Kv şikayeti ki konu devamı aptalligim

Kendimizi ispatlicaz diye heder ediyoruz, kayınvalidem telefonla arar kendi konuşur ben konuşurken dinlemez kulak vermez aynı şeyi elli kere tekrar edince en son soka giriyor oradan anlıyorum boş karılar bunlar cidden salla gitsin onlar eşim beni dovsun diye bakıyorlar o kadar yobazlar aldırmayın bu ileri zekalilara

Perdede ki toz ve bu gibi şeyler erkeklerin ilgisini çekmez kesinlikle kv demiştir onu da. Allah kolaylık versin bir arada mı oturuyorsunuz

Daha gecen gun esimin telefonla kv ile mesajlarini gördm neler demis nasil doldurmus 5 dk icinde. Yuz yuze kim bilir neler diyolardir.. rabbim yardimcimiz olsun boyleleri hic saglikli gelmiyo bana herseyi beklerim sahsen

Çok sağolun sakin olacağım dediklerinizi deneyeceğim

Eşiniz laf dediğinde susun yani ona söz düşürmeyin. Kaynananız onu aradığında anne benim karım masum desin. Yok eğer hala eşiniz aynı devam ediyosa böyle anneci bir erkekle ömür geçmez
Yanımda söylemez ama kv ile taristigimda ondan duyduğum eşim demiş ki bundan sonra o kız için agzinizi açtığınızi girmeyeceğim yoksa bu eve son girişin olur diye sonra annesi devam edince de çocuğu 2 gün gör yeter sen rahat durmayacaksin belli deyip biletini almış biz geldik 3-4 gün kalabildi onda da ağzını acamadi ama ben gelmeden bı gün önce eşim bilet aldı diye yine bayilmsyw kalkmış ...benim annem böyle bir durumda gelmezdi zorla kavga cikarmussin yalanın ortaya çıkmış hala yapisiyosun zorla bı dur bi zaman geçsin

Önceki konunuzu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yine annesine olan hırsınızı eşinizden çıkarmışsınız ve üzgünüm ama böyle yaparak evlilik ilişkinizi soğutup zora sokuyorsunuz.
O olay oldugunda konuşup artık açmamalıydınız tekrar.
Böyle sürekli sürekli açmak sizi yorar.
Sakın kayinvalidenizi yada eşinizi savunduğumu düşünmeyin yapılanin savunulur yani yok ama amacına ulaştıriyorsunuz kayinvalidenizi böyle yaparak.

sizin dil pabuç olmuş yalnız. bu şekilde bi yere varamazsınız.

Evet hatta geçen konu açtım tel da diuoki sen 17, yaşında bu evden ciktin bizi terkettin bilsem okutmszdim filan niye benimle tanıştı onları dinlemeyip evlendi oğlunu kocası gibi goruyo işin kötüsü kardeşi de öyleydi düğünde kendi akrabaları dalga geçti i derece cıvık eşimin boynunu öpmeye çalışıp durmuş

Çocuklarının huzuru kaçınca ne geçecek ellerine anlamıyorum ki

Perdede ki toz ve bu gibi şeyler erkeklerin ilgisini çekmez kesinlikle kv demiştir onu da. Allah kolaylık versin bir arada mı oturuyorsunuz
Yok hiç birlikte oturmadik eşim aşırı titiz ve detayci bı tıp bu eşimin yaptığı bı durum hep böyle her yer bal dök yala olsun camda su lekesi kalmış diye bulur yani

Eşim konuşan bı tıp değil off deyip geçer yada annesi gibi tek kişi konuşur dinler en son lafı çarpar gider bide eleştiriye açık değil zaten konuşmaya kalkamiyoruz hep bu tartışmayla bitiyor ama doğru o konuyu eşime iyi bı animizda duyduğumu ve artık kimseyi konusturmamasinj sikildigimi söyledim bişey demedi orda bıraksam olurdu

Annem ne kadar dedikoducu olsada (degil ama misal burdaki kv gibi olsaydi) eşim bu şekilde hakkında konuşsaydı kendini cok çabuk şekilde kapının önünde bulurdu. Siz böyle devam edin. Evliliğinizin bir kac ay icinde gölgesi dahi kalmaz. Çocuğa acıdım. 3 yas sendromlari dedikleri süreç onlar icin bizim için olduğundan stresli bise böyle anne baba arasında kaliyorlar

Esinin ustune fazla gidiyorsun
Hatalisin
Elinde her telefonu gordugunde..ana dedikodumu mu yapiyor.dersen kavga cikar.

