamelesi yaptıklarında eşim iş yerinde herkesin içinde hem annesine hem kardeşine vurdu asıl o... sizsiniz diye ne kadar acı benimde oğlum olacak ve ben dedim oğlum isterse pavyondan kadın çıkarsın nikah yapsın senin gibi anne olmayacağım annelik doğurmak değil
Malesef başka iş deneyimi olmadığı için başka yerde iş bulamadı kısa bir süre başka yerde çalıştı sanırım kendi işinin patronu olup kimseden emir almamak kolayına gidiyor bende doğumda işi bırakıp 1 yıl çalışmayacağım için çalışma diyemiyorum maddi olarak zorlanırız
İnşallah çok teşekkürlerzaten eşinizin orada çalışması normal onlar için paradan mı olsun
ama işte ben kinimden yapamazdım
gönül ister ki herkes iyi anlayışlı olsun ama insanlar çok kötü
Allah yardımcınız olsun çok da takılmayın sinir stres bebeğe zarar eğer eşiniz de tavır değiştirirse gerekeni söylersiniz
Kesinlikle... Ama inşallah biz yanılırz bu sefer.Sana katılıyorum istemeyerek,strateji çok güzel,bu işler böyle işler diye bir söz var ya.Adım adım varılacak yer orası.Önce "ben mesafeli görüşeyim"sonra "anne ağlama nolur"arkasından"Aşkım annem çok pişman,geliversin,köşecikteki mindere oturur nolcak"en son"Eeh be ne kinciymişsin"Vee"O benim anamm taammı", ve o ağır sözlerin çamaşır suyuyla dezenfektesiyle olay kapanır.
6 senedir tanıyorum genelde sakindir söz konusu bebeği olunca gözü döndü öncesinde yaptıklarının birikimi de vardı benimde onayladığım bişey değil fazlasıyla hakettilerValla canım ailesinin sana iftira atması da eşinin anne ve ablasını dövmesi de tüm bunlara rağmen hala aynı yerde çalışıp şimdi bir de görüşmek istemeleri de çok tuhaf çok çirkin, ne olursa olsun bir evlat annesine vuramaz görüşmez bunu anlarım ama annesine vurabilen adam yedi kat yabancıya neler yapmaz
Kaç senedir tanıyorsun bilmiyorum ama bu durumlardan korkardım ben yerinde olsam, annesine sensin o... diyip bir de tokat attı öyle mi, hadi ablayı geçtim bak, ama anne, ne olursa olsun
Evet beddua edince karşılığını verdim sinir anında olur öyleSende bi arkadaşa bebeğinin kalbi dursun demiştin kimsenin ağzının ayarı yok galiba neyse
Evet beddua edince karşılığını verdim sinir anında olur öyle
Sende bi arkadaşa bebeğinin kalbi dursun demiştin kimsenin ağzının ayarı yok galiba neyse
Sinir anı 6 yıl mı sürüyor? Ayrıca konumuz bu değil dilersen yazmayabilirsinO sana beddua etmemişti ayrıca sinir anında olur öyle ise kaynananı da affetmelisin
Evet gerçek ben eşimle tartışıp bir sigara yakmıştım doktorum günde 1-2 taneye izin veriyor 0.1 likten arkadaş da bana iç gebersin çocuğun vs demişti bende senin çocuğun ölsün gibi bişey dedim yanlış hatırlamıyorsam da üzerinden baya zaman geçti konumuz şu an bunu tartışacaksak ben geçmişte sinirle söylediğim bi söz diye konu açayım bazıları bayılıyor alakasız konuşmaya (sizi tenzih ederek diyorum)bu gerçek mi ya?