Kv şikayeti ki konu devamı aptalligim

Eşimde annesi gibi konuşmaya yatkın bı tıp değil off der kalkar yada başlar eskiden olan saçma sapan şeylere konuşmamız gereken konu kalır kavga ettiğimizde kalırız
Bi gün iyi iki gün kötü ne kadar devam edebilir ki böyle
Sürekli kavga mı ediceksiniz
Eşinizi değiştirmek kaba tabiriyle yontmak sizin elinizde

Oğlunuzun bu halde olmasının en büyük nedeni huzursuz kavgacı geçimsiz ve sevgisiz bir ailede olması. Biraz sakin olmanız ve çocuğun yanında asla kavga etmemeniz lazım
Maalesef ...tuvaletini kacirmasi da bundan farkındayım çünkü dışarıda bile 3-4 saat yapmaz yeri gelir .en büyük zararı oğluma veriyorum ve sanurum evdeki herkesi benim gerginligim geriyo

İşin zor ama o onunda torunu izin ver görsün sevsin.
Seni sevmek zorunda değil ,sende onu sevmek zorunda değilsin ama bunun için eşine yüklenme yazık.
Nihayetinde annesi ,bende eşimin ne olursa olsun kötü yola bile düşmüş olsa anneme kötü söz söylemesine tahmmül edemem ,sende edemezdin .
Biraz sabırlı olmak lazım ,senin ailen kocan ...
Onları fazla kafaya takma ne dedikleri umurunda olmasın

Haklı değilim evet ama pislik konusunda lafimin arkasındayım çünkü el yıkamak yok,eli hep burnunda ,köylerine gittik küçük bir ev lavaboyu temizledigim sünger ile buaşık yıkamaya kalkmış birisi çok titiz değilim ama bunları da midem almaz doğal olarak bı arada olunca herşeyi kendim kenmaya çalışıyorum oğlumun ağzına bı yiyecek vermesini istemiyorum ve böyle bir anneyle büyüyen kişinin çocuğun odasındaki oyuncak dağınıklığına bile laf etmesine katlanamiyorum

Bi gün iyi iki gün kötü ne kadar devam edebilir ki böyle
Sürekli kavga mı ediceksiniz
Eşinizi değiştirmek kaba tabiriyle yontmak sizin elinizde
Aslında ikimizien cidden sorunumuz yok eskiden annem şunu dedi buna alınmış diye eşim onların ağzına bakıp kavga çıkarırdı şimdi de ben devraldim ...
Gerçekten tavsiyemiz var nasıl yontabikirim çok düz fazla höt höt biriyim maalesef

Doğru söylüyorsunuz kaba tabirle bu laf vardır it urur kervan yürür sanırım bunu benimsemek lazım ve tabi olgunlaşmak da gerek

Goruyo zaten :)) ki engel de olmam ...dediğiniz doğru eşim benim anneme laf etse tabiki sinirlenirum ki dün esimde bağırdı yani

Eski konularınızı okudum sanki kendi başıma gelmiş gibi o kadar çok sinirlendim ki.. Ya ne istiyorlar biz gelinlerden ne kadar terbiyesiz insanlar.Yenilir yutulur cinsten laf söylemiyorlar bi de saygı bekliyorlar bizlerden.
Bende biraz kinci biriyim. Benimde başımdan kaynana ve görümce ikilisinden bir sürü şeyler geçti. Şunu öğrendim asla eşime ailen şunu yaptı bunu yaptı demiyorum artık. Kendi görüyo zaten. Siz iyi olun laf söylemeyin bu sefer eşiniz şunu öğrenecek. Annemler bana karımı kötülüyo ama karım annemle ilgili birşey söylemiyo demek ki sorun onlarda diyecek.
Ben bir zamandan sonra politik ve oyuncu olmayı öğrendim onlara karşı. Sizde öyle yapın. Günahınız kadar sevmiyosunuzdur onları ama saygı duyun sonuçta eşinizin ailesi. Malesef et tırnaktan ayrılmıyor. Allah bu kayınvalideleri ıslah etsin diyecek başka bişey bulamıyorum.