Sakin ol biraz.
Biraz paranoya haline geldi sanırım en azından öyle görünüyorum ama bu kaçıncı denk gelişim konusuyo da işte kadın :)

Daha gecen gun esimin telefonla kv ile mesajlarini gördm neler demis nasil doldurmus 5 dk icinde. Yuz yuze kim bilir neler diyolardir.. rabbim yardimcimiz olsun boyleleri hic saglikli gelmiyo bana herseyi beklerim sahsen
Sadece merak ediyorum boşansak ne olacak

Yok hiç birlikte oturmadik eşim aşırı titiz ve detayci bı tıp bu eşimin yaptığı bı durum hep böyle her yer bal dök yala olsun camda su lekesi kalmış diye bulur yani
Eşiniz çok ilginçmiş en nefret ettiğim erkek tipi herşeye karışan ama bence orda yine kv de işin içindedir subliminal mesajlar verir o konuda eminim.. işiniz zor Allah kolaylık versin iyiki birde beraber oturmuyorsunız uzaktan bu kadar etkiliyorlarsa yanınızda olsalar dahada kötü olurdu herhalde..

Bunun cook öncesi olduğu için belki de eşim çok tepki vermiyor biz annesi ben klima istiyorum ama şimdi siz eşya alacaksınız .Bı ton borç olacak x izin vermez diye ağladığı için tel u kapattığı an birbirimize girdik ve orda ayrıldık düğüne 2 hafta varken

Sonra annesinin mutlu olup ohh bize kaldı diye konuşmasını duyunca farkedip ailemden benden bı ton ozur dileyerek düzeltti durumu .
Bu en basiti sanırım eşime sinirim de o yüzden çok gecmiyo kadın önümde suçu bosandircam için herseyde kavga çıkardım yine bırakmadiniz diye sinir krizi geçirince artık herşeyi bekliyorum benim annemin de hataları oluyor ama eşim bişey diyemiyo çünkü bu şekilde bı niyetleri hiç olmadı eşime de bayilmiyolar ama bıraktılar artık

Amacım kendimi savunmak değil tabiki hatalarım var ama sanırım artık yiprandim ve tepkilerim biraz fazla .evet eşim ne zaman onunla Ko'nussa 'oğluma tahammülsüzlediyo yok o bunu yapiyomus yok bunun çocuğu bunu yapiyomus diye sonra farkedip kendine geliyor küçücük çocuğu bile kıyaslanmya çalışan art niyetlileri sevemiyorum

Anlıyorum ama inanın siz uzattıkça annesine hak verecek hale gelebilir eşiniz.
Böyle durumlarda sıcağı sıcağına konuşup çözüp öfkenizi soğutmaya bakın ki her an karşınıza çıkmasın o öfke.
Süreci güzel yönetin diye söylüyorum kendi adıma böyle bir şeye şahit olsam eşime "ben senin annene saygıyla yaklaştım hep zira arada sen varsın,sana dedikodusunu da yapmadım,annen böyle konuştuğu için artık görüşmek istemiyorum,hak verirsin ki yaptığı hoş değil,benim annem yapsaydı sende aynı şekilde davranırdın"der geçerdim, annesiyle de görüşmezdim.
Bunu yapmamam halinde benimde içimde kalırdı ve olmadık bir zamanda patlardı ki bence hoş olmazdı.

Bilmiyorum valla huy mu etkileniyor mu ama öğrenci evindeyken de derli topluydu iş yerinde de öyleymiş faydasını gördüğümde oluyo bu durumun ama evet bunaltiyo

Biraz paranoya haline geldi sanırım en azından öyle görünüyorum ama bu kaçıncı denk gelişim konusuyo da işte kadın :)
bırakın konuşsun
şimdi nasıl eşinizle aranız?

politik olmayı deneseniz burda birçok taktiği var
biraz zaman geçsin eşinize annesiyle ilgili tatlış (peh) şeyler anlatın
annen bu yönleri iyi misali vurgulamalar yapın

örnek;
bir yemeği yiyorsunuz mesela annen de bu yemeği ne güzel yapıyor de
onla olan komik bişeyi anlatın
siz iyi konuştukça o hakkınızda kötü konuşur dedikodu yparsa eşinizin kafasına dank eder
benim karım artık hiç konuşmuyor bu hala konuşuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…