- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi capricorn87
-
Çok sağolun sakin olacağım dediklerinizi deneyeceğimSize bişeymi dedi laf mı soktu bi ona kadar sayın icinizden öyle cevap verin
Veya tamamen susun icinizden bagrının istediginizi ama yüzüne bişey demeyin odayı terk edin bi uzaklasın ondan
Bi on dk sonra hem daha aklı selim cevap verirsiniz hemde oda sakinleşmiş olur bu kadar büyümez olayınız
Bi süre sonra emin olun o özür dileyecek kıvama gelicektir
Bide annesini katmayın yerli yersiz konulara
Konu o değilse annesinden konusarak ona giydirerek onu kavganıza dahil ederek eşinizi yok yere anneci yaparsınız inadına annesine daha cok baglanır
Yanımda söylemez ama kv ile taristigimda ondan duyduğum eşim demiş ki bundan sonra o kız için agzinizi açtığınızi girmeyeceğim yoksa bu eve son girişin olur diye sonra annesi devam edince de çocuğu 2 gün gör yeter sen rahat durmayacaksin belli deyip biletini almış biz geldik 3-4 gün kalabildi onda da ağzını acamadi ama ben gelmeden bı gün önce eşim bilet aldı diye yine bayilmsyw kalkmış ...benim annem böyle bir durumda gelmezdi zorla kavga cikarmussin yalanın ortaya çıkmış hala yapisiyosun zorla bı dur bi zaman geçsinEşiniz laf dediğinde susun yani ona söz düşürmeyin. Kaynananız onu aradığında anne benim karım masum desin. Yok eğer hala eşiniz aynı devam ediyosa böyle anneci bir erkekle ömür geçmez
Evet hatta geçen konu açtım tel da diuoki sen 17, yaşında bu evden ciktin bizi terkettin bilsem okutmszdim filan niye benimle tanıştı onları dinlemeyip evlendi oğlunu kocası gibi goruyo işin kötüsü kardeşi de öyleydi düğünde kendi akrabaları dalga geçti i derece cıvık eşimin boynunu öpmeye çalışıp durmuşEvimizin erkeği nasıl bir laftır ya? Ne kadar cahilce düşünen bir kayınvalide, ona bakarsan sen de kendi evinin kızısın. Boşanıp boşanmamak ona kalmamış, oğlunun yuvasını düşünen bir anne böyle bir lafı asla kullanmazdı. Sinirlerin iyice gerilmiş çok haklısın ama yine de mümkün olduğunca annesini daha az anmaya çalış çünkü öbür türlüsü kendinden soğutursun.
Çocuklarının huzuru kaçınca ne geçecek ellerine anlamıyorum kiKendimizi ispatlicaz diye heder ediyoruz, kayınvalidem telefonla arar kendi konuşur ben konuşurken dinlemez kulak vermez aynı şeyi elli kere tekrar edince en son soka giriyor oradan anlıyorum boş karılar bunlar cidden salla gitsin onlar eşim beni dovsun diye bakıyorlar o kadar yobazlar aldırmayın bu ileri zekalilara
Yok hiç birlikte oturmadik eşim aşırı titiz ve detayci bı tıp bu eşimin yaptığı bı durum hep böyle her yer bal dök yala olsun camda su lekesi kalmış diye bulur yaniPerdede ki toz ve bu gibi şeyler erkeklerin ilgisini çekmez kesinlikle kv demiştir onu da. Allah kolaylık versin bir arada mı oturuyorsunuz
Eşim konuşan bı tıp değil off deyip geçer yada annesi gibi tek kişi konuşur dinler en son lafı çarpar gider bide eleştiriye açık değil zaten konuşmaya kalkamiyoruz hep bu tartışmayla bitiyor ama doğru o konuyu eşime iyi bı animizda duyduğumu ve artık kimseyi konusturmamasinj sikildigimi söyledim bişey demedi orda bıraksam olurduÖnceki konunuzu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yine annesine olan hırsınızı eşinizden çıkarmışsınız ve üzgünüm ama böyle yaparak evlilik ilişkinizi soğutup zora sokuyorsunuz.
O olay oldugunda konuşup artık açmamalıydınız tekrar.
Böyle sürekli sürekli açmak sizi yorar.
Sakın kayinvalidenizi yada eşinizi savunduğumu düşünmeyin yapılanin savunulur yani yok ama amacına ulaştıriyorsunuz kayinvalidenizi böyle yaparak.
Biraz paranoya haline geldi sanırım en azından öyle görünüyorum ama bu kaçıncı denk gelişim konusuyo da işte kadın :)Esinin ustune fazla gidiyorsun
Hatalisin
Elinde her telefonu gordugunde..ana dedikodumu mu yapiyor.dersen kavga cikar.
Sakin ol biraz.
Sadece merak ediyorum boşansak ne olacakDaha gecen gun esimin telefonla kv ile mesajlarini gördm neler demis nasil doldurmus 5 dk icinde. Yuz yuze kim bilir neler diyolardir.. rabbim yardimcimiz olsun boyleleri hic saglikli gelmiyo bana herseyi beklerim sahsen
Neden öyle düşündünüzsizin dil pabuç olmuş yalnız. bu şekilde bi yere varamazsınız.
Eşiniz çok ilginçmiş en nefret ettiğim erkek tipi herşeye karışan ama bence orda yine kv de işin içindedir subliminal mesajlar verir o konuda eminim.. işiniz zor Allah kolaylık versin iyiki birde beraber oturmuyorsunız uzaktan bu kadar etkiliyorlarsa yanınızda olsalar dahada kötü olurdu herhalde..Yok hiç birlikte oturmadik eşim aşırı titiz ve detayci bı tıp bu eşimin yaptığı bı durum hep böyle her yer bal dök yala olsun camda su lekesi kalmış diye bulur yani
Annem ne kadar dedikoducu olsada (degil ama misal burdaki kv gibi olsaydi) eşim bu şekilde hakkında konuşsaydı kendini cok çabuk şekilde kapının önünde bulurdu. Siz böyle devam edin. Evliliğinizin bir kac ay icinde gölgesi dahi kalmaz. Çocuğa acıdım. 3 yas sendromlari dedikleri süreç onlar icin bizim için olduğundan stresli bise böyle anne baba arasında kaliyorlar
Anlıyorum ama inanın siz uzattıkça annesine hak verecek hale gelebilir eşiniz.Eşim konuşan bı tıp değil off deyip geçer yada annesi gibi tek kişi konuşur dinler en son lafı çarpar gider bide eleştiriye açık değil zaten konuşmaya kalkamiyoruz hep bu tartışmayla bitiyor ama doğru o konuyu eşime iyi bı animizda duyduğumu ve artık kimseyi konusturmamasinj sikildigimi söyledim bişey demedi orda bıraksam olurdu
Bilmiyorum valla huy mu etkileniyor mu ama öğrenci evindeyken de derli topluydu iş yerinde de öyleymiş faydasını gördüğümde oluyo bu durumun ama evet bunaltiyoEşiniz çok ilginçmiş en nefret ettiğim erkek tipi herşeye karışan ama bence orda yine kv de işin içindedir subliminal mesajlar verir o konuda eminim.. işiniz zor Allah kolaylık versin iyiki birde beraber oturmuyorsunız uzaktan bu kadar etkiliyorlarsa yanınızda olsalar dahada kötü olurdu herhalde..
bırakın konuşsunBiraz paranoya haline geldi sanırım en azından öyle görünüyorum ama bu kaçıncı denk gelişim konusuyo da işte kadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?