Kırmadan bagrınmadan kızmadan olayı büyütmeden bazen kadınlıgınızı bazen naifliğinizi belli ederek kırıldıgınızı üzüldüğünüzü yapmaması konusmaması söylememesi gerekitigi seyleri rahatsızlıklarınızı dile getirin
O size bişey diyo siz ona bişey diyosunuz üstelik alakasız konularda bile annesine baglayarak
Biraz sakin olun
Cok kaba olucak ama kedi köpek gibi sürekli karsılıklı didişerek olmaz bi tarafın alttan alması lazım susması lazım
İlk asamada esiniz bunu yapmaz sizin baslatmanız gerek
Alttan ala ala yeri gelip susup yeri gelip kırıldıgınızı belli edip bi şekilde kendi istediginize göre şekillendireceksiniz

Maalesef bendeki tüm iyi niyeti bitirdiler artık ..aslında sorun ne biliyor musunuz kp sorumluluk sahibi olmayınca evdeki erkek çocuk baba rolüne bürünüyor yok evleri yok ev almak lazım yok koltuğu eskimiş koltuk almam lazım bu arada kp millete habire kefil millete para yediriyor bu sefer ne oluyor oğlum yapsın gelin oğlumun parasını yiyor o yiyeceğine biz ev usteyelim bilmem ne usteyelim oğlunu koca gibi goruyo tabiri caizse ve istiyo ki oğlu da eşini umursamasin çünkü kocası onu unursamamis bilmiyorum insan der ki ben mutlu olmadim bari oğlum huzurlu bı evlilik gecirsin ama aynı durum kizinda olunca ortalık inliyor

Dediğiniz gibi umursamayacagim zaten ne olduklarını anladı şükür bir de ben cenemi kapatsam

Çok sağolun çok güzel tavsiyeler ...yapı olarak biraz sert ,esnekliği olmayan birisiyim açıkçası çok bı faydasını görmedim bu durumun dediğiniz gibi biraz daha sakin ve sessiz kalabilmek daha iyi belki de .
Yıllardır her lafın ,her tavrın tartışmasını o an yaptım ve tabiri caizse cadı gelin oldum geçen yıl kavga çıkarttıklarında eşim devreye girdi ben hiç muhatap olmadım ve eşime hayret ilk kez beni haklı buldum dediğimde bana :sen kendi kavganı yapiyodun bana geren jalmiyodu dedi

Adam mertebesine eren erkekler , buna asla izin vermez . Ne annesine laf ettirmeli ,ne karısına.
Kesinlikle ...bizimki denge kurdu yıllarca sözde hem onları hem beni susturdu tabi öyle olmadığını geç farketti ve bir önemi kalmadi

Size bişeymi dedi laf mı soktu bi ona kadar sayın icinizden öyle cevap verin
Veya tamamen susun icinizden bagrının istediginizi ama yüzüne bişey demeyin odayı terk edin bi uzaklasın ondan
Bi on dk sonra hem daha aklı selim cevap verirsiniz hemde oda sakinleşmiş olur bu kadar büyümez olayınız
Bi süre sonra emin olun o özür dileyecek kıvama gelicektir
Bide annesini katmayın yerli yersiz konulara
Konu o değilse annesinden konusarak ona giydirerek onu kavganıza dahil ederek eşinizi yok yere anneci yaparsınız inadına annesine daha cok baglanır

Adam mertebesine eren erkekler , buna asla izin vermez . Ne annesine laf ettirmeli ,ne karısına.
eşlerde de suç olabiliyor dengeyi kuramaz benim eşim annesinden taviz vermez hiçbir zaman hep üzülen taraf ben olurum ama artık umursamıyorum eşim görüyor zaten

Eşiniz laf dediğinde susun yani ona söz düşürmeyin. Kaynananız onu aradığında anne benim karım masum desin. Yok eğer hala eşiniz aynı devam ediyosa böyle anneci bir erkekle ömür geçmez

Yaptıkları nasıl ortaya çıktı mesela? Eşiniz size hak verdi mi?

Evimizin erkeği nasıl bir laftır ya? Ne kadar cahilce düşünen bir kayınvalide, ona bakarsan sen de kendi evinin kızısın. Boşanıp boşanmamak ona kalmamış, oğlunun yuvasını düşünen bir anne böyle bir lafı asla kullanmazdı. Sinirlerin iyice gerilmiş çok haklısın ama yine de mümkün olduğunca annesini daha az anmaya çalış çünkü öbür türlüsü kendinden soğutursun.

Hallolmuş meseleler şaka için bile dile gelmemeli ki siz kavga anında söylemişsiniz. Kayınvalidenizden alamadığınız hırsınızı eşinize mi yansıtıyorsunuz acaba?
Ağır sözler edilmiş. Haklılığı en çok sağ duyulu ve sakin kalarak devam ettirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…